Carolina Hotel

Carolina, viihtyisä perhehotelli, sijaitsee rauhallisessa ympäristössä huvivenesataman lähellä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.

Tietoa Carolina -hotellista

Carolina -hotelli on avattu vuonna 2006 ja remontoitu vuonna 2012. Hotellissa on 25 huonetta viidessä kerroksessa. Tavallisten kahden hengen huoneiden lisäksi tarjolla on perhehuoneita,  3 huoneen sviitti sekä kaksi invahuonetta.  Hotelli on savuton, mutta hotellissa on 2 erillistä huonetta tupakoinnille. Tarjolla on ilmainen langaton internet -yhteys. Hotelli tarjoaa asiakkaille ilmaisen pysäköinnin, mutta paikkaa ei voi varata etukäteen. Hotellin Mersu-kissa saattaa aiheuttaa oireita allergikoille. Hotellissa ei ole hissiä.

Hotellissa on kauneussalonki ja vastaanotosta voi vuokrata polkupyöriä. Pärnussa toimiva autovuokraamo Carolina on hotellin omistuksessa, joten autonvuokrauskin onnistuu. Hotellissa on 1 kokoustila max 35:lle henkilölle.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Kaikissa huoneissa on wc, suihku, puhelin, TV, jääkaappi, laminaattilattia. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, jotka saa tarvittaessa siirrettyä yhteen. Kaikki huoneet ovat savuttomia, varsinaisia allergiahuoneita ei ole. Huoneissa ei ole ilmastointia. Hotellissa on 2 invahuonetta, jotka pitää varata erikseen. Huoneissa ei ole parveketta, yhteinen parveke sijaitsee 2. kerroksessa.


Kaikissa huoneissa on wc, suihku, tv, puhelin, jääkaappi, laminaattilattia. Huoneissa on vuodesohva, jossa voi nukkua kaksi 0-12 vuotiasta lasta. Lisäksi saa vielä yhden lisävuoteen joko aikuiselle tai lapselle sekä vauvavuoteen. Yksi lapsi voi nukkua vieressä, jolloin huoneeseen mahtuu max. 7 henkinen perhe. Joissakin perhehuoneissa on parisänky, mutta ei kaikissa. Huoneen koko 22 m2. Huoneissa ei ole ilmastointia. Hotellissa on 1 saunallinen perhehuone - varattava erikseen. HUOM! Perhehuoneet varattavissa ainoastaan perheille!


3 huoneen sviitissä on kaksi makuuhuonetta ja olohuone. Lisäksi varustukseen kuuluu: wc, suihku, tv, puhelin, jääkaappi, laminaattilattia. Kaikki huoneet savuttomia, varsinaisia allergiahuoneita ei ole. Huoneessa ei ole ilmastointia. Huoneessa voi yöpyä max. 6 henkilöä, kaikille on omat vuoteet. Lisävuoteita ei saa lisäksi. 3 huoneen sviitti varattava erikseen p. 03-45800. .

Sijainti

osoite: Ringi 54 B, 80012 Pärnu
puhelin: +372 44 20440
sähköposti: parnu@carolina.ee
http://www.carolina.ee/


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Lisätietoja

  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard
  • Buffet aamiainen tarjoillaan talvisin ma-su klo 8.00-10.00 ja kesäisin ma-su klo 8.00-11.00

Lähialueen nähtävyydet

  • Huvivenesatama 260 m
  • Pärnun keskusta n. 1 km
  • Endla teatteri 850 m