Ikaalisten matkatoimisto

Inge Villa

Ilmastoidut huoneet! Inge Villa on pieni huvilatyyppinen hotelli kivenheiton päässä Pärnun upeasta hiekkarannasta.

Tietoa Inge Villa -hotellista:

Inge Villa toimii vuonna 1935 rakennetussa hienossa huvilarakennuksessa. Inge Villa sijaitsee rauhallisella paikalla aivan merenrannan ja uuden rantakadun tuntumassa. Hotellissa on ruokasali, jossa on avotakka, yhteiskäytössä olevia parvekkeita ja suojaisa ulkoterassi. Asiakkaiden käytössä on faksi/kopiokone ja ilmainen WIFI. Hotellissa ei ole hissiä tai omaa parkkialuetta. Oman auton voi pysäköidä kadun sivuun.

Hotellissa on kuusi kahden hengen huonetta, kaksi kolmen hengen huonetta ja kolme sviittiä. Yhteensä hotelliin mahtuu n. 30 henkilöä samaan aikaan. Kaikissa huoneissa on ilmastointi.

Inge Villa on myynnissä yksittäismatkailijoille 16.6.-18.8.2019 välisenä aikana. Muina aikoina hotelliin majoitetaan ryhmiä.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Hotellin kotisivut

 

Huoneet:

Huoneissa on WC, suihku, ilmastointi, televisio, kassakaappi ja jääkaappi. Vuoteet ovat joko kaksi erillistä tai yksi parivuode. Huoneisiin ei mahdu lisävuodetta.


Huoneissa on WC, suihku, ilmastointi, televisio, kassakaappi ja jääkaappi. Huoneessa on erilliset vuoteet. Huoneeseen mahtuu yksi lisävuode.


Huoneissa on WC, suihku, ilmastointi, televisio, kassakaappi ja jääkaappi. Huoneessa on erilliset vuoteet, lisäksi mahtuu yksi lisävuode. Huone on lemmikkihuone, eli ei sovi allergisille.


Juniorsviitissä on parivuode ja avattava vuodesohva. Huoneissa on WC, suihku, ilmastointi, televisio, kassakaappi ja jääkaappi. Juniorsviittejä on hotellissa 2 kpl.


Seniorsviitissä on parivuode ja avattava vuodesohva, lisäksi saa yhden lisävuoteen. Huoneissa on WC, suihku, ilmastointi, televisio, kassakaappi ja jääkaappi. Seniorsviittejä on hotellissa 1 kpl.

Sijainti

osoite: Kaarli 20, 80012 Pärnu
puhelin: +358406744848
sähköposti: info@ingevilla.fi
http://www.ingevilla.fi/

 


Vastaanotto auki
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Muita lisätietoja

  • Aamiainen
  • Ei lemmikkejä

Lähialueen nähtävyydet:

  • Pärnun uimaranta 500 m
  • Pärnun rantapuisto 750 m
  • Pärnun museo 2,1 km