Golfpaketti White Beach Golf-kentälle

Vietä päivä golfin parissa White Beach Golf kentällä. Kenttä sijaistee n. 14 km päässä Pärnun keskustasta, rannan läheisyydessä.

Lisätietoa White Beach Golf-paketista

Pärnunlahden upeiden rantojen läheisyydestä löytyy Pärnun ensimmäinen 18-reikäinen golfkenttä, White Beach Golf. Kentän on suunnitellut Kosti Kuronen DA SAFA, joka on myös Suomen huippukenttien isä. White Beach Golf-kenttä valmistui nykyiseen muotoonsa vuonna 2005. Klubirakennus valmistui vuonna 2014. Klubirakennuksessa palvelee saunatilat, ravintola ja pro-shop. White Beach Golf on noin 14 km  päässä Pärnun keskustasta.

Kenttään kuuluu paljon vettä.  Kenttää sivuaa Audrujoki, jonka lisäksi on kaivettu useita järviä. Kaivettu maa on käytetty väylien muotoilemiseksi linkstyyppiseksi dyynimaisemaksi. Ammattilaiset saavat White Beach Golf sopivaa haastetta, mutta kenttä tarjoaa pelaamisen iloa ja onnistumisen mahdollisuuksia myös vasta-alkajille. White Beach Golf toivottaa kaikentasoiset  golfaajat tervetulleiksi (green card vaadittu).

1 x 18-reiän green feen hinta on aikuisille touko-syyskuussa ma-to 50€, ja pe-su 55€/ kesä-elokuussa ma-to 55€ ja pe-su 60 €. 1 x 9-reiän green feen hinta on touko-syyskuussa ma-su 35€/ kesä-elokuussa ma-su 40 €. Junioripelaajat (13-18-vuotiaat) 18 reikää 25€/hlö ja 9 reikää 15€. Alle 13-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen pelaajan seurassa.

Golf-paketteja varattavissa toukokuun alusta syyskuun loppuun saakka (SÄÄVARAUS), varaukset etukäteen. Ajat tulee varata itse sähköpostitse osoitteesta caddiemaster@wbg.ee tai puhelimitse +372 442 9930. Kuljetus kentälle omatoimisesti. Lasten varaukset vain aikuisen seurassa.

Matkat Pärnuun

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Lue lisää Pärnun kylpylälomista

Viron lounaisosassa meren rannalla sijaitseva historiallinen ja kaunis Pärnu tarjoaa paljon tekemistä matkailijalle.

Tutustu Pärnun tarjontaan

Pärnussa meillä on monipuolinen valikoima isoja ja pieni hotelleita rannan tuntumassa sekä keskustassa. Voit valita itsellesi sopivan hotellin 21 hotellin joukosta.

Lue lisää