Ikaalisten matkatoimisto

Lippu Ilonin Ihmeidenmaahan

Ilonin Ihmeiden maa on lapsille ja perheille tarkoitettu teemakeskus, joka on saanut innoituksensa maailmankuulun virolaissyntyisen lastenkirjojen kuvittajan Ilon Wiklandin teoksista. Teemakeskuksen kolmikerroksisessa talossa on taidegalleria, elokuva- ja näyttelysali sekä leikkihuone. Siellä järjestetään teemapäiviä ja muita tapahtumia. Joka päivä teemakeskuksessa voi askarrella, leikkiä, lukea kirjoja, piirtää ja viihtyä viettäen aikaa perheen parissa kirjoista tuttujen hahmojen maailmassa.

Toukokuusta elokuuhun on avoinna myös leikkipiha, jossa voi testata taitojaan tarkkuusheitossa, leikkiä hiekkalaatikossa, askarrella käsityöpajassa ja kokeilla puusepäntöitä Matiaksen talossa. Pihalla voi myös pitää piknikin.

Ilonin Ihmeiden maan uusi perusnäyttely valittiin Viron vuoden 2014 parhaaksi näyttelyksi.

Aukioloajat
Syys-toukokuussa ke-su klo 11-17
Kesä-elokuussa ma-su klo 10-18
Tarkista aukioloajat ja lue lisää Ilonin Ihmeidenmaan kotisivuilta

Tutustu Haapsalun matkoihin

Haapsalun kylpyläkaupungissa voit aistia pienen kaupungin lämpimän sykkeen. Kaupunki näyttää hiljaiselta, uinuvalta pikkukaupungilta, mutta kätkee sisäänsä valtavasti historiaa ja tapahtumia.

Lue lisää Haapsalun kylpylälomista

Haapsalun hotellimatkoilla läsnä on Viron upea luonto. Kiireettömän ja rauhallisen kaupunkiloman etsijälle Viron länsirannikolla sijaitseva Haapsalu tarjoaa kauniin ympäristön loman viettoon.

Lue lisää Haapsalun hotellimatkoista