Ikaalisten matkatoimisto

Hotell Legend

Hotelli Legend tarjoaa erinomaiset puitteet lomalle uimarannan ja kauniin rantapuiston läheisyydessä. Keskusta, tärkeimmät turistikohteet ja kauppaliikkeet ovat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Tietoa Hotell Legendistä

Hotell Legend on pieni 23 huoneen hotelli, lähellä Pärnun uimarantaa. Hotelli on uusittu vuonna 2003.
Hotellista on varattavissa myös perhehuoneita. Huoneet ovat savuttomia. Tupakointi sallittu vain hotellin ulkopuolella.

Buffet aamiainen tarjoillaan ma-pe 8.00-10.00, la-su ja kansallisina juhlapyhinä 9.00-11.00. Hotellissa on Lobby bar, jossa on myös ulkoterassi. Lobby Bar on auki yömyöhään. Hotellissa on langaton internetyhteys Lobby Barissa ja toisen kerroksen käytävällä. Hotellin edessä ja takana on 4 parkkipaikka. Hotellin vieraille pysäköinti on ilmaista, mutta paikkoja ei voi varata etukäteen. Vastaanotosta voi vuokrata saunan ja takkahuoneen, joka sopii hyvin pienille ryhmille kokoustilaksi tai illanviettoon.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

 

Huoneet

Huoneet on sisustettu täyspuukalusteilla ja lattiat on päällystetty laminaattiparketilla. Kaikissa huoneissa on minibaari, televisio ja suoravalintapuhelin. Suihkuhuoneissa on lattialämmitys. Huoneissa ei ole ilmastointia. Hotellissa on 18 kahden huonetta, joista 8 huonetta joissa vuoteet erikseen ja 10 huonetta parivuoteella. Toiveen vuoteista voi esittää ennen matkaa.


Huoneet on sisustettu täyspuukalusteilla ja lattiat on päällystetty laminaattiparketilla. Perhehuoneissa on minibaari, televisio ja suoravalintapuhelin. Huoneissa on avattava vuodesohva, jossa voi nukkua 2 lasta. Suihkuhuoneissa on lattialämmitys. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneissa joko parisänky tai kaksi erillistä vuodetta, toiveen voi esittää ennen matkaa. 2 perhehuoneista on isompia, joihin mahtuu 2 aikusta ja 2 lasta. 3 perhehuoneista on pienempiä joihin mahtuu 2 aikuista ja 1 lapsi (tai 2 pientä lasta). Lisäksi joihinkin perhehuoneisiin mahtuu lisäksi 1 lisävuode. Perhehuoneet kysyttävä erikseen p. 03-45800.

Sijainti

osoite: Lehe 3, 80012 Pärnu
puhelin: +372 44 25606
sähköposti: info@legend.ee
http://www.legend.ee/fi/


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Tilaussauna

Muita lisätietoja

  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa
  • Buffet-aamiainen tarjoillaan ma-pe klo 07.00 - 10.00 ja la-su klo 08.00 - 11.00
  • Lobby Bar avoinna yömyöhään

Lähialueen nähtävyydet

  • Pärnun uimaranta 300 m
  • Pärnun keskusta 1,2 km
  • Pärnun rantapuisto 300 m