Ikaalisten matkatoimisto

Pärnun hotellit

Pärnussa meillä on monipuolinen valikoima isoja ja pieni hotelleita rannan tuntumassa sekä keskustassa. Voit valita itsellesi sopivan hotellin 20 hotellin joukosta. Saat kartan suuremmaksi klikkaamalla sitä.

parnu-hotellit

1. Tervise Paradiis ****

tervise-paradiis-013 tervise-paradiis-015

Tervise Paradiis on kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Hotelli sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 kilometrin matka.

”Kylpylähotellissa kattava palvelutarjonta ja se oli hyvä tasoinen ja lapsiystävällinen.” Katri

 

2. Tervis kylpylähotelli ***½

tervis-spa-001 tervis-spa-015

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kirjasto, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus. Keskustaan on matkaa noin 1 kilometri ja uimarannalle noin 2 kilometriä.

”Hotellissa on hyvä kulttuuritarjonta iltaisin.” Matti

 

3. Viiking ***

viiking-spa-001 Viiking-spa-025

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Kylpylä sijaitsee noin 1 kilometrin päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta.

”Parasta olivat hotellin sijainti, tunnelma, hoidot ja siisteys. Uusi sauna- ja allasosasto on mahtava lisä!” Minna

 

4. Estonia Resort Hotel & Spa ****

estonia-resort-001 estonia-resort-011

Estonia Resort Hotel & Spa on heinäkuussa 2015 avattu, uuden ilmeen ja konseptin saanut neljän tähden kylpylähotelli. Hotelli sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Kylpylän läheisyydessä on myös rantaravintoloita, rantasalonki, laululava, rantapromenadi ja rantapuistoja.

”Hotelli oli aivan erinomaisen laadukas. Myös hotellin ravintolan palvelutaso oli aivan äärimmäisen laadukas ja ystävällinen, hommat todella toimivat. Hieno iltaohjelma hotellin ravintolassa.” Kari

 

5. Hedon Spa & Hotel ****

hedon-spa-hotel-008 hedon-spa-hotel-011

Hedon Spa & Hotel on 2014 kesällä avattu kylpylähotelli. Vuodelta 1927 peräisin oleva Mudaravila -kylpylärakennus on osa uutta Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellia. Hotellin sijainti on ihanteellinen aivan rannan läheisyydessä, keskustaan on noin 1 kilometrin matka.

”Hotelli oli huippuluokkaa ja sijainti erinomainen Hotellissa erittäin hyvät sängyt!” Pia

 

6. Strand SPA & Conference Hotel ***½

strand-spa-hotel-001 strand-spa-hotel-042

Strand SPA & Conference Hotel on iso ja hyvätasoinen vuonna 1992 avattu kylpylä- ja konferenssihotelli meren tuntumassa, noin 2 kilometrin päässä keskustasta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, spa-osasto, kuntosali ja kauneuskeskus.

”Aamiainen oli todella hyvä ja monipuolinen. Ystävällinen henkilökunta.” Rea

 

7. Medical Spa & Hotel Estonia **

estonia-medical-001 estonia-medical-005

Medical Spa & Hotel Estonia sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja noin 300 metrin päässä Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Lähellä on ravintoloita, rantasalonki, rantapromenadi ja rantapuistoja.

 

8.Hotell Tammsaare**

astra-hotell-001 astra-hotell-013

Perustason hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla aivan rannan läheisyydessä. Kadun toisella puolella sijaitsee Tervise Paradiis -kylpylä vesipuistoineen. Hotellissa on ravintola ja kahvila sekä näköalaterassi merelle. Pärnun keskustaan on noin 1,5 kilometriä.

”Hotellilla hyvä sijainti ja ystävällinen henkilökunta.” Laura

 

9. Hotell Legend **

legend-hotell-001 legend-hotell-013

Kodikas ja tunnelmallinen pikkuhotelli sijaitsee uimarannan ja kauniin rantapuiston läheisyydessä. Keskusta ja kauppakeskukset ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lämminhenkisestä hotellista löytyy aamiais- ja kahvihuone, lobbybaari ja ulkoterassi.

 

10. Hotel Emmi **

hotell-emmi-001 EMMI-001

Hotel Emmi sijaitsee hiljaisella asuinalueella, Riiankadun varrella, suurten kauppakeskusten lähellä. Pienessä ja kodikkaassa hotellissa on kahvila/ravintola ja baari kesäterassilla. Hotellista on saatavilla myös erilaisia hoitoja. Hotellin sisäpihalta löytyy  maksuton parkkialue henkilöautoille.

”Hyvät kauppakeskukset hotellin läheisyydessä!” Marika

 

11. Koidulapark Hotell **

koidulapark-001 koidulapark-004

Koidulapark on pienehkö, idyllinen hotelli aivan keskustassa, keskellä vehreää Lydia Koidulan puistoa. Hotellissa on aamiaishuone ja viihtyisä aulabaari. Aamiaiskahvin voi nauttia takapihan katetulla terassilla. Tämän hotelliksi muutetun historiallisen talon jokainen huone on erilainen.

”Loistava sijainti!” Helka

 

12. Health Center & Hotel Wasa **

hotell-wasa-001 Villa-Wasa-002-twin-double

Health Center & Hotel Wasa sijaitsee vehreiden puistojen keskellä. Hotelli tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja. Rantaan on vain muutama sata metriä ja keskustaan noin kilometri.

 

13. Carolina Hotel **½

carolina-hotell-004 carolina-hotell-011

Carolina on viihtyisä, suosittu ja kodikas perhehotelli rauhallisessa ympäristössä huvivenesataman lähellä. Hotellissa on aamiaisravintola ja kauneushoitola. Viihtyisän hotellin tilavat perhehuoneet sopivat hyvin perhemajoitukseen.

”Hotellin ystävällinen henkilökunta kruunasi lomamme!” Niina

 

14. St. Peterburg Hotell **½

st-peterburg-hotell-001 st-peterburg-hotell-005

St. Peterburg on 1600-luvun tunnelmissa sisustettu persoonallinen hotelli aivan kaupungin ydinkeskustassa. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja erikokoisia, osassa on puulattia. Hotellissa on muun muassa keskiaikaistyylinen à la carte -ravintola, viinikellarityyppinen baari ja sauna.

 

15. Pärnu Hotel ***

hotell-parnu-001 hotell-parnu-010

Hotelli on aivan ydinkeskustassa. Hotellissa on ravintola ja baari, sauna, kuntosali sekä kauneushoitola. Hotellin asiakkaille on saunan ja kuntosalin aamukäyttö maksutonta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi.

”Parasta matkallamme oli hotellin sijainti ja ystävällinen henkilökunta.” Elise

 

16. Inge Villa**½

inge-villa-001 inge-villa-021

Inge Villa toimii vuonna 1935 rakennetussa hienossa huvilarakennuksessa. Inge Villa sijaitsee rauhallisella paikalla aivan merenrannan ja uuden rantakadun tuntumassa. Hotellissa on ruokasali, jossa on avotakka, yhteiskäytössä olevia parvekkeita ja suojaisa ulkoterassi.

 

17. Kapten Kurgo Villa ***

kurgo-villa-001 kurgo-villa-013

Kapten Kurgo Villa on suosittu perhehuvilahotelli rannan läheisyydessä. Hotellissa on ravintola, ulkouima-allas ja lasten leikkikenttä. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden huoneet ovat samantasoisia.

”Lasten leikkialue ja ravintola olivat mahtavia, upea hotelli ja mennään kyllä uudestaan.” Mika

”Hotellilla hyvä sijainti ja rauhalliset yöt. Omalle autolle turvallinen sisäpihalla oleva pysäköintipaikka.” Anne-Mari

 

18. Villa Wesset ***

villa-wesset-002 villa-wesset-020

Tyylikäs huvilatyyppinen hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja keskustaa. Hotellissa on tunnelmallinen ravintola sekä kesäisin suosittu terassi. Hotellissa on 36 savutonta ja ilmastoitua huonetta. Kolmikerroksisessa hotellissa on paljon portaita.

”Hotellin aamiainen oli erinomainen.” Paula

 

19. Rannahotell Pärnu ****

scandic-rannahotell-002 scandic-rannahotell-014

Rannahotellissa on tehty täydellinen remontti ja se aukaisi ovensa uudistettuna kesäkuun 2016 alussa. Rannahotelli sijaitsee Pärnun rantapromenadin varrella, vain muutaman askeleen päässä rantahiekasta. Hotellissa on à la carte -ravintola sekä kesä- ja kattoterassi, joilta on kaunis ja avara näkymä merelle.

”Hotellin sijainti oli erinomainen ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Myös polkupyörien vuokraus onnistui hotellin toimesta hienosti.” Arja

 

20. Ammende Villa ****1/2

Ammende-Villa-051 Ammende-Villa-071

Tämä ylellinen hotelli sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Pärnun rannasta ja noin 10 minuutin matkan päässä keskustasta. Hotelli tarjoaa pientä luksusta, muun muassa aamiaisella on kuohuviiniä ja huoneeseen voi tilata hierojan tai kampaajan. Hotelli koostuu päätalosta, joka on näyttävä Jugend rakennus sekä Puutarhurin talosta.

21. Wasa Resort**** 

wasa-resort-003 wasa-resort-014

Kesällä 2019 avattava uusi upea 4 tähden kylpylähotelli Wasa Resort sijaitsee rauhallisella puistoalueella, aivan ranta-alueen läheisyydessä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä Pärnun idyllisestä keskustasta. Hotellissa on tavallisia hotellihuoneita sekä myöskin 1 tai 2 huoneen huoneistoja keittiöllä. Hotellissa viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin.

Tutustu Pärnun matkoihin

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Lue lisää Pärnun kylpylälomista