Tervise Paradiis

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka.

Tietoa Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Tervise Paradiis on 2004 valmistunut kylpylä hiekkarannan kupeessa, johon kuuluu 2 kerroksinen vesipuisto sekä 8-kerroksinen kylpylähotelli.

Kylpylähotellin palvelut

Kylpylästä löytyy aulabaari, ravintoloita, kauppa, kauneushoitola, uimahalli, Pärnun suurin kuntosali, aerobic-sali, biljardisali sekä keilahalli (keilahalli suljettuna joka kuukauden 2. keskiviikko huoltotöiden vuoksi). Hotellissa on yhteensä 122 huonetta, joista Superior huoneissa ja sviiteissä on ilmastointi. Hotelli on kokonaan savuton. Laajaan ravintolatarjontaan kuuluu A la carte ravintola, Buffet -ravintola, Neptun Grill – pikaruokaravintola, Aqua -baari, Romantic -baari, Keila -baari, Aula -baari ja kesällä terassikahvila.

Allas- ja saunaosasto: Vuonna 2015 kylpylään avattiin uusi lisämaksullinen Paradiis-saunaosasto, josta löytyy japanilainen kylpy, aromisauna, höyrysauna, suolasauna, sanarium (matalalämpösauna), avanto, vesiallas ja erittäin kuuma löylysauna. Hotellin vesipuistossa on 4 putkiliukuria, seikkailuallas, kiipeilyseinä uima-altaassa, vuoristojoki koskineen, porealtaat, löyly- ja höyrysaunat, ulkoallas. Vesipuistossa on myös uusi 100 m pitkä liukumäki. Lisäksi hotellista löytyy 25 metrin uima-allas. Hoito-osasto sijaitsee kylpylän kolmessa alimmassa kerroksessa.

Matkan hintaan sisältyy uimahallin ja saunan käyttö klo 06.30-15.00, kuntosalin käyttö klo 6.30-22.00, vesipuiston vapaa käyttö. Vesipuisto avoinna päivittäin klo 11.00-22.00, paitsi kesä-elokuussa klo 10.00-22.00.

Wifi: hotellissa toimii ilmainen langaton internetyhteys

Pysäköinti: Kylpylällä on vartioimaton parkkialue kylpylän asiakkaille. Pysäköintialue on kylpylässä majoittuville asiakkaille ilmainen. Pysäköinti on maksullista Pärnun ranta-alueella kesäkaudella 1.6.–31.8. jona aikana se on maksullista myös Tervise Paradiisin pysäköintialueella.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Huoneet sijaitsevat hotellin 3-8. kerroksessa. Huoneissa on tv, parveke, suihku, wc, puhelin, ilmastointi, kylpytakit ja -tossut (aikuisille), hiustenkuivain, minitallelokero, minibaari, jonka tuotteet ovat maksullisia, kahvin/teen valmistus mahdollisuus, tervetuliaispullovesi. Huoneissa joko parisänky tai kaksi erillistä vuodetta, toiveen voi esittää ennen matkaa. Huoneet ovat savuttomia, ja niissä on kaikissa parkettilattiat eli sopivat allergikoille. Parvekkeella ei saa tupakoida! Huoneeseen mahtuu lisäksi yksi lisävuode, varattava erikseen. Huom! Mikäli mukana vanhempien vieressä nukkuva lapsi otettava huomioon, että sängyssä ei ole yhtenäistä petauspatjaa.


Kaksi kahden hengen huonetta yhdistettynä väliovella. Huoneet sijaitsevat 3.-8.kerroksessa. Huoneissa on TV, suihku, wc, puhelin, hiustenkuivain, kylpytakit ja -tossut (aikuisille), erilliset vuoteet tai parisänky, minibaari, jonka tuotteet ovat maksullisia, minitallelokero, kahvin/teen valmistus mahdollisuus, tervetuliaispullovesi, ilmastointi, parveke ja parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja soveltuvat myös allergisille. Parvekkeella ei saa tupakoida! HUOM! Perhehuoneeseen majoituttava vähintään 4 henkilöä (max. 7 hlöä), myynnissä vain perheille. Huom! Mikäli mukana vanhempien vieressä nukkuva lapsi otettava huomioon, että sängyssä ei ole yhtenäistä petauspatjaa. Perhehuoneet varattava erikseen p. 03-45800.


Sviitissä on parivuode, sauna, parveke, TV, suihku, wc, puhelin, mintallelokero, minibaari, jonka tuotteet ovat maksullisia, kylpytakit ja -tossut (aikuisille), hiustenkuivain, housuprässi, ilmastointi, tervetuliaispullovesi, kahvin/teen valmistus mahdollisuus sekä leponurkkaus sohvineen. Sviitissä on yksi vuodesohva ja lisäksi saa vielä yhden lisävuoteen, ja sinne voi majoittua max. 6 henkinen perhe (jolloin yksi lapsi vieressä nukkuen). Sviitit ovat savuttomia ja niissä on parkettilattia, sopivat allergikoille. Parvekkeella ei saa tupakoida. Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.

Hoito ja ruokailupaketit

Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen sekä 2 hoitoa perilläolo päivinä, aamuvoimistelu (ma-pe), kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-22.00, sauna ja uinti klo 6.30-15.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Hoidot: 1 valitsemasi hoito/hoitopäivä seuraavista: Ylellinen vartalohoito vedessä (silkkikylpy, hoitava appelsiiniöljykylpy, rentouttava ruusuöljykylpy tai jäntevöittävä merimineraalikylpy), elvyttävät suihkut, merileväkylpy käsille, lihaksia rentouttava vedenalainen suihkuhieronta, päähieronta, parafiininaamio käsille, lihaksia rentouttava lämmin maavahakääre tai lääkärin vastaanotto (ma-pe). Ja lisäksi 1 hoito/hoitopäivä seuraavista hoidoista: klassinen hieronta 45 min, kasvohoito 45 min tai vartalohoito 45 min. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta, ellei toisin mainittu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, toivotun hoitoajan saamiseksi. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä ajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen puh. +372 447 9220 tai s-postitse medic@spa.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Paketti sisältää täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen sekä 2 hoitoa perilläolo päivinä, aamuvoimistelu (ma-pe), kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-22.00, sauna ja uinti klo 6.30-15.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Hoidot: 1 valitsemasi hoito/hoitopäivä seuraavista: Ylellinen vartalohoito vedessä (silkkikylpy, hoitava appelsiiniöljykylpy, rentouttava ruusuöljykylpy tai jäntevöittävä merimineraalikylpy), elvyttävät suihkut, merileväkylpy käsille, lihaksia rentouttava vedenalainen suihkuhieronta, päähieronta, parafiininaamio käsille, lihaksia rentouttava lämmin maavahakääre tai lääkärin vastaanotto (ma-pe). Ja lisäksi 1 hoito/hoitopäivä seuraavista hoidoista: klassinen hieronta 45 min, kasvohoito 45 min tai vartalohoito 45 min. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta, ellei toisin mainittu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, toivotun hoitoajan saamiseksi. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä ajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen puh. +372 447 9220 tai s-postitse medic@spa.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen sekä 2 hoitoa perilläolo päivinä, aamuvoimistelu (ma-pe), kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-22.00, sauna ja uinti klo 6.30-15.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Hoidot: 1 valitsemasi hoito/hoitopäivä seuraavista: Ylellinen vartalohoito vedessä (silkkikylpy, hoitava appelsiiniöljykylpy, rentouttava ruusuöljykylpy tai jäntevöittävä merimineraalikylpy), elvyttävät suihkut, merileväkylpy käsille, lihaksia rentouttava vedenalainen suihkuhieronta, päähieronta, parafiininaamio käsille, lihaksia rentouttava lämmin maavahakääre tai lääkärin vastaanotto (ma-pe). Ja lisäksi 1 hoito/hoitopäivä seuraavista hoidoista: klassinen hieronta 45 min, kasvohoito 45 min tai vartalohoito 45 min. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta, ellei toisin mainittu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, toivotun hoitoajan saamiseksi. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä ajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen puh. +372 447 9220 tai s-postitse medic@spa.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut, vesipuiston, uimahallin ja kuntosalin käyttö.


Paketti sisältää täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja päivällinen sekä lääkärintulokonsultaatio, aamuvoimistelu maanantaista-perjantaihin, sauna ja uinti klo 6.30-15.00, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-15.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Lääkäri määrää tarvittavat hoidot seuraavista: ruotsalainen hieronta 45 min, vesivoimistelu, lääkintävoimistelu salissa, henkilökohtainen lääkintävoimistelu, yrtti-helmikylpy, hoitavat suihkut, pyörrekylpy käsille tai jaloille, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, lämmin maavahakääre, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä lääkärintulokonsultaatio, aamuvoimistelu (ma-pe), sauna ja uinti klo 6.30-15.00, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-22.00 (vuonna 2020) ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Lääkäri määrää tarvittavat hoidot seuraavista: joko ruotsalainen hieronta 3 x 45 min TAI 6 x 23 min., vesivoimistelu, lääkintävoimistelu salissa, henkilökohtainen lääkintävoimistelu, yrtti-helmikylpy, hoitavat suihkut, pyörrekylpy käsille tai jaloille, parafiininaamio käsille, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, lämmin maavahakääre, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Kesäaikaan perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. puh. +372 447 9220 tai s-postitse medic@spa.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut ja vesipuiston käyttö!


Paketti sisältää; täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja päivällinen sekä lääkärintulokonsultaatio, aamuvoimistelu (ma-pe), sauna ja uinti klo 6.30-15.00, kuntosalin käyttö päivittäinklo 6.30-22.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Lääkäri määrää tarvittavat hoidot seuraavista: joko ruotsalainen hieronta 3 x 45 min TAI 6 x 23 min., vesivoimistelu, lääkintävoimistelu salissa, henkilökohtainen lääkintävoimistelu, yrtti-helmikylpy, hoitavat suihkut, pyörrekylpy käsille tai jaloille, parafiininaamio käsille, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, lämmin maavahakääre, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Kesäaikaan perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. puh. +372 447 9220 tai s-postitse medic@spa.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen. Lisäksi lääkärintulokonsultaatio, yhteensä 19-22 hoitoa, aamuvoimistelu maanantaista-perjantaihin, sauna ja uinti klo 6.30-15.00, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-22.00 ja vesipuiston käyttöaukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Ensimmäiset 7 yötä seuraavan ohjelman mukaisesti: Lääkäri määrää tarvittavat hoidot seuraavista: ruotsalainen hieronta joko 3 x 45 min TAI 6 x 23 min, vesivoimistelu, lääkintävoimistelu salissa, henkilökohtainen lääkintävoimistelu, yrtti-helmikylpy, hoitavat suihkut, pyörrekylpy käsille tai jaloille, parafiininaamio käsille, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, lämmin maavahakääre, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio. Seuraavat 3 yötä hoidot seuraavasta hoitovalikoimasta: 1 valitsemasi hoito/hoitopäivä seuraavista: Ylellinen vartalohoito vedessä (silkkikylpy, hoitava appelsiiniöljykylpy, rentouttava ruusuöljykylpy tai jäntevöittävä merimineraalikylpy), elvyttävät suihkut, merileväkylpy käsille, lihaksia rentouttava vedenalainen suihkuhieronta, päähieronta, lihaksia rentouttava lämmin maavahakääre tai lääkärin vastaanotto (ma-pe). Ja lisäksi 1 hoito/hoitopäivä seuraavista hoidoista: klassinen hieronta 45 min, kasvohoito 45 min tai vartalohoito 45 min. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Kesäaikaan perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. puh. +372 447 9220 tai s-postitse medic@spa.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä lääkärintulokonsultaatio, yhteensä 21-24 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu maanantaista-perjantaihin, sauna ja uinti klo 6.30-15.00, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-22.00 ja vesipuiston käyttöaukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Ensimmäiset 7 yötä seuraavan ohjelman mukaisesti:Lääkäri määrää tarvittavat hoidot seuraavista: ruotsalainen hieronta joko 3 x 45 min TAI 6 x 23 min, vesivoimistelu, lääkintävoimistelu salissa, henkilökohtainen lääkintävoimistelu, yrtti-helmikylpy, Charcot-suihku, skotlantilainen suihku tai viuhkasuihku, pyörrekylpy käsille, pyörrekylpy jaloille, parafiininaamio käsille, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, lämmin maavahakääre, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio. Seuraavat 4 yötä hoidot seuraavasti: 1 valitsemasi hoito/hoitopäivä seuraavista: Ylellinen vartalohoito vedessä (silkkikylpy, hoitava appelsiiniöljykylpy, rentouttava ruusuöljykylpy tai jäntevöittävä merimineraalikylpy), elvyttävät suihkut, merileväkylpy käsille, lihaksia rentouttava vedenalainen suihkuhieronta, päähieronta, lihaksia rentouttava lämmin maavahakääre tai lääkärin vastaanotto (ma-pe). Ja lisäksi 1 hoito/hoitopäivä seuraavista hoidoista: klassinen hieronta 45 min, kasvohoito 45 min tai vartalohoito 45 min. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Kesäaikaan perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. puh. +372 447 9220 tai s-postitse medic@spa.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä lääkärintulokonsultaatio, yhteensä 30-36 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-pe), sauna ja uinti klo 6.30-15.00, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-22.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Lääkäri määrää tarvittavat hoidot seuraavista: ruotsalainen hieronta joko 6 x 45 min TAI 12 x 23 min, vesivoimistelu, lääkintävoimistelu salissa, henkilökohtainen lääkintävoimistelu, yrtti-helmikylpy, Charcot-suihku, skotlantilainen suihku tai viuhkasuihku, pyörrekylpy käsille, pyörrekylpy jaloille, parafiininaamio käsille, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, lämmin maavahakääre, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Kesäaikaan perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. puh. +372 447 9220 tai s-postitse medic@spa.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä lääkärintulokonsultaatio, aamuvoimistelu maanantaista-perjantaihin, sauna ja uinti klo 6.30-15.00, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-22.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Lääkäri määrää tarvittavat hoidot seuraavista: ruotsalainen hieronta joko 9 x 45 min TAI 18 x 23 min, vesivoimistelu, lääkintävoimistelu salissa, henkilökohtainen lääkintävoimistelu, yrtti-helmikylpy, hoitavat suihkut, pyörrekylpy käsille tai jaloille, parafiininaamio käsille, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, lämmin maavahakääre, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. puh. +372 447 9220 tai s-postitse medic@spa.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen sekä lääkärintulokonsultaatio, aamuvoimistelu maanantaista-perjantaihin, sauna ja uinti klo 6.30-15.00, kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-15.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Lääkäri määrää tarvittavat hoidot seuraavista: ruotsalainen hieronta joko 12 x 45 min tai 24 x 23 min, vesivoimistelu, lääkintävoimistelu salissa, henkilökohtainen lääkintävoimistelu, yrtti-helmikylpy, hoitavat suihkut, pyörrekylpy käsille tai jaloille, vedenalainen suihkuhieronta, suolakammio, lämmin maavahakääre, venytyshoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. puh. +372 447 9220 tai s-postitse medic@spa.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Paketti sisältää: - 1 x kasvohoito 45 min. - 1 x klassinen manikyyri 45 min (ilman lakkausta) - 1 x klassinen pedikyyri 45 min (ilman lakkausta) Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9220 tai sähköpostitse medic@spa.ee


Klassinen hieronta 45 min. Hoitoaika tulee varata suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9220 tai sähköpostitse medic@spa.ee. Paradiisin hoito-osasto on avoinna 08:00-19:00. HUOM! Jos hoitoaika on ma-to 30 € ja jos hoitoaika on pe-su 32 €. Hoito tulee varata maksetun hoidon mukaan!


1 x Vartalohoito 45 min - Hoito alkaa vartalokuorinnalla, jossa ihon pinta tasoittuu ja puhdistuu ja ihon uudistuminen palautuu. Seuraavana on vuorossa rentouttava hieronta, jossa hitailla ja hellävaraisilla liikkeillä, kuten silityksillä, taputteluilla ja venytyksillä vähennetään ja poistetaan jännityksiä. Hieronnassa vaikutetaan refleksologisiin pisteisiin sormenpäissä ja varpaissa. Näin saadaan aikaan kokonaisvaltainen hyvänolontunne ja rentoutuminen. Hoitoaika tulee varata itse suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9220 tai sähköpostitse medic@spa.ee. Paradiisin hoito-osasto on avoinna klo 08:00-19:00. HUOM! Jos hoitoaika on ma-to 36 € ja jos hoitoaika on pe-su 39 €. Hoito tulee varata maksetun hoidon mukaan!


1 x Klassinen manikyyri (ilman lakkausta) 45 min - Klassisessa manikyyrissa kynnet ja kynsinauhat laitetaan kuntoon. Kuollut solukko poistuu ja käsien iho saa terveen värin, kun kädet ja kynsinauhojen ympärys kuoritaan AHA-happoja, A- ja E-vitamiineja sekä luonnon sokerikiteitä sisältävällä kuorinta-aineella. Kevyenä hierontana toimii hedelmä-smoothieta muistuttavan, kosteuttavan voiteen levittäminen käsiin. Tuloksena ovat silkinpehmeät ja kauniin sädehtivät kädet. Hoitoaika tulee varata suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9220 tai sähköpostitse medic@spa.ee. Aika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkan alkua sillä halutut hoitoajat täyttyvät nopeasti. Mikäli hoitoaikaa ei varata etukäteen, valitsee kylpylä hoitoajan asiakkaalle. Paradiisin hoito-osasto on avoinna 08:00-19:00. HUOM! Jos hoitoaika on ma-to 25 € ja jos hoitoaika on pe-su 29 €.


1 x Klassinen pedikyyri (ilman lakkausta) 45 min - on jalkahoito, jonka tuloksena jaloista tulee esteettiset ja kauniit. Hoito sopii kaikille, jotka arvostavat jalkojen kaunista ulkonäköä. Hoito aloitetaan sitruksen ja teepuuöljyn tuoksuisella, puhdistavalla jalkakylvyllä. Sen jälkeen laitetaan kuntoon kynnet ja kynsinauhat. Ihon kovettumien poistamiseksi jalat kuoritaan AHA-happoja, A- ja E-vitamiineja sekä luonnon sokerikiteitä sisältävällä kuorinta-aineella. Hoidon päättää kevyt jalkahieronta, jossa käytetään avokadon rasvahappoja ja kasviuutetta sisältävää jalkavoidetta. Tuloksena ovat silkinpehmeät ja kauniit, hoidetut jalat. Hoitoaika tulee varata suoraan kylpylästä puh. +372 447 9220 tai sähköpostitse medic@spa.ee. Paradiisin hoito-osasto on avoinna klo 08:00-19:00. Aika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkan alkua sillä halutut hoitoajat täyttyvät nopeasti. Mikäli hoitoaikaa ei varata etukäteen, valitsee kylpylä hoitoajan asiakkaalle. HUOM! Jos hoitoaika on ma-to 32 € ja jos hoitoaika on pe-su 35 €. Hoito tulee varata maksetun hoidon mukaan!


1 x Kasvohoito 45 min - Täydellinen kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, hieronnan, naamion sekä hoitovoiteen silmänympäryksille ja kasvolle. Hoitoaika tulee varata suoraan kylpylästä puh. +372 447 9220 tai sähköpostitse medic@spa.ee. Aika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkan alkua sillä halutut hoitoajat täyttyvät nopeasti. Mikäli hoitoaikaa ei varata etukäteen, valitsee kylpylä hoitoajan asiakkaalle. Paradiisin hoito-osasto on avoinna klo 08:00-19:00. HUOM! Jos hoitoaika on ma-to hinta on 36 € ja jos hoitoaika on pe-su hinta on 39 €. Hoito tulee varata maksetun hoidon mukaan!


Rentouttava ruususöljykylpy. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9220 tai sähköpostitse medic@spa.ee


Illallispaketti sisältää buffetillallisen perilläolopäivinä (ei lähtöpäivänä).


Täysihoitoruokailut alkaen tulopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen.

Sijainti

osoite: Side 14, 80010 Pärnu
puhelin: +372 44 51600
sähköposti: sales@spa.ee
http://www.terviseparadiis.ee/fi


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

 • Puoli-/täysihoitoruokailut
 • Kylpylähoidot - ja paketit
 • Kokoustilat
 • Onnittelupaketit

Muita lisätietoja

 • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Eurocard, Mastercard, Diners.
 • Buffetaamiainen tarjoillaan ma-pe klo 7.00-10.00 ja la-su sekä pyhäpäivinä klo 7.00-11.00
 • 2. kerroksen A la carte ravintola on avoinna su–to 12.00–22.00 ja pe–la 12.00–24.00
 • Romantic -baari avoinna päivittäin klo 14.00-24.00
 • AQUA-allasbaari avoinna päivittäin klo 11.00–21.00, paitsi kesä-elokuussa klo 10.00-21.00
 • Neptun Grill -pikaruokaravintola avoinna päivittäin klo 13:00–22:00.
 • Keilahalli avoinna ma–to klo 14:00–24:00 ja pe-su klo 12:00–24.00
 • Vesipuisto avoinna päivittäin klo 11.00-22.00, paitsi kesä-elokuussa klo 10.00-20.00
 • Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja

Lähialueen nähtävyydet

 • Pärnun uimaranta 150 m
 • Pärnun rantapromenadi 650 m
 • Pärnu rantapuisto 1 km