Ikaalisten matkatoimisto

Johan Spa Hotell

Uudistettu viihtyisä Johan Spa sijaitsee aivan Kuressaaren keskustan vanhassa kaupungissa. Asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta hotellin arkkitehtuurista, viihtyvyydestä ja ystävällisestä palvelusta. Hotellin sisustus on saanut vaikutteita Saarenmaan luonnosta ja Johan Spa voittikin Kuressaaren Arkkitehtuuri- ja sisustuspalkinnon vuonna 2007.

Tietoa Johan Spa Hotellista

Johan Spa Hotell sijaitsee Kuressaaren keskustassa. Hotelli on avattu v. 1998 ja siihen on tehty laajennus v. 2007 sekä remonttia v. 2016. Hotellissa on 4 kerrosta sekä 48 huonetta. Koko hotelli on savuton (tupakointiparveke löytyy). Vanhassa kaupungissa kadut ovat kapeita ja niiden varsilla on varsinkin kesäaikaan henkilöautoja parkkeerattuna, joten isolla bussilla ei välttämättä pääse aivan hotellin eteen. Näin ollen bussi jättää / noutaa asiakkaat  hotellista n. 200 m päähän lähipysäkille.

Spa- ja saunakeskuksessa on suomalainen sauna, sanarium- ja höyrysauna, sisäuima-allas hierontapisteillä, kylmävesipisteitä, lämmitetty ulko-allas sekä poreallas kattoterassilla. Spa- ja saunakeskus on avoinna joka päivä klo 08:00 – 22:00. Kattoterassin yhteydessä olevaa saunaa ja poreallasta voi vuokrata yksityiskäyttöön.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä spa- ja saunakeskuksen käyttö aukioloaikoina.

Etukäteen ostettavissa olevat kylpylähoidot:
– Johan Span klassinen hieronta 60 min, 38 eur
– Kasvohoito mutanaamiolla 45 min, 42 eur
– Kleopatran maitokylpy 20 min, 20 eur
– Käsihoito 45 min, 29 eur
– Virkistävä jalkahoito 40 min, 32 eur
– Puolihoitopaketit

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Johan Span kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneessa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone suihkulla, TV, puhelin ja kokolattiamatto. Koko noin 15 m2.


Superior huone 1-2 hengelle. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneessa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone suihkulla, TV, puhelin ja kokolattiamatto. Koko noin 18 m2.

Etukäteen ostettavissa olevat puolihoitopaketit

Yhteensä 3 hoitoa ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen (päivälliseen sisältyy pää- ja jälkiruoka). HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoidot: 1x hieronta 30 min, 1x Nuovola sänky, 1x Merisuolakylpy


Yhteensä 6 hoitoa ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen (päivälliseen sisältyy pää- ja jälkiruoka). HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoidot: 2x hieronta 30 min, 2x Nuovola sänky, 1x Merisuolakylpy, 1x Maitojauhekylpy


Yhteensä 9 hoitoa ja puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen (päivälliseen sisältyy pää- ja jälkiruoka). HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoidot: 3x hieronta 30 min, 3x Nuovola sänky, 2x Merisuolakylpy, 1x Maitojauhekylpy

Osoite: Kauba 13, 93813 Kuressaare
Puhelin +372 45 40 000
Sähköposti: info@johan.ee
Johan Span kotisivut


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Huonepalvelu
  • Kokoustilat sekä kokoustarjoilut

Muita lisätietoja

  • Buffet-aamiainen ma-pe 7:30-10:00, la-su 8:00-11:00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard ja American Express