Pärnu Hotel

Pärnu hotel sijaitsee Pärnun ydinkeskustassa, Ryytli kadun varrella, pääaukion ja Vana Park-puiston välissä. Kaikki tarpeellinen löytyy käden ulottuvilta - Pärnun kauppakeskukset, linja-autoasema, konsertti- sekä teatteritalo, yökerhot, kahvilat ja puistot. Uimarannalle on matkaa noin 1,5 km.

Tietoa Pärnu Hotellista

Pärnu Hotel sijaitsee aivan Pärnun keskustassa, pääkadun tuntumassa. Hotellissa on yhteensä 80 huonetta ja se on kokonaan savuton. Hotellin huoneiden kylpyhuoneet on uudistettu keväällä 2016 ja vuoden 2017 alusta kaikki Standard-luokan huoneet uudistettiin ja muutettiin Premium-luokkaan. Langaton internet -yhteys on saatavilla hotellihuoneissa. Lisämaksusta varattavissa mm. Delux huoneita sekä sviittejä. Hotellissa on yksi invahuone (de lux -luokkaa).  150-paikkainen ravintola Embecke hotellin ensimmäisessä kerroksessa tarjoaa kansainvälistä ja virolaista ruokaa laadukkan viinivalikoiman kera. Hotellivieraille on ilmainen pysäköintialue hotellin takana ja hotellin edessä maksulliset parkkipaikat. Parkkipaikkoja ei voi varata etukäteen.

Matkan hintaan sisältyy aamusaunan ja kuntosalin käyttö joka päivä 06:30-10:00.

SAUNAPAKETTI

Tule ystävien kanssa viettämään rentouttavaa saunailta Pärnu hotellin kellarikerroksessa sijaitsevaan porealtaalla varustettuun saunaan. Tuntisaunaan mahtuu enintään 4 henkeä. Jos haluatte tulla isomman porukan kanssa, sitten saame avata oven saunasaliin. Sinne mahtuu 20 henkilöa ja on loistavaa mahdollisuus pitää syntymäpäiviä tai saunailta. Saunaan voi tilata suupaloja ja raikastavia virvoitusjuomia saunamenusta.

Paketti voimassa vain etukäteen varattuna. Lisätiedot ja pakettien varaukset puh: +372 447 8911 tai sähköpostitse info@hotelparnu.com.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Huoneet sijaitsevat 2-7 kerroksessa. Premium huoneissa on ilmastointi, parveke, parkettilattia, minibaari, kirjoituspöytä, nojatuoli, pimennysverhot, 32" LCD HDTV kaapelikanavineen, ilmainen langaton laajakaistayhteys, suoravalintapuhelin. Kylpyhuoneissa suihku, hiustenkuivain, kylpytakit. Kaikki huoneet ovat savuttomia, sopivat myös allergikoille. Huoneen koko: 15 m². Näkymä puistoon tai kaupungille päin. Premium huoneista valtaosa on erillisillä vuoteilla ja muutamassa huoneessa on parivuode. Toiveen voi esittää ennen matkaa. Lisävuoteen saatavuus tarkistettava varauskohtaisesti. Lisävuode on varattavissa vain puiston puoleisiin huoneisiin ja se mahdollista saada max. 12-vuotialle. Lisävuoteen kanssa huone on ahdas.


Deluxe-huoneissa on parivuode, ilmastointi, parveke, parkettilattia, minibaari, kirjoituspöytä ja tuoli, levitettävä vuodesohva ja sohvapöytä, pimennysverhot, 32" LCD HDTV kaapelikanavineen, CD/MP3 soitin, ilmainen langaton laajakaistayhteys, suoravalintapuhelin, silitysrauta ja -lauta. Kylpyhuoneissa suihku, hiustenkuivain, kylpytakit. Kaikki huoneet ovat savuttomia, sopivat myös allergikoille. Huoneeseen voi majoittua max. 5 henkinen perhe, joilloin yksi lapsista nukkuu joko vauvavuoteella tai vieressä nukkuen. Huoneen koko: 32 m². Hotelli Pärnun 2. kerroksessa on 8 Deluxe-huonetta, joiden ikkunoista avautuu kaunis näköala puistoon. Hotelli suosittelee Delux huoneita huonosti liikkuville/rollaatorin tai pyörätuolin kanssa matkustaville kokonsa puolesta.


Perhesviitissä on olohuone ja makuuhuone, ilmastointi, kaksi parveketta, parkettilattia, minibaari, kirjoituspöytä ja tuoli, levitettävä vuodesohva, kaksi nojatuolia,TV kaapelikanavineen, ilmainen langaton laajakaistayhteys, suoravalintapuhelin. Kylpyhuoneissa suihku, hiustenkuivain. Kaikki huoneet ovat savuttomia, sopivat myös allergikoille. Huoneen koko: 32 m². Huoneeseen saa lisäksi yhden lisävuoteen ja vauvavuoteen. Huoneeseen voi majoittua max. 6 henkinen perhe. Hotelli Pärnun 2-4 kerroksessa on 3 perhesviittiä, joiden ikkunoista avautuu kaunis näköala Rüütli Platsiin. Perhehuoneissa voi majoittua myös kolme aikuista. Perhesviitit varattava erikseen p. 03-45800.


Hotelli Pärnun 5-7 kerroksessa on 3 sviittiä, joiden ikkunoista avautuu näköala kaupungille. Sviitissä on olohuone ja makuuhuone, ilmastointi, kaksi parveketta, pimennysverhot, parkettilattia, minibaari, tallelokero, erikoisleveä parisänky, kirjoituspöytä ja tuoli, levitettävä vuodesohva ja sohvapöytä, nojatuoli, 32" LCD HDTV kaapelikanavineen, CD/MP3 soitin, TV myös makuuhuoneessa, ilmainen langaton laajakaistayhteys, suoravalintapuhelin, silitysrauta ja -lauta, housuprässi. Kylpyhuoneissa suihku, hiustenkuivain, kylpytakit. Huoneeseen voi majoittua max. 5 henkinen perhe, jolloin yksi lapsi nukkuu joko vauvavuoteessa tai vieressä. Kaikki huoneet ovat savuttomia, sopivat myös allergikoille. Huoneen koko: 32 m². Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.

Sijainti

osoite: Rüütli 44, Pärnu 80010
puhelin: +372 44 78911
sähköposti: info@hotelparnu.com
http://www.hotelparnu.com


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Muita lisätietoja

  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard
  • Buffet aamiainen tarjoillaan Embecke ravintolassa ma-pe klo 7.00-10.00 ja la-su klo 7.00-11.00
  • Ravintola Embecke auki päivittäin klo 12.00-22.00
  • Ei lemmikkejä

Lähialueen nähtävyydet

  • Ryytli -katu
  • Pärnu keskus 600 m
  • Endla-teatteri 700 m
  • Pärnun konserttitalo 700 m