Golf-paketti Saare Golfin kentälle

Lähde golfaamaan Saarenmaan upeisiin maisemiin. Saare Golf -golfkenttä sijaitsee alle 2 km:n päässä Kuressaaren keskustasta. Meiltä varaat kätevästi golfpaketit kaikille kevään ja kesän Saarenmaan matkoille. Tutustu kenttään ja varaa oma golfmatkasi Saarenmaalle!

Lisätietoa Golfpaketista

Saarenmaan Golfkeskus sijaitsee vain varttitunnin kävelymatkan päässä Kuressaaren keskustasta. Täysimittaisen 18-reikäisen kentän on suunnitellut maineikas suomalainen golfkenttäarkkitehti Lassi Pekka Tilander, tavoitteenaan saada aikaan kansainvälisiin turnauksiin sopiva championship-tason golfkenttä. Saarenmaan pehmeä merellinen ilmasto pitkittää golfkautta sopivasti: kenttä on tavallisesti käytössä aina marraskuuhun saakka.

Saarenmaan Golfkeskuksen kenttä on rakennettu parhaita rakennustapoja noudattaen. Näin ollen sen kaikki sen tilat vastaavat USGA:n asettamia normeja. Golfkenttä on suunniteltu muodoltaan sujuvan aaltomaiseksi sekä visuaalisesti kauniiksi, lisäksi se sulautuu loistavasti ympäröivään Saarenmaan luontoon. Pohjois-Euroopan yli 500 golfkentästä vain muutamassa on käytetty vastaavaa rakennusteknologiaa. Saarenmaan Golfkeskus avattiin kokonaisuudessaan elokuussa 2008.

Saare Golf kenttä on 18-reikäinen par 72 ja sen pituus takatiiltä on 6310 metriä. Kentän laidassa on 2,6 hehtaarin suuruinen harjoitusalue ” Driving Range” -harjoitusalue, jossa voi samanaikaisesti harjoitella jopa 30 golfin ystävää. Harjoittelualueella on 2 puttausviheriötä, joista toinen sijaitsee ensimmäisen väylän tiiausalueen läheisyydessä. Lisäksi harjoitusalueella on 2 väylää, joilla voi harjoittaa chippiä ja bunkkeria.

Kauttamme on mahdollisuus ostaa 18-reiän green fee hintaan 50 €/hlö ma-to ja 55 €/hlö pe-su, tai 9-reiän green fee 35/hlö ma-su. Green Fee hinta sisältää golfkärryn käytön sekä myös saunan ja pukuhuoneiden käytön.
Golf-paketteja varattavissa touko-syyskuussa, varaukset etukäteen. Huom! Paikan päällä voi vuokrata golfvälineitä tai golfauton. Ajat pitää varata etukäteen suoraan Saare Golfin kautta, puh. +372 45 33 502, sähköpostitse booking@saaregolf.ee tai verkosta https://www.saaregolf.ee/chronogolf-calendar/

Hotellimatkat Saarenmaalle

Kylpylämatkat Saarenmaalle