Ostosmatka Tallinnaan

Lähde ostosmatkalle Tallinnaan! Tallinna on monipuolinen ostoskaupunki. Kaupungista löytyy useita isoja ostoskeskuksia kansainvälisine merkkiliikkeineen sekä ihastuttavia pikkuputiikkeja paikallisten käsityöläisten taidonnäytteineen. Tallinnassa on useampi mielenkiintoinen kohde käsityöihmisille. Myös virolainen design on hyvin edustettu kaupungissa ja esimerkiksi Telliskiven alueelta löytyy mielenkiintoisia käyntikohteita siitä kiinnostuneille.

Päiväristeilylle Tallinnaan

Ostosmatka Tallinnaan onnistuu hyvin vaikka päiväristeilyllä. Lähde aamulla ja palaa illalla takaisin kotiin. Laiva-aikatauluissa sinulla on useita vaihtoehtoja, joista valita. Mahdollisuus varata myös kuljetukset Suomen puolella osaan vuoroista. Päiväristeily on kätevä tapa shoppailumatkaan Tallinnassa.

Tutustu Tallinnan ostoskohteisiin

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Tutustu Tallinnan matkoihin

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista