Ikaalisten matkatoimisto

Rüütli

Rüütli-kylpylässä lämpö, vesi ja valo hellivät kävijää. Linnanpuiston kujaa kävellen on hetkessä uimarannalla tai kauniiden puutalojen edessä ja vanhan kaupungin sydämessä. Rüütlin vesiosasto tarjoaa mahdollisuuksi kaiken ikäisille.

Tietoa Rüütli kylpylähotellista

Rüütli sijaitsee Kuressaaren keskiaikaisen linnan, puiston ja rantapromenadin läheisyydessä. Hotelli on valmistunut v. 2002 ja siinä on 3 kerrosta sekä 91 huonetta. Hotellissa on lasten leikkihuone. Hotelli on savuton. Huoneissa ei ole ilmastointia.

Vesikeskuksessa on 25 metriä pitkä 4-ratainen uima-allas, 52 metriä pitkä vesiliukumäki, lasten allas ja poreallas sekä löylysauna. Aukioloajat: ma-su klo 7.00-21.00 (Suljettuna joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona huoltotoimenpiteiden vuoksi klo 16.00 saakka) Hoito-osasto sijaitsee 2.kerroksessa.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä vesikeskuksen käyttö aukioloaikoina.

 • Piispanlinnaan n. 500 m
 • Uimarannalle n. 500 m
 • Raatihuoneelle n. 800 m

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei ilmastointia. Huoneessa on parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa on suihku (neljässä huoneessa kylpyamme). Mahdollisuus saada nais- ja miespaikkoja.


Standard huone 1-2 hengelle, josta näköala Piispanlinnan suuntaan. Huoneissa on tv, puhelin, radio ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei ilmastointia. Melkein joka huoneessa parveke tai terassi.


Perhehuone koostuu kahdesta standard huoneesta, jotka on yhdistetty väliovella. Huoneissa on tv, puhelin, radio ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei ilmastointia. Melkein joka huoneessa parveke tai terassi Piispanlinnan suuntaan.


Invahuone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin, radio ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei ilmastointia. Melkein joka huoneessa parveke tai terassi.


Sviitissä on näköala Piispanlinnaan ja linnapuistoon tai puutarhakaupunkiin. Sviitissä on makuuhuone, jossa parivuode ja olohuone, jossa vuodesohva (välissä ovi), tv, puhelin, radio, stereot, kahviastiasto ja viinilasit sekä housuprässi sekä parveke tai terassi. Ei ilmastointia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Koko 37 m2.


Saunallisesta sviitistä on merinäköala. Sviitissä on makuu- ja olohuone (välissä ovi), kylpyhuoneessa suihku ja kylpyamme. Sviiteissä on myös tv, puhelin, radio, stereot, kahviastiasto ja viinilasit, housupärssi, parveke tai terassi. Ei ilmastointia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Koko 44 m2.

Hoitopaketit

Yhteensä 4 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen kylmähoito 5-20 min (ei saatavilla kesäaikaan), mutahoitokylpy 15 min (ei saatavilla kesäaikaan), UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia+housut tai hihat 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti, ultraääni jne) 2-20 min.


Yhteensä 6 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen kylmähoito 5-20 min (ei saatavilla kesäaikaan), mutahoitokylpy 15 min (ei saatavilla kesäaikaan), UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia+housut tai hihat 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti, ultraääni jne) 2-20 min.


Yhteensä 12 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina ja lääkärin tulokonsultaatio. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen kylmähoito 5-20 min (ei saatavilla kesäaikaan), mutahoitokylpy 15 min (ei saatavilla kesäaikaan), UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia+housut tai hihat 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti, ultraääni jne) 2-20 min.


Yhteensä 16 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina ja lääkärin tulokonsultaatio. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen kylmähoito 5-20 min (ei saatavilla kesäaikaan), mutahoitokylpy 15 min (ei saatavilla kesäaikaan), UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia+housut tai hihat 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti, ultraääni jne) 2-20 min.


Yhteensä 24 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina ja lääkärin tulokonsultaatio. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen kylmähoito 5-20 min (ei saatavilla kesäaikaan), mutahoitokylpy 15 min (ei saatavilla kesäaikaan), UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia+housut tai hihat 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti, ultraääni jne) 2-20 min.


Yhteensä 36 hoitoa, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä saunan ja uima-allasosaston käyttö aukioloaikoina ja lääkärin tulokonsultaatio. HUOM! Alle 17-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja! Hoitovalikoima: Charcot-suihku 10-15 min, äänihoito fysioakustisessa tuolissa 20 min, klassinen hieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 2 levyä 20 min, suolahuone 30 min, vedenalainen suihkuhieronta 15 min, pyörrekylpy jaloille 15 min, yrttiporekylpy eri uutteilla 15 min, hierova kylpy "Atlantis" 20 min, lämmittävät parafiinihanskat- tai sukat 20 min, hierontasänky VelusJet 20 min sekä lääkärin suosituksesta: EKG 5-15 min, kirkasvalohoito (SAD valohoito) 20 min, paikallinen kylmähoito 5-20 min (ei saatavilla kesäaikaan), mutahoitokylpy 15 min (ei saatavilla kesäaikaan), UVB-valohoito 1-4 min, pressoterapia+housut tai hihat 30 min, korvakynttilät, erilaiset fysioterapiset menettelyt (sähkö-, magneetti, ultraääni jne) 2-20 min.

Etukäteen varattavissa olevat yksittäiset hoidot

"Päivä itsellesi" Spa paketti sisältää 1x Hierova kylpy "Atlantis" 20 min, 1x Paikallinen mutahoito 20 min, 1x Hohdokas kasvohoito 30 min


"Rentouttava päivä" Spa paketti sisältää 1x rentouttava kasvohoito 30 min, 1x stressiä poistava hieronta 30 min, 1x väsyneiden jalkojen hoito lämpimällä kynttiläöljyhieronnalla 30 min


Kauneutta -paketti sisältää 1 x kasvohoito "Beaute Aromatique Mery Cohr" 50 min, 1 x klassinen manikyyri 60 min, 1 x klassinen pedikyyri 60 min


Hoito alkaa aromaterapisella ja ihoa pehmentävällä jalkakylvyllä. Sen jälkeen kunnostetaan kynnet ja hoidetaan kovettumat. Jalkaterien rasvaus ja hieronta elvyttää ihoa ja poistaa jännitteitä. Haluttaessa kynnet kiillotetaan tai lakataan.


Klassinen käsihoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn, käsien rasvauksen. Haluttaessa kynnet kiillotetaan tai lakataan.


Romantiikkapaketti sisältää 1x lämmittävät parafiinihanskat tai -sukat kahdelle 20 min, 1x parihieronta 30 min


Hellyyttä-paketti kahdelle sisältää 1x parihieronta 30 min, buffetillallinen sekä kuohuviiniä ja hedelmiä huoneeseen.

Osoite: Pargi 12, 93813 Kuressaare
Puhelin +372 45 48 100
Kotisivut: www.saaremaaspahotels.eu
Sähköposti: info@saaremaaspahotels.eu


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
16.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

 • Kävelysauvojen vuokraus
 • Polkupyörien vuokraus
 • Kylpytakin vuokraus
 • Tallelokeron vuokraus vastaanotossa
 • Onnittelupaketit
 • Kokoustilat

Muita lisätietoja

 • Aamiainen ma-pe klo 7:00-10:00 ja la-su klo 7:00-11:00, illallinen klo 17.00-20.00
 • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard ja Maestro
 • Ei lastenhoitomahdollisuutta
 • Pienet lemmikkieläimet 15 eur/yö