Ikaalisten matkatoimisto

Hotel Tammsaare

Hotel Tammsaarella on ihanteellinen sijainti kävelymatkan päässä vehreästä Rannapuistosta, upealta hiekkarannalta ja kaupungin keskustasta.

Tietoa Hotel Tammsaaresta

Hotel Tammsaare sijaitsee Pärnun kauniilla rantakadulla Tervise Pradiis kylpylähotellia vastapäätä, n. 350 metrin päästä uimarannasta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.

Hotelli on savuton ja tarjolla on ilmainen langaton internet-yhteys. Hotellissa on yhteensä 23 huonetta ja se on avattu vuonna 2005. Kaikissa huoneissa on puiset huonekalut ja satelliittitelevisio. Aamiainen tarjoillaan seisovassa pöydässä. Hotellissa on ilmainen pysäköinti asiakkaille, mutta paikkaa ei voi varata etukäteen.

Hotellissa on ympäri vuorokauden avoinna oleva aulabaari ja toukokuun alussa avautuu kahvila-ravintola, jossa on tarjolla ja illallista perjantaisin ja lauantaisin. Hotellissa toimii myös kauneussalonki, joka tarjoaa mm. hierontaa, kauneushoitoja, kampaamopalveluita ja manikyyrejä.

Hotellissa ei ole hissiä, joten ei sovi liikuntarajoitteisille ihmisille.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

 

 

Huoneet

Huoneissa on wc, suihku, sateliittitelevisio, puhelin, internetyhteys, ranskalainen parveke. Huoneet sijitsevat 2. ja 3. kerroksessa. Kaikki huoneet ovat allergiahuoneita ja savuttomia. Huoneissa ei ole ilmastointia. Hotellissa on yksi yhteinen parveke jossa saa tupakoida. Hotellissa ei ole invahuoneita. Huom! Mikäli huoneessa on lisävuode, on huoneessa ahdasta liikkua.

Sijainti

osoite: Tammsaare 24B, 80010 Pärnu
puhelin: +372 445 5500
sähköposti: info@astra.ee
http://https://hotelltammsaare.ee/


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Muita lisätietoja

  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard
  • Buffet aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00-10.00.
  • Ravintola avoinna pe ja la klo 17.00-22.00

Lähialueen nähtävyydet

  • Pärnun uimaranta 350 m
  • Pärnun rantapuisto 800 m