Ikaalisten matkatoimisto

Georg Ots Spa

Aivan meren rannassa sijaitseva Georg Ots Spa on Kuressaaren laadukkain Wellness kylpylä. Valo taittuu kauniisti sisään ravintolan suurista ikkunoista. Kylpylä on arkkitehtuurisesti ja sisustuksellisesti kaunis. Saarenmaalaisuus näkyy materiaaleissa ja tyylikkään rauhallisessa ilmeessä. Monipuolinen hoito-osasto hemmottelee tarjonnallaan ja allasosastolla on mukavasti tilaa uida. Kuressaaren keskustaan ja Piispanlinnalle on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Tietoa Georg Ots Spasta

Tasokas hotelli meren rannalla, lähellä Kuressaaren venesatamaa. Hotelli on rakennettu v. 2004 ja siinä on 92 huonetta. Hotelli on kokonaan savuton.

Vesikeskuksessa on uintiallas, ulkoallas, miniallas (jossa vedenalaisia hierontapisteitä), poreallas, kontrastialtaat (kuuma ja kylmä). Saunaosastolla sijaitsevat mehubaari, höyrysauna, löylysauna ja sanarium, infrapunasauna (maksullinen). Saunat ovat yhteisiä naisille ja miehille. Spa-osasto tarjoaa monipuoilisia hierontoja ja kauneushoitoja.

Hotellin A´la carte avintola on valittu monena vuonna Viron 50 parhaimman ravintolan joukkoon. Ravintolan ulkoterassi on avoinna kauniina kesäpäivinä. Aulabaari on avoinna klo 12:00 alkaen tarjoten pikkupurtavaa ja tuoreista marjoista tehtyjä cocktaileja.

Lapsille on 2 leikkihuonetta, ravintolassa lapsille oma menu, perhehuoneissa lapsille omat värikkäät pyyhkeet ja vuodevaatteet. Lisäksi myös värikynät ja piirrustuspaperit.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä kuntosalin, vesikeskuksen ja saunaosaston käyttö (ei infrapunasauna) aukioloaikoina.

  • Piispanlinnaan n. 800 m
  • Uimarannalle n. 700 m
  • Raatihuoneelle n. 1,2 km

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneessa on parivuode tai erilliset vuoteet, nojatuoli, parveke/ranskalainen parveke, tv, radio/CD-soitin, kokolattiamatto, osassa huoneista ilmastointi. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Miltei kaikissa huoneissa on parveke ja joko merinäköala tai Kuresaaren piispanlinnaan avautuva näköala.


Allergiahuone 1-2 hengelle. Huoneessa on parivuode tai erilliset vuoteet, nojatuoli, tv, radio/CD-soitin, laminaattilattia ja parveke/ranskalainen parveke. Huoneissa on keskusilmastointi. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Miltei kaikissa huoneissa on parveke ja joko merinäköala tai Kuresaaren piispanlinnaan avautuva näköala.


Perhehuoneessa on yksi isompi huone, jossa parivuode tai erilliset vuoteet, lapsille 2 erillistä vuodetta, nojatuoli, tv, radio/CD-soitin, kokolattiamatto, parveke/ranskalainen parveke, osassa huoneista ilmastointi. Lapsille omat värikkäät pyyhkeet ja vuodevaatteet, värikyniä ja piirrustuspaperia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.


Sviitti on yksi isompi huone, jossa on kingsize-sänky, tv ja puhelin. Sviitit ovat savuttomia.

Etukäteen ostettavissa olevat hoitopaketit

Hyvää oloa! -pakettiin sisältyy 1x klassinen hieronta 60 min ja 1x Saarenmaan katajakylpy 20 min.


Kauneutta! -pakettiin sisältyy 1x kasvohieronta 30 min, 1x käsihoito 60 min ja 1x jalkahoito 90 min.


Hellyyttä! (kahdelle) -pakettiin sisältyy 1x parihieronta 60 min ja 1x illallinen 2 hengelle (illallisen arvo 70 eur).

Osoite: Tori 2, 93810 Kuressaare
Puhelin +372 4550 000
Kotisivut: www.gospa.ee
Sähköposti: info@gospa.ee


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
16.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Auton ja polkupyörien vuokraus
  • Onnittelupaketteja voi tiedustella
  • Pesulapalvelut
  • Kokoustilat

Muita lisätietoja

  • Aamiainen klo 7:00-11:00. Hotellin A´la carte -ravintola on avoinna klo 12:00-23:00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa ja Mastercard
  • Pienet lemmikkieläimet 25 eur/yö (huone varattava etukäteen)