Ikaalisten matkatoimisto

Päivä Pärnussa ystäväporukalle

Kokosimme parhaista Pärnu-vinkeistämme valmiin päiväohjelman, josta sinä ja ystäväsi varmasti löydätte hauskaa tekemistä.

Pyöräilyä tai historiaa heti aamusta

Päivä Pärnussa ystävien kesken lähtee mukavasti liikkeelle opastetulla kaupunkikierroksella, joka tarjoaa monia mielenkiintoisia tarinoita ja hienoja nähtävyyksiä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Pärnun historiasta ja nykypäivästä.
Parnu-Viro-018Toinen erinomainen tapa tutustua Pärnuun hieman laajemmalti on kokea se pyöräillen. Useimmat hotellit välittävät polkupyöriä ja eväät pyöräretkelle voi kipaista ostamaan maalaistorilta, joka sijaitsee Pärnu-keskuksen ensimmäisessä kerroksessa ja tarjoaa laajan valikoiman paikallisten maatilojen tuotteita.

Pyöräretki on mukava päättää virkistävään kahvihetkeen vaikkapa viihtyisässä Kohvihoovik-kahvilassa, joka sijaitsee aidossa historiallisessa 1760-luvun rakennuksessa. Kohvihoovik-kahvilassa voit nauttia hienosta valikoimasta erikoiskahveja, sekä herkullisista kakuista ja piiraista. Muita suosittuja kahvila- ja lounaspaikkoja Pärnun keskustassa ovat esimerkiksi Supelsaksad, jonka ruokalistalla on muun muassa salaatteja ja keittoja sekä runsas kahvi- ja teevalikoima sekä kahvila Mahedik, joka on Pärnun ensimmäinen luomukahvila ja tarjoaa paikallisista puhtaista raaka-aineista valmistettuja tuotteita, kuten täysjyväleipää ja leivonnaisia. Villa Wessetin ja Kurgo Villan viihtyisät ravintolat ovat todella suosittuja ja ruoka erinomaista. Kurgo Villan ravintola on valittu jo monena vuonna peräkkäin Viron 5. parhaaksi ravintolaksi.

Shoppailua tai puttaustekniikan hiomista iltapäivällä

Iltapäivällä on hyvä varata muutama tunti shoppailuun, sillä Pärnusta löytyy hyvät ostosmahdollisuudet. Pärnu-keskus sijaitsee Pärnun keskustassa ja tarjoaa kattavan valikoiman muotia sekä kauneus- ja sisustustuotteita modernissa ja viihtyisässä miljöössä. Pärnu-keskuksesta voi sujuvasti jatkaa matkaa Pärnun Kaubamajakas-ostoskeskukseen, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä keskustasta. Matkan voi taittaa mukavasti kävellen tai pyöräillen. Pärnun Kaubamajakas tarjoaa shoppaajalle laajan valikoiman niin erikoiskauppoja kuin tuttuja liikeketjujakin. Täällmatka-parnu-004ä voi myös nauttia herkullisista makuelämyksistä aina sushista grilliruokaan Amerikan tapaan, sekä aitoon käsintehtyyn italialaiseen jäätelöön.

Golfin ystävät voivat shoppailun sijasta hioa puttaustaitojaan Pärnu Bay Golf -tai White Beach Golf – golfradoilla, jotka sijaitsevat molemmat  noin 15 minuutin automatkan päässä Pärnun keskustasta. Paikalle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit varata Greenfee-paketit etukäteen edullisemmin.

Rennon tyylikästä illanviettoa monipuolisessa Pärnussa

Pärnun iltaelämä on hyvin vivahteikas. Ystäväporukan kanssa on tottakai mukava hieman irroitella ja mikäpä sopisikaan tähän paremmin kuin yksi Pärnun suosituimmista illanviettopaikoista. Kuursaal, jota myös rantasalongiksi kutsutaan, on suuri, tyylikäs ja viihtyisä pubi-ravintola/konserttisali, jossa järjestetään kesäisin muun muassa terassitapahtumia ja ulkolavakonsertteja.

Lisää tyylikkäitä kulttuurielämyksiä puolestaan tarjoaa Pärnun konserttitalo, jossa voit nauttia monista erilaisista konserttielämyksistä. Lisää tietoa konserttitarjonnasta löydät Pärnun konserttitalon sivuilta.

parnu-viro-017Erinomainen vaihtoehto illanviettoon Pärnussa on myös Spa- ja vesipuisto Tervise Paradiisin kuusiratainen keilahalli, jossa voi haastaa ystävät keilaradan kuninkuudesta ja nauttia samalla rennosta tunnelmasta hyvän juoman ja naposteltavien parissa.

Suosittelemme myös osallistumaan perinteisille Pärnun Hansapäiville. Lisää tietoa Pärnun tapahtumista löydät Visit Pärnu –sivuilta.

Lisää Pärnu-vinkkejä

Viron lounaisosassa meren rannalla sijaitseva historiallinen ja kaunis Pärnu tarjoaa paljon tekemistä matkailijalle.

Tutustu Pärnun tarjontaan

Pärnusta löytyy paljon hyviä ja suosittuja ravintoloita, joita kannattaa kokeilla.

Tutustu Pärnun ravintolatarjontaan

Pärnu hemmottelee upeiden hiekkarantojen lisäksi matkailijoita erinomaisella shoppailulla. Listasimme Pärnun parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaasi varten!

Lue lisää Pärnun ostoksista