Ikaalisten matkatoimisto

Rüütli

Rüütli-kylpylässä lämpö, vesi ja valo hellivät kävijää. Linnanpuiston kujaa kävellen on hetkessä uimarannalla tai kauniiden puutalojen edessä ja vanhan kaupungin sydämessä. Rüütlin vesiosasto tarjoaa mahdollisuuksi kaiken ikäisille.

Tietoa Rüütli kylpylähotellista

Rüütli sijaitsee Kuressaaren keskiaikaisen linnan, puiston ja rantapromenadin läheisyydessä. Hotelli on valmistunut v. 2002 ja siinä on 3 kerrosta sekä 91 huonetta. Hotellissa on lasten leikkihuone. Hotelli on savuton. Huoneissa ei ole ilmastointia.

Vesikeskuksessa on 25 metriä pitkä 4-ratainen uima-allas, 52 metriä pitkä vesiliukumäki, lasten allas ja poreallas sekä löylysauna. Aukioloajat: ma-su klo 7:00-21:00 (Suljettuna joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona huoltotoimenpiteiden vuoksi klo 16:00 saakka) Hoito-osasto sijaitsee 2.kerroksessa.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä vesikeskuksen ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina.

 • Piispanlinnaan n. 500 m
 • Uimarannalle n. 500 m
 • Raatihuoneelle n. 800 m

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei ilmastointia. Huoneessa on parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa on suihku (neljässä huoneessa kylpyamme). Mahdollisuus saada nais- ja miespaikkoja.


Standard huone 1-2 hengelle, josta näköala Piispanlinnan suuntaan. Huoneissa on tv, puhelin, radio ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei ilmastointia. Melkein joka huoneessa parveke tai terassi.


Perhehuone koostuu kahdesta standard huoneesta, jotka on yhdistetty väliovella. Huoneissa on tv, puhelin, radio ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei ilmastointia. Melkein joka huoneessa parveke tai terassi Piispanlinnan suuntaan.


Invahuone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin, radio ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei ilmastointia. Melkein joka huoneessa parveke tai terassi.


Sviitissä on näköala Piispanlinnaan ja linnapuistoon tai puutarhakaupunkiin. Sviitissä on makuuhuone, jossa parivuode ja olohuone, jossa vuodesohva (välissä ovi), tv, puhelin, radio, stereot, kahviastiasto ja viinilasit sekä housuprässi sekä parveke tai terassi. Ei ilmastointia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Koko 37 m2.


Saunallisesta sviitistä on merinäköala. Sviitissä on makuu- ja olohuone (välissä ovi), kylpyhuoneessa suihku ja kylpyamme. Sviiteissä on myös tv, puhelin, radio, stereot, kahviastiasto ja viinilasit, housupärssi, parveke tai terassi. Ei ilmastointia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Koko 44 m2.

Etukäteen ostettavissa olevat puoli- ja täysihoitopaketit

Yhteensä 4 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen mutahoito 15-20 min, UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti-, ultraääni-, impulssi- jne) 2-20 min.


Yhteensä 6 hoitoa, täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas (keitto + pääruoka + jälkiruoka) ja päivällinen (buffet) sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina. Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen mutahoito 15-20 min, UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti-, ultraääni-, impulssi- jne) 2-20 min.


Yhteensä 6 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen mutahoito 15-20 min, UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti-, ultraääni-, impulssi- jne) 2-20 min.


Yhteensä 9 hoitoa, täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas (keitto + pääruoka + jälkiruoka) ja päivällinen (buffet) sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina. Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen mutahoito 15-20 min, UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti-, ultraääni-, impulssi- jne) 2-20 min.


Yhteensä 12 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina ja lääkärin tai sairaanhoitajan tulokonsultaatio. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen mutahoito 15-20 min, UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti-, ultraääni-, impulssi- jne) 2-20 min.


Yhteensä 18 hoitoa, täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas (keitto + pääruoka + jälkiruoka) ja päivällinen (buffet) sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina ja lääkärin tai sairaanhoitajan tulokonsultaatio. Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen mutahoito 15-20 min, UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti-, ultraääni-, impulssi- jne) 2-20 min.


Yhteensä 16 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina ja lääkärin tai sairaanhoitajan tulokonsultaatio. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen mutahoito 15-20 min, UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti-, ultraääni-, impulssi- jne) 2-20 min.


Yhteensä 24 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina ja lääkärin tai sairaanhoitajan tulokonsultaatio. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen mutahoito 15-20 min, UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti-, ultraääni-, impulssi- jne) 2-20 min.


Yhteensä 36 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina ja lääkärin tai sairaanhoitajan tulokonsultaatio. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen mutahoito 15-20 min, UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti-, ultraääni-, impulssi- jne) 2-20 min.

Etukäteen ostettavissa olevat kauneuspaketit

1x Magneettinen pyörrekylpy jaloille 15 min, 1x Rauhoittava päähieronta 30 min, 1x Hohdokas kasvohoito 30 min


1x Mutamagia 50 min, 1x Kasvo- ja dekolteehoito kosmeettisella mudalla 25 min


1x Aromiyrtti porekylpy molemmille 15 min, 1x parihieronta 40 min


1x Klassinen mosaiikkikasvohoito 45 min, 1x Väsyneiden jalkojen hoito lämpimällä kynttiläöljy hieronnolla 30 min, 1x Mutahieronta ylävartalolle 30 min

Etukäteen ostettavissa olevat kylpylähoidot

Hoito alkaa aromaterapisella ja ihoa pehmentävällä jalkakylvyllä. Sen jälkeen kunnostetaan kynnet ja hoidetaan kovettumat. Jalkaterien rasvaus ja hieronta elvyttää ihoa ja poistaa jännitteitä. Haluttaessa kynnet kiillotetaan tai lakataan.


Klassinen käsihoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn, käsien rasvauksen. Haluttaessa kynnet kiillotetaan tai lakataan.

Etukäteen ostettavissa olevat ruokailupaketit

Lounaspaketti sisältää lounaan perilläolopäivinä (ei saapumis- ja lähtöpäivinä). Lounas tarjoillaan klo 12:00-15:00.


Illallispaketti sisältää illallisen perilläolopäivinä (ei lähtöpäivänä)

Osoite: Pargi 12, 93813 Kuressaare
Puhelin +372 45 48 100
Sähköposti: info@saaremaaspahotels.eu
www.saaremaaspahotels.eu


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

 • Kävelysauvojen vuokraus
 • Polkupyörien vuokraus
 • Kylpytakin vuokraus
 • Tallelokeron vuokraus vastaanotossa
 • Onnittelupaketit
 • Kokoustilat

Muita lisätietoja

 • Aamiainen ma-pe klo 7:00-10:00 ja la-su klo 7:00-11:00, lounas klo 12:00-15:00
 • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard ja Maestro
 • Ei lastenhoitomahdollisuutta
 • Pienet lemmikkieläimet 15 eur/yö