Viiking

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia - ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta.

Tietoa Viiking kylpylästä

Viiking kylpylä on avattu ensi kerran vuonna 1993 ja sitä on laajennettu useaan otteeseen tämän jälkeen. Vuonna 2012 avatun D-rakennuksen myötä Viiking kylpylä tarjoaa perinteikästä ja modernimpaa majoitusta neljässä eri rakennuksessa, jotka on yhdistetty toisiinsa käytävin.

Kylpylähotellin palvelut

Viimeisin uutuus, upea Viiking Saga- vesikeskus avautui heinäkuussa 2015. Tätä omaleimaista vesikeskusta voisi kutsua ”viikinkien keitaaksi”. Siellä saunat ovat piilossa onkaloissa ja luolissa ja isolle altaalle antaa ilmettä oma saari, jossa yksi saunoistakin sijaitsee. Viikinki ajan tunnelmaa luo osaltaan myös katolla sijaitseva viikinkien kotasauna.

Kylpylässä A ja B puolella on vastaanotto, tallelokerot, kahvila-baari, ruokasali, kokoustila, lasten leikkihuone, hoito-osasto, apteekki, internet piste, pieni pulahdusallas ja tilaussauna. C puolella on sauna-osasto, uima-allas, hoitotiloja sekä voimistelusali jossa joitakin kuntoilulaitteita.  D-talossa on kauneushoitola, kampaamo ja  hoitotiloja.

Viiking- kylpylä on erikoistunut sydäninfarktien ja sydänleikkausten jälkeiseen kuntoutumiseen, luu- ja nivelvaivoihin, hermojuuritulehduksen, verenpainetaudin, erilaisten kroonisten tulehdusten ja stressin hoitoon. Ennaltaehkäisevällä terveystutkimuksella varmistat oman terveydentilasi. Myös rentoutumiseen kylpylä tarjoaa erilaisia hemmotteluhoitoja. Tanssihaluisille järjestetään tansseja viikottain. Huom! Vaikka kylpylässä on muutama invahuone, voi pyörätuolilla liikkuminen kylpylässä olla hankalaa mm. pitkien käytävien vuoksi. Mm. ruokasaliin pääsy vaatii kolmen hissin käyttämistä ja aulassa sekä ruokasalin lähellä ei ole invavessaa.

Matkan hintaan sisältyy ilman hoitopakettia kuntosalin käyttö aukioloaikoina, aamusauna ja -uinti ma-pe klo 6.30-7.30, la-su klo 7.00-10.00 C talon saunaosastolla, sekä sauna- ja vesikeskus Viiking Saagan sisäänpääsy aukioloaikoina; ma-pe klo 12.00-22.00, la-su ja kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-22.00.

Huom. 14.5.2020, 13.8.2020 ja 12.11.2020 on vesi- ja saunakeskuksen huoltopäivät. Huoltopäivinä vesi- ja saunakeskus on suljettu koko päivän, mutta hotellin asiakkaat saavat käyttää C-talon saunaosastoa klo 15.00-22.00. Hotelli pidättää oikeuden muuttaa saunaosaston aukioloaikoja.

Wifi: Kaikissa huoneissa, kokoustiloissa ja baarissa on langaton internetyhteys.

Pysäköinti: Hotellin sisäpihalla ilmainen pysäköinti asiakkaille, valvontakamerat alueella, mutta ei vartiointia.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Huoneet sijaitsevat A- ja B-talossa, 2-hengen huoneissa on wc, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit (aikuisille), 2 erillistä vuodetta, jotka voidaan tarvittaessa siirtää yhteen, viileäkaappi, langaton internetyhteys, puhelin ja tv sekä parketti/muovimatto. Huoneet ovat savuttomia. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneiden koko n. 13–17m². B-talon puolella on 8 parvekkeellista huonetta, toiveen parvekkeesta voi esittää ennen matkaa mutta sitä ei voi varata etukäteen. Huomioittehan että parvekkeella tupakointi ei ole sallittua. A-talon kadunpuoleisiin huoneisiin saa tarvittaessa lisävuoteen, mutta B talon huoneisiin ei mahdu lisävuodetta. Lisävuoteet varattava etukäteen.


Kaikissa Superior-luokan huoneissa on wc, bidee suihku (D talon huoneissa, ja osassa C talon huoneita), suihku, hiustenkuivaaja, puhelin ja tv sekä parketti/muovimatto, viileäkaappi sekä kylpytakit (aikuisille). Huoneissa on 2 erillistä vuodetta, jotka voidaan tarvittaessa siirtää yhteen. Lisäksi huoneissa on ilmastointi ja parveke, parvekkeella ei saa tupakoida. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet sijaitsevat C ja D talossa, sekä A talon 4. kerroksessa. Jokaisessa talossa huoneet ovat hieman erilaisia. Huoneen koko n. 16–18 m². Kuvassa C-talon huone. Toiveen huoneen sijainnista voi esittää ennen matkaa, toiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. A talon 4. kerroksessa huoneita vain rajallisesti. Huoneisiin saa lisäksi lisävuoteen. Lisävuoteet varattava etukäteen.


Perhehuoneet ovat kaksi kahden hengen huonetta yhdistettynä väliovella. Huoneissa on yhteinen wc ja suihku, kylpytakit (aikuisille) ja hiustenkuivaaja. Huoneissa on puhelin ja tv, parketti/muovimatto ja viileäkaappi. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Perhehuoneet sijaitsevat A/B talossa. Perhehuoneissa ei ole ilmastointia. Huoneeseen voi majoittua max. 7 henkinen perhe, jolloin yksi lapsi vauvavuoteessa. Lapset eivät voi nukkua vieressä. Perhehuoneet varattava erikseen p. 03-45800.


A- talon sviitissä on olohuone ja makuuhuone. Huonevarustukseen kuuluu wc, amme, puhelin, tv, viileäkaappi, parveke sekä parketti/muovimatto. Lisävuoteilla voi majoittua kaksi 0 - 11-vuotiasta lasta, lisäksi huoneeseen mahtuu vauvanvuode ja yksi lapsi voi nukkua vieressä, jolloin uoneeseen mahtuu max. 6 henkinen perhe Lisäksi huoneessa on hiustenkuivaaja ja kylpytakit (aikuisille). Kaikki sviitit ovat savuttomia. Sviitissä ei ole ilmastointia. Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.


B-talon sviitissä on yksi isompi huone + sauna. Huonevarustuskeen kuuluu lisäksi wc, puhelin, tv, viileäkaappi, parveke sekä parketti/muovimatto,. Vuodesohvalla voi majoittua kaksi 0 - 11-vuotiasta lasta tai yksi aikuinen. Lisäksi huoneeseen mahtuu vauvanvuode. Huoneeseen mahtuu max. 6 henkinen perhe (jolloin yksi lapsi vieressä nukkuen). Lisäksi huoneessa on hiustenkuivaaja ja kylpytakit (aikuisille). Kaikki sviitit ovat savuttomia. Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.


D-talon sviitissä on yksi isompi huone + sauna. Lisäksi huonevarustukseen kuuluu wc, puhelin, tv, viileäkaappi, parveke, ilmastointi, parivuode sekä parketti/muovimatto. Vuodesohvalla voi majoittua kaksi 0 - 11-vuotiasta lasta tai yksi aikuinen. Lisäksi huoneeseen mahtuu vauvanvuode. Huoneeseen mahtuu max. 6 henkinen perhe (jolloin yksi lapsi vieressä nukkuen). Lisäksi huoneessa on hiustenkuivaaja ja kylpytakit (aikuisille). Kaikki sviitit ovat savuttomia, edes parvekkeella ei saa tupakoida. D talon sviitissä ikkuna ja parveke on sisäpihalle päin. D talossa on yhteensä 2 sviittiä. Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.


Invahuone on varusteltu liikuntarajoitteisia ajatellen. Huoneessa on leveämpi ovi ja wc:ssä on käsituet. Invahuoneet sijaitsevat C-talossa. Huoneissa on ilmastointi, wc, suihku, viileäkaappi, kylpytakit (aikuisille), langaton internetyhteys, puhelin, tv, hiustenkuivaaja, parkettilattia ja parveke. Huom! parvekkeen ovi on normaalin levyinen eli sinne ei välttämättä pääse pyörätuolilla. Huoneet ovat savuttomia, myöskään parvekkeella ei saa polttaa. Invahuoneet varattava erikseen p. 03-45800. Pyörätuolilla liikkuminen kylpylässä voi olla hankalaa. Esimerkiksi ruokasaliin voi joutua kulkemaan kolmella eri hissillä ja kylpylässä on pitkiä käytäviä. Aulassa ja ruokasalin lähellä ei ole invavessaa.

Hoito ja ruokailupaketit

Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, sairaanhoitajan vastaanotto, 2 kylpylähoitoa perilläolopäivinä, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö ma-pe klo 12.00-22.00 ja la-su ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-22.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina. Virkistysloman hoidot: 1 x 20 min. osahieronta ja 1 hoito päivässä per hoitopäivä seuraavista: yrttikylpy, laskimohoito geelillä (jalat), persikka parafiinikäsineet käsille, teepuu parafiinisukat jaloille, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, minttu kylpyhoito kylpysuolalla, ruusu kylpyhoito kylpysuolalla, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, hierontatuoli, suolahoito 30 min., paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, vesihieronta, verensokerin tutkimus (ma-pe), kolesterolin tutkimus, (ma-pe) vesivoimistelu 30min., lääkintävoimistelu 30min, inhalaatiohoito (ma-pe), rentoutushoito 30 min (ma-pe), "Terveyspassi” eli rasitustesti (1 krt, ma-pe). Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavista hoidoista; yrttikylpy, laskimohoito geelillä (jalat), persikka parafiinikäsineet käsille, teepuu parafiinisukat jaloille, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, minttu kylpyhoito kylpysuolalla, ruusu kylpyhoito kylpysuolalla, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, hierontatuoli. suolahoito 30min., paikallinen turvehoito. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. HUOM! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


Paketti sisältää täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja päivällinen, sairaanhoitajan vastaanotto, 2 kylpylähoitoa (ei matkustuspäivinä), aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö ma-pe klo 12.00-22.00 ja la-su ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-22.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina. Virkistysloman hoidot: 1 x 20 min. osahieronta ja 1 hoito päivässä per hoitopäivä seuraavista: yrttikylpy, laskimohoito geelillä (jalat), persikka parafiinikäsineet käsille, teepuu parafiinisukat jaloille, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, minttu kylpyhoito kylpysuolalla, ruusu kylpyhoito kylpysuolalla, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, hierontatuoli, suolahoito 30 min., paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, vesihieronta, verensokerin tutkimus (ma-pe), kolesterolin tutkimus, (ma-pe) vesivoimistelu 30min., lääkintävoimistelu 30min, inhalaatiohoito (ma-pe), rentoutushoito 30 min (ma-pe), "Terveyspassi” eli rasitustesti (1 krt, ma-pe). Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavista hoidoista; yrttikylpy, laskimohoito geelillä (jalat), persikka parafiinikäsineet käsille, teepuu parafiinisukat jaloille, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, minttu kylpyhoito kylpysuolalla, ruusu kylpyhoito kylpysuolalla, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, hierontatuoli. suolahoito 30min., paikallinen turvehoito. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. HUOM! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, sairaanhoitajan vastaanotto, 2 kylpylähoitoa päivittäin (ei matkustuspäivinä) , aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö ma-pe klo 12.00-22.00 ja la-su ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-22.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina. Virkistysloman hoidot: 1 x 20 min. osahieronta ja 1 hoito päivässä per hoitopäivä seuraavista: yrttikylpy, laskimohoito geelillä (jalat), persikka parafiinikäsineet käsille, teepuu parafiinisukat jaloille, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, minttu kylpyhoito kylpysuolalla, ruusu kylpyhoito kylpysuolalla, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, hierontatuoli, suolahoito 30 min., paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, vesihieronta, verensokerin tutkimus (ma-pe), kolesterolin tutkimus, (ma-pe) vesivoimistelu 30min., lääkintävoimistelu 30min, inhalaatiohoito (ma-pe), rentoutushoito 30 min (ma-pe), "Terveyspassi” eli rasitustesti (1 krt, ma-pe). Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavista hoidoista; yrttikylpy, laskimohoito geelillä (jalat), persikka parafiinikäsineet käsille, teepuu parafiinisukat jaloille, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, minttu kylpyhoito kylpysuolalla, ruusu kylpyhoito kylpysuolalla, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, hierontatuoli. suolahoito 30min., paikallinen turvehoito. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. HUOM! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä ajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja päivällinen, sairaanhoitajan vastaanotto, 2 kylpylähoitoa päivittäin (ei matkustuspäivinä) , aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö ma-pe klo 12.00-22.00 ja la-su ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-22.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina. Virkistysloman hoidot: 1 x 20 min. osahieronta ja 1 hoito päivässä per hoitopäivä seuraavista: yrttikylpy, laskimohoito geelillä (jalat), persikka parafiinikäsineet käsille, teepuu parafiinisukat jaloille, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, minttu kylpyhoito kylpysuolalla, ruusu kylpyhoito kylpysuolalla, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, hierontatuoli, suolahoito 30 min., paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, vesihieronta, verensokerin tutkimus (ma-pe), kolesterolin tutkimus, (ma-pe) vesivoimistelu 30min., lääkintävoimistelu 30min, inhalaatiohoito (ma-pe), rentoutushoito 30 min (ma-pe), "Terveyspassi” eli rasitustesti (1 krt, ma-pe). Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavista hoidoista; yrttikylpy, laskimohoito geelillä (jalat), persikka parafiinikäsineet käsille, teepuu parafiinisukat jaloille, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, minttu kylpyhoito kylpysuolalla, ruusu kylpyhoito kylpysuolalla, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, hierontatuoli. suolahoito 30min., paikallinen turvehoito. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. HUOM! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä ajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö su klo 10.00-22.00, ma-to klo 12.00-22.00, pe klo 12.00-17.00 ja lauantaisin ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-17.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina, lääkärintarkastuksen ja lääkärin määräämät 3 kylpylähoitoa arkisin ja 2 hoitoa lauantaina ja sunnuntaina. Hoitovalikoima: Vesihieronta, yrttikylpy, osokeriitti-parafiinihoito, paikallinen kylmähoito, osahieronta 20 min, hierontatuoli, darsonvalisaatio, ultraäänihoito, inhalaatiohoito 10 min, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä jaloille, rentoutushoito 30 min, yksiköllinen - tai ryhmälääkintävoimistelu 30 min, vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma-pe), porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla. Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavasta valikoimasta: yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, hierontatuoli, laskimohoito geelillä jaloille, suolahoito 30 min. Pakettiin kuuluu 1 lisähoito viikossa seuraavista hoidoista: hierontatuoli 15 min, verensokerin tutkimus, kolesterolin tutkimus tai suolahoito 30 min, virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi. Huom! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Kesäaikaan perjantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkistus on heti saapuessa perjantai iltapäivällä ja lauantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkastus on sunnuntai aamulla. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja päivällinen, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö su klo 10.00-22.00, ma-to klo 12.00-22.00, pe klo 12.00-17.00 ja lauantaisin ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-17.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina, lääkärintarkastuksen ja lääkärin määräämät 3 kylpylähoitoa arkisin ja 2 hoitoa lauantaina ja sunnuntaina. Hoitovalikoima: Vesihieronta, yrttikylpy, osokeriitti-parafiinihoito, paikallinen kylmähoito, osahieronta 20 min, hierontatuoli, darsonvalisaatio, ultraäänihoito, inhalaatiohoito 10 min, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä jaloille, rentoutushoito 30 min, yksiköllinen - tai ryhmälääkintävoimistelu 30 min, vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma-pe), porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla. Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavasta valikoimasta: yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, hierontatuoli, laskimohoito geelillä jaloille, suolahoito 30 min. Pakettiin kuuluu 1 lisähoito viikossa seuraavista hoidoista: hierontatuoli 15 min, verensokerin tutkimus, kolesterolin tutkimus tai suolahoito 30 min, virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi. Huom! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Kesäaikaan perjantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkistus on heti saapuessa perjantai iltapäivällä ja lauantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkastus on sunnuntai aamulla. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö su klo 10.00-22.00, ma-to klo 12.00-22.00, pe klo 12.00-17.00 ja lauantaisin ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-17.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina, lääkärintarkastuksen ja lääkärin määräämät 3 kylpylähoitoa arkisin ja 2 hoitoa lauantaina ja sunnuntaina. Hoitovalikoima: Vesihieronta, yrttikylpy, osokeriitti-parafiinihoito, paikallinen kylmähoito, osahieronta 20 min, hierontatuoli, darsonvalisaatio, ultraäänihoito, inhalaatiohoito 10 min, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä jaloille, rentoutushoito 30 min, yksiköllinen - tai ryhmälääkintävoimistelu 30 min, vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma-pe), porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla. Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavasta valikoimasta: yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, hierontatuoli, laskimohoito geelillä jaloille, suolahoito 30 min. Pakettiin kuuluu 1 lisähoito viikossa seuraavista hoidoista: hierontatuoli 15 min, verensokerin tutkimus, kolesterolin tutkimus tai suolahoito 30 min, virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi. HUOM! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut. Kesäaikaan perjantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkistus on heti saapuessa perjantai iltapäivällä ja lauantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkastus on sunnuntai aamulla. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö su klo 10.00-22.00, ma-to klo 12.00-22.00, pe klo 12.00-17.00 ja lauantaisin ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-17.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina, lääkärintarkastuksen ja lääkärin määräämät 3 kylpylähoitoa arkisin ja 2 hoitoa lauantaina ja sunnuntaina. Hoitovalikoima: Vesihieronta, yrttikylpy, osokeriitti-parafiinihoito, paikallinen kylmähoito, osahieronta 20 min, hierontatuoli, darsonvalisaatio, ultraäänihoito, inhalaatiohoito 10 min, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä jaloille, rentoutushoito 30 min, yksiköllinen - tai ryhmälääkintävoimistelu 30 min, vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma-pe), porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla. Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavasta valikoimasta: yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, hierontatuoli, laskimohoito geelillä jaloille, suolahoito 30 min. Pakettiin kuuluu 1 lisähoito viikossa seuraavista hoidoista: hierontatuoli 15 min, verensokerin tutkimus, kolesterolin tutkimus tai suolahoito 30 min, virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi. Huom! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Kesäaikaan perjantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkistus on heti saapuessa perjantai iltapäivällä ja lauantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkastus on sunnuntai aamulla. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö su klo 10.00-22.00, ma-to klo 12.00-22.00, pe klo 12.00-17.00 ja lauantaisin ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-17.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina, lääkärintarkastuksen ja lääkärin määräämät 3 kylpylähoitoa arkisin ja 2 hoitoa lauantaina ja sunnuntaina. Hoitovalikoima: Vesihieronta, yrttikylpy, osokeriitti-parafiinihoito, paikallinen kylmähoito, osahieronta 20 min, hierontatuoli, darsonvalisaatio, ultraäänihoito, inhalaatiohoito 10 min, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä jaloille, rentoutushoito 30 min, yksiköllinen - tai ryhmälääkintävoimistelu 30 min, vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma-pe), porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla. Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavasta valikoimasta: yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, hierontatuoli, laskimohoito geelillä jaloille, suolahoito 30 min. Pakettiin kuuluu 1 lisähoito viikossa seuraavista hoidoista: hierontatuoli 15 min, verensokerin tutkimus, kolesterolin tutkimus tai suolahoito 30 min, virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi. HUOM! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Kesäaikaan perjantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkistus on heti saapuessa perjantai iltapäivällä ja lauantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkastus on sunnuntai aamulla. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö su klo 10.00-22.00, ma-to klo 12.00-22.00, pe klo 12.00-17.00 ja lauantaisin ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-17.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina, lääkärintarkastuksen ja lääkärin määräämät 3 kylpylähoitoa arkisin ja 2 hoitoa lauantaina ja sunnuntaina. Hoitovalikoima: Vesihieronta, yrttikylpy, osokeriitti-parafiinihoito, paikallinen kylmähoito, osahieronta 20 min, hierontatuoli, darsonvalisaatio, ultraäänihoito, inhalaatiohoito 10 min, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä jaloille, rentoutushoito 30 min, yksiköllinen - tai ryhmälääkintävoimistelu 30 min, vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma-pe), porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla. Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavasta valikoimasta: yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, hierontatuoli, laskimohoito geelillä jaloille, suolahoito 30 min. Pakettiin kuuluu 1 lisähoito viikossa seuraavista hoidoista: hierontatuoli 15 min, verensokerin tutkimus, kolesterolin tutkimus tai suolahoito 30 min, virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi. Huom! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Kesäaikaan perjantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkistus on heti saapuessa perjantai iltapäivällä ja lauantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkastus on sunnuntai aamulla. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö su klo 10.00-22.00, ma-to klo 12.00-22.00, pe klo 12.00-17.00 ja lauantaisin ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-17.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina, lääkärintarkastuksen ja lääkärin määräämät 3 kylpylähoitoa arkisin ja 2 hoitoa lauantaina ja sunnuntaina. Hoitovalikoima: Vesihieronta, yrttikylpy, osokeriitti-parafiinihoito, paikallinen kylmähoito, osahieronta 20 min, hierontatuoli, darsonvalisaatio, ultraäänihoito, inhalaatiohoito 10 min, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä jaloille, rentoutushoito 30 min, yksiköllinen - tai ryhmälääkintävoimistelu 30 min, vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma-pe), porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla. Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavasta valikoimasta: yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, hierontatuoli, laskimohoito geelillä jaloille, suolahoito 30 min. Pakettiin kuuluu 1 lisähoito viikossa seuraavista hoidoista: hierontatuoli 15 min, verensokerin tutkimus, kolesterolin tutkimus tai suolahoito 30 min, virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi. Huom! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Kesäaikaan perjantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkistus on heti saapuessa perjantai iltapäivällä ja lauantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkastus on sunnuntai aamulla. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00 , vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö ma-pe 12.00-22.00 sekä la-su ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-22.00, kuntosalilaitteiden käyttö aukioloaikoina, sairaahoitajan vastaanotto, 2 hoitoa päivittäin valinnan mukaan seuraavista: Deluxe-punaviinikylpy, maitokylpy greippiaromilla, jalkakylpy merisuolalla, porekylpy merisuolalla, yrttikylpy, öljydispersiokylpy + hierontatuoli (1 kerta) 35-40 min., suolahoito, Wellness Hands käsihoito 40 min (1 kerta), Wellness Feet jalkahoito (1 kerta) 40 min, mansikka-käsihoito, porekylpy kylpymuffinilla (minttu tai laventeli), persikkaparafiinikäsineet käsille, teepuuparafiinisukat jaloille, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, koneellinen pressoterapia lümfadreenaus, "minttu magiaa" jaloille 40 min (1 kerta), hierontasaappaat, hierontatuoli 15 min., osahieronta 40 min. (1 kerta). Vuonna 2018 viron kansallisina juhlapyhina 2 hoitoa seuraavasta valikoimasta: deluxe punaviinikylpy, maitokylpy ruusun aromilla, yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, öljydispersiokylpy + hierontatuoli, suolahoito, Wellness Hands käsihoito, Wellness Feet jalkahoito, , masikka-käsihoito, porekylpy kylpymuffinilla, perisikka-parafiinikäsineet, teepuu parafiinisukat, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, koneellinen pressoterapia lymfadreenaus,, hierontasaappaat, hierontatuoli. Hoitojen kesto on hoidosta riippuen noin 15-40 min./hoito. Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Hemmotteluloma on varattava etukäteen. Virkistyslomaa ja hemmottelulomaa ei voi yhdistää. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä! Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, pelkät ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00 , vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö ma-pe 12.00-22.00 sekä la-su ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-22.00, kuntosalilaitteiden käyttö aukioloaikoina, sairaahoitajan vastaanotto, 2 hoitoa päivittäin valinnan mukaan seuraavista: Deluxe-punaviinikylpy, maitokylpy greippiaromilla, jalkakylpy merisuolalla, porekylpy merisuolalla, yrttikylpy, öljydispersiokylpy + hierontatuoli (1 kerta) 35-40 min., suolahoito, Wellness Hands käsihoito 40 min (1 kerta), Wellness Feet jalkahoito (1 kerta) 40 min, mansikka-käsihoito, porekylpy kylpymuffinilla (minttu tai laventeli), persikkaparafiinikäsineet käsille, teepuuparafiinisukat jaloille, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, koneellinen pressoterapia lümfadreenaus, "minttu magiaa" jaloille 40 min (1 kerta), hierontasaappaat, hierontatuoli 15 min., osahieronta 40 min. (1 kerta). Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa seuraavasta valikoimasta: deluxe punaviinikylpy, maitokylpy ruusun aromilla, yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla, öljydispersiokylpy + hierontatuoli, suolahoito, Wellness Hands käsihoito, Wellness Feet jalkahoito, , masikka-käsihoito, porekylpy kylpymuffinilla, persikka-parafiinikäsineet, teepuu parafiinisukat, kylmä parafiinikääre jaloille, kylmä parafiinikääre käsille, koneellinen pressoterapia lymfadreenaus,, hierontasaappaat, hierontatuoli. Hoitojen kesto on hoidosta riippuen noin 15-40 min./hoito. Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Hemmotteluloma on varattava etukäteen. Virkistyslomaa ja hemmottelulomaa ei voi yhdistää. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä! Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä hoitoajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee HUOM! Alle 16-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, pelkät ruokailut.


Pakettiin sisältyy: - Rentouttava kasvohoito (puhdistus, kuorinta, decoltee alueen hieronta, silmänympärysvoide ja kasvovoide) - Kulmien muotoilu ja värjäys - Manikyyri (ilman lakkausta) (kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, käsivoide) Hoitoja tehdään samanaikaisesti. Hoitokokonaisuuden kokonaiskesto on n. 90 min. Hoitopaketti saatavilla maanantaista-lauantaihin. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee


Paketti sisältää: - Perinteinen kasvohoito ihotyypin mukaan (kosmetologin neuvonta, kasvojen puhdistus, kuorinta, hieronta, kasvonaamio, voide, kulmien värjäys ja muotoilu sekä ripsien värjäys) - Pedikyyri (ilman lakkausta) (jalkojen hoito, hieronta ja voide) Hoitoja tehdään samanaikaisesti. Hoitokokonaisuuden kokonaiskesto on n. 120 min. Hoitopaketti saatavilla maanantaista lauantaihin. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee


Paketti sisältää: - Kasvohoito "Sothys Homme". (ihon puhdistus, kuorinta ja kasvojen hieronta) - Pedikyyri (jalkojen hoito, hieronta ja voide) Hoitoja tehdään samanaikaisesti. Hoitokokonaisuuden kokonaiskesto on n. 120 min. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee


Pakettiin sisältyy: 3 hoitoa valinnan mukaan seuraavasta valikoimasta: - rentouttava hieronta vihreän teen tai greipin aromiöljyllä 40 min. - lämmin persikka parafiinihoito käsille (ei sisällä manikyyriä) - lämmin teepuu parafiinihoito jaloille (ei sisällä pedikyyriä) - ylellinen maitokylpy ruusun aromilla  - porekylpy kuolleenmerensuolalla  - LED valohoito (LED kasvonaamio) - koneellinen pressoterapia lümfadreenaus - hierontatuoli  - hierontatuoli jaloille  - suolahuone  - hieronta vesisängyssä Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee


Pakettiin sisältyy: - terveydenhoitajan vastaanotto  - 3 hoitoa seuraavasta valikoimasta: osahieronta 20 min., kylmä parafiinihoito käsille (ei sisällä kynsien hoitoa), kylmä parafiinihoito jaloille (ei sisällä kynsien hoitoa), hierontatuoli, mutakääre jaloille, porekylpy yrteillä, porekylpy aromisuolalla, jalkakylpy minttusuolalla ja magnesiumilla ja hieronta vesisängyssä (vibroakustinen vesisänky).  Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 449 0510 tai ravi@viiking.ee


Lounaspaketti sisältää buffetlounaan perilläolopäivinä (ei lähtöpäivänä). Mikäli asiakkaita on vähän, ruoat ovat annoksina.


Puolihoitoruokailut alkaen tulopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Muina päivinä aamiainen ja illallinen. HUOM! 31.12.2019 pakettiin sisältyy aamiainen ja lounas. Juhlaillallinen ostettavissa erikseen lisämaksusta.


Täysihoitoruokailut alkaen tulopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen. HUOM! 27.9.2019 asti lounas tarjoillaan keitto-lounaana. 28.9.2019 eteenpäin lounas tarjoillaan buffetlounaana. HUOM! 31.12.2019 mukana uuden vuoden juhla illallinen.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, aamusauna ja -uinti C talon saunaosastolla ma-pe klo 6.30-7.30 ja la-su klo 7.00-10.00, vesi- ja saunakeskus Viiking Saagan käyttö su klo 10.00-22.00, ma-to klo 12.00-22.00, pe klo 12.00-17.00 ja lauantaisin ja Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-17.00, kuntosalin laitteiden käyttö aukioloaikoina, lääkärintarkastuksen ja lääkärin määräämät 3 kylpylähoitoa arkisin ja 2 hoitoa lauantaina ja sunnuntaina. Hoitovalikoima: Vesihieronta, yrttikylpy, osokeriitti-parafiinihoito, paikallinen kylmähoito, osahieronta 20 min, hierontatuoli, darsonvalisaatio, ultraäänihoito, inhalaatiohoito 10 min, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä jaloille, rentoutushoito 30 min, yksiköllinen - tai ryhmälääkintävoimistelu 30 min, vesivoimistelu ryhmässä 30 min (ma-pe), porekylpy merisuolalla, jalkakylpy merisuolalla. Viron kansallisina juhlapyhinä 2 hoitoa päivässä seuraavasta valikoimasta: yrttikylpy, porekylpy merisuolalla, paikallinen turvehoito, paikallinen kylmähoito, hierontatuoli, laskimohoito geelillä jaloille, suolahoito 30 min. Pakettiin kuuluu 1 lisähoito viikossa seuraavista hoidoista: hierontatuoli 15 min, verensokerin tutkimus, kolesterolin tutkimus tai suolahoito 30 min, virtsakoe tutkimus, hemoglobiinin tutkimus, PSA-testi. Huom! Käsien ja jalkojen hoidot eivät sisällä kynsien hoitoa. Hoitojen pituus n. 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Aamutakin käyttö sisältyy hintaan. Kesäaikaan perjantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkistus on heti saapuessa perjantai iltapäivällä ja lauantaina saapuvilla matkustajilla lääkärintarkastus on sunnuntai aamulla. HUOM! 0-15 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Sijainti

Osoite: Sadama 15, Pärnu 80012
Puhelin +372 – 44 – 90 500
Sähköposti info@viiking.ee
http://www.viiking.ee

 


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

 • Tilaussauna

Muut lisäpalvelut

 • Buffetaamiainen tarjoillaan ma-pe klo 7.00-10.00 ja la-su klo 7.00-11.00
 • Lobby Baari avoinna päivittäin klo 12.00–23.00
 • Buffet ravintolasta: lounas klo 12.00-14.00 ja päivällinen klo 17.00-19.00.
 • Viiking Saga vesi- ja saunakeskus avoinna ma-pe klo 12.00-22.00 ja la-su sekä Viron kansallisina juhlapyhinä klo 10.00-22.00
 • Hiustenkuivaajan voi lainata vastaanotosta maksutta
 • Kylpylässä 2 rollaattoria
 • Lemmikit 20 € / lemmikki / yö (lemmikkihuoneet varattava erikseen).

Nähtävyydet

 • Vallihauta 100 m
 • Merenranta 1 km
 • Elisabethin kirkko 1 km
 • Jekaterinan kirkko 1 km
 • Vanhan sepän paja, 500 m