Koidulapark Hotell

Koidulapark hotelli sijaitsee Pärnun keskustassa. Uimarannalle on noin 10 minuutin kävelymatka. Hotelli on idyllinen vanha 3-kerroksinen puutalo, joka on kunnostettu ja avattu hotellina vuonna 2002.

Tietoa Koidulapark hotellista

Koidulapark hotelli sijaitsee Pärnun keskikaupungissa runoilija Lydia Koidulan mukaan nimetyssä puistossa. Hotellin sijainti on erinomainen, koska se on keskustassa ja samalla puistonvihreyden keskellä. Uimarantaan on hotellilta vain 10 minuutin kävelymatka. Hotelli on sisustettu 1900-luvun ensimmäisen puoliskon pelkistetyllä tyylillä. Kaikki huoneet on hieman erilaisia ja melko pieniä. Hotellissa on yksi invahuone, joka on varattavissa erikseen.  Hotellissa ei ole hissiä. Hotellilla on pieni, hotellivieraille ilmainen  parkkipaikka. Paikkoja ei voi varata etukäteen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Toisessa kerroksessa sijaitsee hotellin ainoa yhden hengen huone kauniilla puistonäköalalla. Huoneen tekee lisäksi erikoiseksi siellä säilynyt vanha lautalattia, joka on peräisin talon rakentamisen ajalta vuonna 1905. Huoneessa on wc, suihku, tv, puhelin. Huoneessa ei ole ilmastointia. Kaikki huoneet on hieman erilaisia ja melko pieniä. 1 hengen huone varattava erikseen p. 03-45800.


Kaikissa huoneissa on wc, suihku, tv, puhelin, parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneissa joko parisänky tai kaksi erillistä sänkyä. Invahuoneita on 1 kpl, varattava erikseen, sijaitsee 1.kerroksessa. Hotellissa ei ole erillisiä allergiahuoneita. Huoneissa ei ole ilmastointia. Kaikki huoneet on hieman erilaisia ja melko pieniä, lisävuoteen kanssa huoneesta tulee ahdas.


Perhehuone on kaksi 2 hengen huonetta yhdistettynä väliovella. Molempiin huoneisiin mahtuu yksi lisävuode. Lisäksi yksi pieni lapsi voi nukkua vieressä. Näin ollen huoneeseen mahtuu max. 7 henkinen perhe. Sijaitsee 1. kerroksessa. Kaikissa huoneissa on wc, suihku, tv, puhelin, parkettilattia. Huoneessa ei ole ilmastointia. HUOM! Perhehuoneet varattavissa ainoastaan perheille! Perhehuoneet varattava erikseen p. 03-45800.


Sviitissä on olohuone ja makuuhuone, wc, suihku, tv, puhelin, parkettilattia. Huoneissa ei ole ilmastointia. Sviitti varattava erikseen p. 03-45800.

Sijainti

osoite: Kuninga 38, 80014 Pärnu
puhelin: +372 44 77030
sähköposti: reception@koidulaparkhotell.ee
http://koidulaparkhotell.ee/fi/


Vastaanotto auki
Syyskuu: klo 7.00-23.00
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Kokoustila

Muita lisätietoja

  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa ja Mastercard
  • Buffet aamiainen tarjoillaan ma-pe klo 7.00-10.00 ja la-su sekä pyhäpäivinä klo 8.00-11.00.
  • Lemmikit 9 € / lemmikki/yö. Lemmikkihuone varattava erikseen.

Lähialueen nähtävyydet

  • Pärnun keskusta
  • Pärnun museo 650 m
  • Katariinan kirkko 500 m
  • Endla -teatteri 600 m