Ikaalisten matkatoimisto

Kapten Kurgo Villa

Uudistettu huvilahotelli, Kapten Kurgo Villa sijaitsee lähellä Pärnun uimarantaa, ja keskustaankin on vain noin 10 minuutin kävelymatka.

Tietoa Kapten Kurgo Villa -hotellista

Kapten Kurgo Villa -hotelli on keväällä 2014 täysin uudistettu viihtyisä huvilahotelli. Hotellissa on kaksi eri rakennusta, Villan eli puisen huvilatalon puoli sekä Garden rivitalon puoli. Huoneita on molemmilla puolilla kahdessa kerroksessa. Hotellissa on yhteenä 27 huonetta. Hotelli on savuton ja huoneissa on saatavilla langaton internet -yhteys. Omalla autolla tuleville asiakkaille on ilmainen pysäköinti hotellin alueella. Hotelliin voi ottaa mukaan lemmikkieläimen – varattava etukäteen.

Hotellissa on Piparmünt niminen 50-paikkainen ravintola. Kesäisin ravintolan yhteydessä on kaunis ulkoterassi. Vastaanoton yhteydessä on myös aulabaari. Kaikki ravintolat on suljettu tällä hetkellä! Hotellissa on myös ulkouima-allas ja lasten leikkikenttä. Garden puolelta löytyy myös tilaussauna.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

 

 

Huoneet

Kaikissa huoneissa on wc, suihku, tv, puhelin, jääkaappi, parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja sopivat allergikoille. Huoneissa ei ole ilmastointia. Villan puolella 1. kerroksessa 7 huonetta ja 2. kerroksessa 6 huonetta. Villan puolen huoneet erikokoisia, n. 14-15 m2. Hotellissa ei ole invahuonetta.


Kaikissa huoneissa on wc, suihku, tv, puhelin, jääkaappi, parkettilattia. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneissa on joko parisänky tai erilliset vuoteet, toiveen voi esittää ennen matkaa. Garden Housessa on 14 huonetta, kaikki huoneet ovat yhdessä tasossa, huoneita on kahdessa kerroksessa. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja sopivat allergikoille. Huoneen koko n. 15 m2. Hotellissa ei ole invahuoneita.


Perhehuoneeessa yksi iso huone, johon saa maksimisaan 3 lisävuodetta lapsille alle 12v. tai 2 lisävuodetta yli 12 v. Yksi lisävuode voidaan vaihtaa vauvanvuoteeksi. Lisäksi yksi lapsi voi nukkua vieressä, jolloin huoneeseen mahtuu max. 6 henkinen perhe. Huoneessa on wc, suihku, tv, puhelin, jääkaappi, parkettilattia. Huoneissa ei ole ilmastointia. Perhehuone sijaitsee Villan puolella 2. kerroksessa. HUOM! Perhehuoneet varattavissa ainoastaan perheille!


Juniorsviitissä on yksi iso huone, johon saa 2 lisävuodetta lapselle tai aikuiselle. Lisäksi yksi lapsi voi nukkua vieressä, jolloin huoneeseen mahtuu max. 5 henkinen perhe. Huoneessa on wc, suihku, tv, puhelin, jääkaappi, parkettilattia. Huoneissa ei ole ilmastointia. Juniorsviitti sijaitsee Villan puolella 1. kerroksessa. Juniorsviitti varattava erikseen p. 03-45800.

Sijainti

osoite: Papli 13, 80012 Pärnu
puhelin: +372 44 25736
sähköposti: kurgovilla@kurgovilla.ee
http://www.kurgovilla.ee/fi/


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Muita lisätietoja

  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard, American Express
  • Aamiainen tarjoillaan klo 8.00-11.00.
  • Piparmünt ravintola avoinna su-to klo 12:00 – 21:00 ja pe-la klo 12:00-23:00 (suljettu!).
  • Lemmikit 10 € / vrk - varattava etukäteen

Lähialueen nähtävyydet

  • Pärnun uimaranta 500 m
  • Pärnun tori 1 km
  • Rantapuisto 500 m