Ikaalisten matkatoimisto

Ammende Villa

Pärnun arkkitehtuurin helmi Ammende Villa sijaitsee ranta-alueella suojaisassa puutarhassa kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Uimarantaan on noin 5 minuutin kävelymatka. Hotellia ympäröivät arvokkaat puistot ja lehmuspuistotiet. Jugend rakennus on valmistunut vuonna 1905 ja avattu hotellina ja ravintolana vuonna 1999. 

Tietoa Ammende Villa hotellista

Ammende Villa on Luxury Art Nouveau hotelli Pärnun suositun hiekkarannan läheisyydessä. Keskustaankin on vain noin 10 minuutin pituinen kävelymatka. Ammende Villa on aikakautensa tyylikkäin ja parhaiten säilynyt rakennus Virossa. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, Jugend tyylisestä päärakennuksesta ja Puutarhurin talosta. Päärakennuksessa on De Luxe huoneita sekä erilaisia sviittejä, Puutarhurintalossa on ainoastaan De lux huoneita. Koko hotellissa on huoneita yhteensä 18 kpl. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto. Aamupalalla on tarjolla kuohuviiniä, ja lämpimiä ruokia kuten munakasta saa tilata a la carte listalta. Kylmät ruoat tarjoillaan aamupalalla buffetista. Hotellissa on myös kahvilasalonki, sekä ravintola joka tarjoaa rankalaisia ja välimerellisiä ruokia. Kesäisin avataan hotellin yhteyteen tyylikäs ulkoilmakahvila. Hotellissa järjestetään myös paljon musiikki-ja taide-elämyksiä. Maksuton kameralla vartioitu parkkipaikka hotellin pihalla.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Hotellin kotisivut

 

Huoneet

Kahden hengen De Luxe huoneissa, jotka sijaitsevat päärakennuksessa on ylelliset jugend-kalusteet, TV, pieni tallelokero, minibaari, puhelin, WiFi, ilmastointi sekä amme, suihku tai sauna. Huoneissa kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat erilaisia ja eri kokoisia. Osassa huoneista vain kattoikkuna.


Kahden hengen De Luxe huoneissa, jotka sijaitsevat puutarhurin talossa on TV, WiFi, puhelin, minibaari, ilmastointi, mahdollisuus käyttää tallelokeroa sekä amme tai suihku. Huoneissa kokolattiamatto.


Juniorsviittejä on hotellissa 2 kpl. Sviitit ovat kooltaan 35 m2. Huoneet sijaitsevat päärakennuksen 1. kerroksessa. Toisessa sviitissä on myös kesäterassi. Huoneessa on ylelliset Jugend kalusteet, tallelokero, kylpyamme, puhelin, WiFi, ilmastointi, hiustenkuivaaja, kylpytakit- ja tossut, minibaari ja TV, sekä kokolattiamatto. Juniorsviitit varattava erikseen p. 03-45800.


Hotellin ylellisin huone, Ammende sviitti on kooltaan 120 m2. Huoneessa on makuuhuone, olohuone, takka sekä sauna. Sviitissä on myös parveke, josta näkymä kauniiseen puutarhaan. Huoneessa on ylelliset Jugend kalusteet, tallelokero, kylpyamme, puhelin, WiFi, ilmastointi, hiustenkuivaaja, kylpytakit- ja tossut, minibaari ja TV sekä kokolattiamatto. Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.


Hermann sviitti on kooltaan 75 m2. Huoneessa on makuuhuone, olohuone, takka sekä sauna. Sviitistä on näkymä kauniiseen puutarhaan. Huoneessa on ylelliset Jugend kalusteet, tallelokero, kylpyamme, puhelin, WiFi, ilmastointi, hiustenkuivaaja, kylpytakit- ja tossut, minibaari ja TV sekä kokolattiamatto. Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.


Mahogany sviitti on kooltaan 45 m2. Huone sijaitsee päärakennuksen 1. kerroksessa. Huoneessa on parivuode sekä sohvaryhmä ja parveke. Näkymä on kauniiseen puutarhaan. Huoneessa on ylelliset Jugend kalusteet, tallelokero, poreamme, puhelin, WiFi, ilmastointi, hiustenkuivaaja, kylpytakit- ja tossut, minibaari ja TV, sekä kokolattiamatto. Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.

Sijainti

Osoite: Mere pst 7, 80012 Pärnu
Puhelin: +372 44 73888
Sähköposti: sale@ammende.ee
http://www.ammende.ee/en/home


Vastaanotto auki
24
Sisään­kirjautuminen
14
Ulos­kirjautuminen
12

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

 • Huonepalvelu päärakennuksessa
 • Pesulapalvelu
 • Kokoustilat, Bankettit tilat
 • Autonvuokraus
 • Hieronta, kampaamo - sekä meikkauspalvelut hotellihuoneeseen

Muita lisätietoja

 • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa
 • Buffet aamiainen tarjoillaan ma-pe klo 7.00-10.00 ja la-su klo 8.00-11.00
 • A la carte ravintola avoinna ma-to klo 12.00-22.00, pe-la klo 12.00-23.00 ja su klo 12.00-20.00
 • Kahvilasalonki avoinna ma-to klo 12.00-22.00, pe-la klo 12.00-23.00 ja su klo 12.00-20.00
 • Lemmikit ei sallittuja

Lähialueen nähtävyydet

 • Pärnu Kuursaal 500 m
 • Uimaranta 600 m
 • Rantapromenadi