Ikaalisten matkatoimisto

Grand Rose Spa

Viehättävä ja laadukas Grand Rosen kauneus- ja terveyskylpylä sijaitsee aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita. Eksoottisesti tuoksuva saunaosasto kutsuu rentoutumaan. Hoidot tekevät lomasta täydellisen. Ehkäpä joku kokeilee kylpylän kalapedikyyriä!

Tietoa Grand Rose Spasta

Grand Rose Spa sijaitsee Kuressaaren ydinkeskustassa. Hotelli on valmistunut v. 2006 ja siinä on 3 kerrosta sekä 65 huonetta. Kylpyhuoneissa on kattosuihku (ei käsi- eikä bideesuihkua). Hotellissa on kauneussalonki, erillinen tupakointitila (kaikki huoneet ovat savuttomia, parvekkeilla tupakoiminen sallittu). Vastaanotossa on vuokrattavissa tallelokeroita (2 eur, hintamuutokset mahdollisia).

Spa- ja saunakeskuksessa on 2 höyrysaunaa, katajasauna, suomalainen sauna, koivusauna, aromisauna, suolahuone, Garra Rufa -kalapedikyyri, rentoutumistilat ja hierontatilat.

Liikuntarajoitteinen ei välttämättä pääse kaikkiin hoitoihin ja uima-altaille.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä spa- ja saunakeskuksen käyttö aukioloaikoina.

 

 • Piispanlinnaan n. 1 km
 • Uimarannalle n. 1,5 km
 • Raatihuoneelle n. 200 m

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Grand Rose Span kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Eri tyylein sisustetuissa huoneissa on joko 2 erillistä sänkyä tai parivuode, tv, puhelin, wc/suihku ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Koko n. 12-16 m2. Standard huoneeseen ei suositella lisävuodetta aikuiselle huoneen pienen koon vuoksi.


De Luxe 1-2 hengelle. Huoneissa on parivuode. De luxe -huoneet ovat normaaleja kahden hengen huoneita tilavampia, kaikissa parveke ja kylpyamme (yhdessä suihku), tv, puhelin ja kokolattiamatto. Huoneen koko noin 19-22 m2.


Allergiahuone 1-2 hengelle. Eri tyylein sisustetuissa huoneissa on joko 2 erillistä sänkyä tai parivuode, tv, puhelin, wc/suihku ja muovimatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet sijaitsevat vanhalla puolella (kadun puolella), liikenteen melu saattaa häiritä. Koko n. 12-16 m2.


Perhehuone koostuu kahdesta standard huoneesta, jotka on yhdistetty väliovella. Huoneissa tv, puhelin, wc/suihku ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Koko n. 24-32 m2.


Sviitit sijaitsevat kartanon puolella ja niissä on erillinen makuuhuone ja olohuone sekä avara kylpyhuone (suihku/kylpyamme), tv, puhelin ja kokolattiamatto. 1 sviitti parvekkeella ja 1 sviitti avotakalla.


Invahuone 1-2 hengelle. Huoneessa tv, puhelin, wc/suihku ja laminaattilattia, wc/suihku. Liikuntarajoitteinen pääsee kylpylässä saunoihin ja osaan hoidoista, muttei pääse uima-altaalle eikä joihinkin hoitoihin. Savuton huone.

Hoitopaketit

Yhteensä 4 hoitoa, SPA- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 20 min (2 kertaa), parafiinihoito, parafiinikintaat, suolakammio, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, jalkahieronta-amme, paikallinen mutahoito, MedyJet vesihierontavuode, selkähierontatuoli, inhalaatio ja paikallinen valohoito bioptron sekä vain lääkärin vastaanotossa varattavat ultraääni, sähkö-, magneetti- ja laserhoito (lääkärin vastaanotto ei sisälly matkan hintaan). HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, Spa Design- tai Wellness -pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, lääkärin tulotarkastus, SPA- ja saunakeskuksen rajaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 20 min (3 kertaa), parafiinihoito, parafiinikintaat, suolakammio, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, jalkahieronta-amme, paikallinen mutahoito, MedyJet vesihierontavuode, selkähierontatuoli, inhalaatio ja paikallinen valohoito bioptron sekä vain lääkärin vastaanotossa varattavat ultraääni, sähkö-, magneetti- ja laserhoito. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, Spa Design- tai Wellness -pakettia !


Yhteensä 15 hoitoa, lääkärin tulotarkastus, SPA- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 20 min (4 kertaa), parafiinihoito, parafiinikintaat, suolakammio, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, jalkahieronta-amme, paikallinen mutahoito, MedyJet vesihierontavuode, selkähierontatuoli, inhalaatio ja paikallinen valohoito bioptron sekä vain lääkärin vastaanotossa varattavat ultraääni, sähkö-, magneetti- ja laserhoito. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, Spa Design- tai Wellness -pakettia !


Yhteensä 19 hoitoa, lääkärin tulokonsultaatio, SPA- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 20 min (6 kertaa), parafiinihoito, parafiinikintaat, suolakammio, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, jalkahieronta-amme, paikallinen mutahoito, MedyJet vesihierontavuode, selkähierontatuoli, inhalaatio ja paikallinen valohoito bioptron sekä vain lääkärin vastaanotossa varattavat ultraääni, sähkö-, magneetti- ja laserhoito.


Yhteensä 30 hoitoa, lääkärin tulokonsultaatio, SPA- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 20 min (8 kertaa), parafiinihoito, parafiinikintaat, suolakammio, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, jalkahieronta-amme, paikallinen mutahoito, MedyJet vesihierontavuode, selkähierontatuoli, inhalaatio ja paikallinen valohoito bioptron sekä vain lääkärin vastaanotossa varattavat ultraääni, sähkö-, magneetti- ja laserhoito.


Yhteensä 45 hoitoa, lääkärin tulokonsultaatio, SPA- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 20 min (12 kertaa), parafiinihoito, parafiinikintaat, suolakammio, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, jalkahieronta-amme, paikallinen mutahoito, MedyJet vesihierontavuode, selkähierontatuoli, inhalaatio ja paikallinen valohoito bioptron sekä vain lääkärin vastaanotossa varattavat ultraääni, sähkö-, magneetti- ja laserhoito.


Yhteensä 4 hoitoa, SPA- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 20 min (2 kertaa), parafiinihoito, parafiinikintaat, suolakammio, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, jalkahieronta-amme, paikallinen mutahoito, MedyJet vesihierontavuode, selkähierontatuoli, inhalaatio ja paikallinen valohoito bioptron sekä vain lääkärin vastaanotossa varattavat ultraääni, sähkö-, magneetti- ja laserhoito (lääkärin vastaanotto ei sisälly matkan hintaan). HUOM! Sama henkilö ei voi varata puolihoito-, Spa Design- tai Wellness -pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, lääkärin tulotarkastus, SPA- ja saunakeskuksen rajaton käyttö aukioloaikoina ja täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 20 min (3 kertaa), parafiinihoito, parafiinikintaat, suolakammio, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, jalkahieronta-amme, paikallinen mutahoito, MedyJet vesihierontavuode, selkähierontatuoli, inhalaatio ja paikallinen valohoito bioptron sekä vain lääkärin vastaanotossa varattavat ultraääni, sähkö-, magneetti- ja laserhoito. HUOM! Sama henkilö ei voi varata puolihoito-, Spa Design- tai Wellness -pakettia !


Yhteensä 15 hoitoa, lääkärin tulotarkastus, SPA- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 20 min (4 kertaa), parafiinihoito, parafiinikintaat, suolakammio, helmikylpy yrteillä, vedenalainen suihkuhieronta, jalkahieronta-amme, paikallinen mutahoito, MedyJet vesihierontavuode, selkähierontatuoli, inhalaatio ja paikallinen valohoito bioptron sekä vain lääkärin vastaanotossa varattavat ultraääni, sähkö-, magneetti- ja laserhoito. HUOM! Sama henkilö ei voi varata puolihoito-, Spa Design- tai Wellness -pakettia !


Yhteensä 2 hoitoa, SPA- ja saunakeskuksen rajaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 30 min, rentouttava selkähoito laavakivillä 30min, selluliitin vastainen hoito ongelma-alueille 30 min, greippikuorinta vartalohoito 30 min, virkistävä jalkahoito 30 min, rentouttava kasvohoito 30 min, lämmittävä käsihoito parafiinilla 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 3 hoitoa, SPA- ja saunakeskuksen rajaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 30 min, rentouttava selkähoito laavakivillä 30min, selluliitin vastainen hoito ongelma-alueille 30 min, greippikuorinta vartalohoito 30 min, virkistävä jalkahoito 30 min, rentouttava kasvohoito 30 min, lämmittävä käsihoito parafiinilla 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, SPA- ja saunakeskuksen rajaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. Hoitovalikoima: klassinen selkähieronta 30 min, rentouttava selkähoito laavakivillä 30min, selluliitin vastainen hoito ongelma-alueille 30 min, greippikuorinta vartalohoito 30 min, virkistävä jalkahoito 30 min, rentouttava kasvohoito 30 min, lämmittävä käsihoito parafiinilla 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai Spa Design-pakettia !


Yhteensä 2 hoitoa, SPA- ja saunakeskuksen rajaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. Hoitovalikoima: klassinen hieronta 60 min, laavakivihieronta 60 min, selluliitin vastainen hieronta 30 min, suklaahieronta 60 min, manikyyri lakkauksella 60 min, kosteuttava kasvohoito 50 min, "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri (ei lakkausta) 50-60 min, kosteuttava vartalohoito 60 min, Balilainen vartalohoito 60 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai wellness -pakettia !


Yhteensä 3 hoitoa, SPA- ja saunakeskuksen rajaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. Hoitovalikoima: klassinen hieronta 60 min, laavakivihieronta 60 min, selluliitin vastainen hieronta 30 min, suklaahieronta 60 min, manikyyri lakkauksella 60 min, kosteuttava kasvohoito 50 min, "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri (ei lakkausta) 50-60 min, kosteuttava vartalohoito 60 min, Balilainen vartalohoito 60 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai wellness -pakettia !


Yhteensä 6 hoitoa, SPA- ja saunakeskuksen rajaton käyttö aukioloaikoina ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja lounas. Hoitovalikoima: klassinen hieronta 60 min, laavakivihieronta 60 min, selluliitin vastainen hieronta 30 min, suklaahieronta 60 min, manikyyri lakkauksella 60 min, kosteuttava kasvohoito 50 min, "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri (ei lakkausta) 50-60 min, kosteuttava vartalohoito 60 min, Balilainen vartalohoito 60 min. HUOM! Sama henkilö ei voi varata täysihoito-, puolihoito- tai wellness -pakettia !

Etukäteen varattavissa olevat yksittäiset hoidot

Hellyyttä-paketti kahdelle sisältää 1 x parihieronta 60 min, 1 x á la carte -illallinen kahdelle (arvo 25 eur) sekä ruusun terälehtiä, kuohuviiniä ja hedelmäkorin huoneeseen
Turkkilaisen Kangalin kuumavesilähteistä peräisin olevat tohtorikalat syövät kuollutta ihosolukkoa. Kaloilla ei ole hampaita ja toimenpide on erittäin nautinnollinen. Kuolleen ihosolukon poistamisen lisäksi kalat tekevät myös jalkahierontaa, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja virkistää. Garra Rufa -kalat erittävät dietanoli-nimistä entsyymiä, joka edistää solujen uusiutumista. Iho on käsittelyn jälkeen pehmeä ja raikas.


Uusi Guinot erikoiskasvohoito Age Summum, on tarkoitettu välittömästi ikääntymisen merkkien, erityisesti ryppyjen ja juonteiden häivyttämiseksi. Erittäin tehokkaat vaikuttavat aineet: puhdas C-vitamiini, Pro-kollageeni sekä Cellulaire Life Complex – tekevät ihosta heti tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen. Hoito sisältää yleellisen ja kiinteyttävän erikoishieronnan. Hoidon jälkeen iho on raikkaampi ja nuorekkaampi.


Kauneuspaketti sisältää 1x kosteuttava kasvohoito 50 min, 1x klassinen manikyyri 60 min, 1x klassinen pedikyyri 80 minMiesten Spa-paketti sisältää: 1x klassinen hieronta 40 min, 1x kasvohoito Hydradermie Tres Homme 50 min, 1x jalkahoito 60 min


Kauneudennautinto -hoito yhdistää hemmottelevan kasvo- ja vartalonhoidon sekä ylellisen hierontakylvyn. Hoito alkaa taivaallisen nautinnollisesta kokovartalon kuorinnasta merisuolaseoksella, johon on lisätty greipinsiemen-uutetta ja eteeristä mandariiniöljyä. Tätä seuraa verenkiertoa vilkastuttava kylpyhoito, minkä yhteydessä vedenalaisella hieronnalla vaikutetaan kehon eri pisteisiin jaloista aina kaulan alueeseen asti. Vartalohoidon kruunaa aromaattinen kosteuttava vartalokääre, johon sisältyvät luonnon omat ainesosat tekevät ihosta silkkisen pehmeän ja miedosti hajustetun. Seuraavaksi suoritetaan kasvohoito, joka on todellinen „raikkauden lähde “. Hellävaraisesti puhdistetuille ja kuorituille kasvoille levitetään piristävä Masque Dynamisant -naamio, joka raikastaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen hohdon. Tähän ihmeelliseen naamioon sisältyvät viileät eteeriset öljyt ja AHA-hapot tekevät ihostasi heti raikkaan ja hohtavan. Kasvohoidon päätteeksi levitetään juuri ihosi tarpeiden mukainen kasvo- ja silmänympärysvoide. Tämä ainutlaatuinen hoito raikastaa koko kehoa ja antaa iholle levänneen ja hehkeän ilmeen.


Hyvää oloa -paketti sisältää 1 x hieronta 40 min ja 1 x merellinen vartalohoito 45 min

Osoite: Tallinna 15, 93811 Kuressaare
Puhelin +372 666 7000
Kotisivut: www.grandrose.ee
Sähköposti: info@grandrose.ee


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

 • Polkupyörän vuokraus (4,50 €/tunti tai 13 €/päivä)
 • Pyörätuolin vuokraus
 • Onnittelupaketit

Muita lisätietoja

 • Aamiainen ma-pe klo 7.30-10.00 ja la-su klo 07.30-11.00, lounas klo 13.00-15.00, päivällinen klo 18.30-20.00
 • Vedenkeittimen voi varata etukäteen huoneeseen
 • Kävelysauvoja (3 paria)
 • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron
 • Pienikokoinen koira 20 eur/yö