Ikaalisten matkatoimisto

Meresuu Spa & Hotel

Neljän tähden hotelli Viron pisimmän, ja monen mielestä myös kauneimman, hiekkarannan äärellä Narva-Jôesuussa, noin 210 km päässä Tallinnasta ja vain noin 14 km päässä Narvasta. Kylpylä tarjoaa terveellisiä ja rentouttavia ajanviettomahdollisuuksia monipuolisella allas- ja saunaosastolla.

Tietoa Meresuu Spa hotellista

Meresuu Spa & Hotel sijaitsee aivan Narva-Jôesuun upean hiekkarannan tuntumassa. Hotelli on avattu v. 2008. Hotellissa on 11 kerrosta ja 109 huonetta. Hotelli on kokonaan savuton. Hotellin pohjakerroksessa on erillinen tupakointihuone. Hotellilla palvelee  myös suomenkielinen opas/tulkki.

Monipuolisessa uudistuneessa allas- ja saunakeskuksessa on 7 erilaista uima-allasta, ulkoallas, viisi saunaa, 2 puulämmitteistä ulkosaunaa, porealtaat, vesi- ja ilmahieronta-altaat sekä suihkut. Avoinna su-to klo 8-22 ja pe-la klo 8-23.

Kuntosalilta löydät laadukkaat kuntolaitteet ja voimailuvälineet.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneessa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone, TV, puhelin ja kokolattiamatto. 1 hengen huoneissa on suihku, 2 hengen huoneissa suihku tai kylpyamme.


De Luxe 1-4 hengelle. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneessa on parivuode, vuodesohva, kylpyhuone kylpyammeella, TV, puhelin, espressokeitin ja kokolattiamatto.


Perhehuoneessa on parivuode, vuodesohva, kylpyhuone, TV, puhelin, espressokeitin ja kokolattiamatto (allergiahuoneissa laminaattilattia). Kaikki huoneet ovat savuttomia. Kylpyhuoneissa on suihku tai kylpyamme.


Junior sviitissä on makuu- ja olohuone, kylpyhuone, TV, puhelin, espressokeitin ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Kylpyhuoneissa on suihku tai kylpyamme. Yhdessä Junior-sviitissä on myös sauna ja poreallas.


Allergiahuone 1-2 hengelle. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneessa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone, TV ja puhelin.

Puoli- ja täysihoitopaketit

Yhteensä 4 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (1 kerta), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, lääkärin vastaanotto, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (2 kertaa), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä. Sunnuntaisin ei ole hoitoja! HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 15 hoitoa, lääkärin vastaanotto, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (4 kertaa), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 4 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (1 kerta), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä. HUOM! Sama henkilö ei voi varata puolihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, lääkärin vastaanotto, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (2 kertaa), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä. Sunnuntaisin ei ole hoitoja! HUOM! Sama henkilö ei voi varata puolihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 15 hoitoa, lääkärin vastaanotto, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö ja täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: hieronta 20 min (4 kertaa), Medy Jet vesihierontavuode 20 min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15 min, mekaaninen jalkapohjahieronta 15 min, parafango-haude 20 min, aurinkohuone (SAD valohoito) 20 min, suolakammio 30 min, inhalaatio 10 min, happiterapia 10 min, happicoctail, solarium 5 min, paikallinen valohoito Biotron 10 min, Lymfastim -terapia 30 min, veren sokerin tai kolesterolin määrittäminen kapillaariverestä HUOM! Sama henkilö ei voi varata puolihoito-, Wellness- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 2 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Hoitovalikoima: klassinen hieronta 60 min, laavakivihieronta 60 min, aromihieronta 45 min, Balilainen vartalohoito 60 min, kosteuttava vartalohoito 40 min, selluliitin vastainen vartalohoito 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava kasvohoito 50 min, Liftosome kasvohoito 45 min, silmänympärysten hoito 40 min, jännitystä vähentävä selkähoito 45 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Wellness-pakettia !


Yhteensä 3 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Hoitovalikoima: klassinen hieronta 60 min, laavakivihieronta 60 min, aromihieronta 45 min, Balilainen vartalohoito 60 min, kosteuttava vartalohoito 40 min, selluliitin vastainen vartalohoito 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava kasvohoito 50 min, Liftosome kasvohoito 45 min, silmänympärysten hoito 40 min, jännitystä vähentävä selkähoito 45 min. Sunnuntaisin ei ole hoitoja! HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Wellness-pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Hoitovalikoima: klassinen hieronta 60 min, laavakivihieronta 60 min, aromihieronta 45 min, Balilainen vartalohoito 60 min, kosteuttava vartalohoito 40 min, selluliitin vastainen vartalohoito 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava kasvohoito 50 min, Liftosome kasvohoito 45 min, silmänympärysten hoito 40 min, jännitystä vähentävä selkähoito 45 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Wellness-pakettia !


Yhteensä 3 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina, aurinkohuoneen käyttö (1 kerta per päivä) ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 30 min, suklaahieronta 30 min, vartalohoito greippikuorijalla 20 min, virkistävä jalkahoito 30 min, rentouttava kasvohoito 30 min, lämmittävä käsihoito parafiinilla 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min, vedenalainen tyhjiöhieronta 30 min, lymfihieronta Lymphastim-laitteella 30 min sekä ryhmähoidot: fysiobalance, vesivoimistelu, syvävesijuoksu ja tasapainotreeni. Sunnuntaisin ei ole hoitoja! HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, allas- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina, aurinkohuoneen käyttö (1 kerta per päivä) ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 30 min, suklaahieronta 30 min, vartalohoito greippikuorijalla 20 min, virkistävä jalkahoito 30 min, rentouttava kasvohoito 30 min, lämmittävä käsihoito parafiinilla 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min, vedenalainen tyhjiöhieronta 30 min, lymfihieronta Lymphastim-laitteella 30 min sekä ryhmähoidot: fysiobalance, vesivoimistelu, syvävesijuoksu ja tasapainotreeni HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Spa Design-pakettia !

Etukäteen ostettavissa olevat yksittäiset hoidot

Ylellinen hoito alkaa koko kehon kuorinnalla, jota seuraa rentouttava kylpy ruusuveden vaahdolla. Selkähieronta tehdään lämpimillä kivillä, minkä jälkeen lisätään kosteuttava voidetta. Seuraava askel on ylellinen kasvohoito, joka sisältää sekä ihon hellävaraisen kuorinnan että kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen hieronnan. Hieronnan jälkeen iholle levitetään kosteuttava kasvonaamio, jonka aikana tehdään manuaalinen hieronta. Hoito viimeistellään kasvojen kosteuttamisella.


Uusi Guinot erikoiskasvohoito Age Summum, on tarkoitettu välittömästi ikääntymisen merkkien, erityisesti ryppyjen ja juonteiden häivyttämiseksi. Erittäin tehokkaat vaikuttavat aineet: puhdas C-vitamiini, Pro-kollageeni sekä Cellulaire Life Complex – tekevät ihosta heti tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen. Hoito sisältää yleellisen ja kiinteyttävän erikoishieronnan. Hoidon jälkeen iho on raikkaampi ja nuorekkaampi.


Klassinen hieronta on hierontalajista levinnein ja tunnetuin. Se on hoitotapahtuma, jonka aikana hieroja vaikuttaa käsillänsä asiakkaansa vartaloon. Hieronta on rentouttavaa ja sopii aina , kun tunnet henkistä tai fyysistä stressiä tai ylirasitusta. Tunnin kestävän hieronnan aikana käsitellään koko vartaloa.


Guinot kasvohoito on nopea ja tehokas hoito (kuivalle, herkälle tai rasvaiselle iholle), jonka aikana kasvot kuoritaan perusteellisesti ja laitetaan iholle sopiva naamio. Naamio tasapainottaa ihon tarpeita. Hoito viimeistellään erityisellä kasvo- ja silmänympärysvoiteella. Tuloksena on elinvoimaa ja raikkautta hehkuva iho.


Kauneuspaketti sisältää 1x kasvohoito 50 min, 1x käsihoito 60 min, 1x jalkahoito 60 min


Hoidossa muotoillaan kynsien muoto ja pituus asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kynnet puhdistetaan ja poistetaan ylimääräiset kynsinauhat sekä laitetaan kynsinauhaöljyä. Hoito viimeistellään käsien hieronnalla.


Hoito alkaa lämpimällä puhdistavalla jalkojen liotuksella, jonka jälkeen hoidetaan kynnet. Raikkautta ja lempeyttä lisätään sokerikidekuorinnalla, jota levitetään jaloille. Hoito viimeistellään kevyellä jalkahieronnalla, jossa käytetään avokadoa ja kasviuutteita sisältävää kosteuttavaa voidetta. Mikäli haluat, kynnet lakataan valitsemallasi lakalla OPI-kokoelmasta.


Miesten Spa-paketti sisältää: 1x klassinen hieronta 40 min, 1x kasvohoito 50 min, 1x jalkahoito 60 min

Puhelin: +372 357 9600
Osoite: Aia 48a, Narva-Joesuu 29023, Ida-Virumaa, Eesti
Sähköposti: sales@meresuu.ee


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Polkupyörän vuokraus
  • Kävelysauvojen vuokraus

Muita lisätietoja

  • Aamiainen ma-pe klo 7.00-10.00 ja la-su klo 8.00-11.00. Lounas klo 13.00-15.00. Illallinen klo 18.00-20.00.
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, American Express ja Mastercard
  • Pienet lemmikit lisämaksusta 15 eur/yö