Ikaalisten matkatoimisto

Hotell Emmi

Hotell Emmi sijaitsee hiljaisella asuinalueella Riiakadun varrella suurten kauppakeskusten lähellä. Merenranta on kävelymatkan päässä. Keskustaan on matkaa noin 3 km.

Tietoa Hotell Emmistä

Hotell Emmi on 3 kerroksinen, 36 huoneen kokoinen pikkuhotelli. Hotelli on savuton ja tarjolla on maksuton langaton internet-yhteys. Varattavissa erilaisia terveyspalveluita mm. hieronta, parafiinihoito ja suolahoito. Lisämaksusta varattavissa myös perhehuoneita. Hotellissa on 50-paikkainen ravintola avoinna päivittäin klo 12.00 – 20.00. Hotelli vuokraa polkupyöriä. Hotellin sisäpihalla on ilmaisia parkkipaikkoja, joita ei voi varata etukäteen. Hoitoja voi varata paikan päällä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Hotellin kotisivut

Huoneet

Huoneissa on wc, suihku, tv, puhelin, laminaattilattia, jääkaappi. Huoneessa joko parisänky tai kaksi erillistä vuodetta, toiveen voi esittää ennen matkaa. Kaikki huoneet savuttomia ja sopivat allergikoille. Huoneissa ei ole ilmastointia.


Huoneissa on wc, suihku, tv, puhelin, laminaattilattia, jääkaappi. Kaikki huoneet savuttomia, sopivat allergikoille. Huoneissa ei ole ilmastointia. Yhden hengen huoneet varattava erikseen p. 03-45800.

  • TV
  • Jääkaappi
  • Laminaattilattia

Perhehuoneissa eli minisviiteissä on wc, suihku, tv, puhelin, laminaattilattia, jääkaappi. Huoneissa on myös avattava vuodesohva, jolla voi nukkua kaksi 0-12 v. lasta. Lisäksi huoneeseen mahtuu vauvanvuode ja yksi lapsi voi nukkua vieressä. Huoneeseen mahtuu max. 6 henkinen perhe. Kaikki huoneet savuttomia, sopivat allergikoille. Huoneissa ei ole ilmastointia. HUOM! Perhehuoneet varattavissa ainoastaan perheille!

Sijainti

osoite: Laine 2, 80010 Pärnu
puhelin: +372 44 76444
sähköposti: emmi@emmi.ee
www.emmi.ee/


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
14.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Muita lisätietoja

  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen
  • Buffet-aamiainen tarjoillaan ma-pe klo 07.00 - 10.00 ja la-su klo 08.00 - 11.00.
  • Ravintola avoinna päivittäin klo 12.00-20.00

Lähialueen nähtävyydet

  • Maxima -ostoskeskus