Pärnun hotellit

Ikaalisten Matkatoimistolla on Pärnussa  monipuolinen ja laadukas  valikoima isoja ja pieniä hotelleja ja kylpylöitä,  rannan tuntumassa sekä keskustassa. Useat niistä sopivat mainiosti perheille (P). Valitse itsellesi sopivin.

Esittelemme alla hyväksi toteamiamme Pärnun hotelleja seuraavissa kategorioissa:

matkatoimisto suosittelee

Top 4 Rentouttavat kylpylähotellit
Top 5 Rantahotellit
Top 3 Viihtyisät huvilahotellit
Top 5 Kodikkaat pikkuhotellit
Top 3 Keskustahotellit

Top 4 – Rentouttavat kylpylähotellit

Estonia Resort Hotel & Spa ****

estonia-resort-001 estonia-resort-011

Estonia Resort Hotel & Spa on heinäkuussa 2015 avattu, uuden ilmeen ja konseptin saanut neljän tähden laadukas kylpylähotelli, joka  sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Kylpylästä löytyy mm. erinomainen ravintola Noot. Kylpylän läheisyydessä on myös rantaravintoloita, rantasalonki, laululava, rantapromenadi ja rantapuistoja. Ilmaisia parkkipaikkoja hotellin asukkaille. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Tervis kylpylähotelli ***½

tervis-spa-001 tervis-spa-015

Tervis kylpylähotellissa on tehty runsaasti uudistuksia muutaman viimeisen vuoden aikana. Se  sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on baareja,  kahvila, a la carte- ja buffet ravintola,  kirjasto, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus. Keskustaan on matkaa noin 1 kilometri ja uimarannalle noin 2 kilometriä. Ilmainen parkkialue.  (P)

Viiking ***

viiking-spa-001 Viiking-spa-025

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Kylpylä sijaitsee noin 1 kilometrin päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta. Viiking Saga – uima-allas-  ja saunaosasto on hyvin suosittu. Pieni parkkialue sisäpihalla ja paikkoja myös  kylpylän edessä.  Myös lemmikit ovat tervetulleita tähän kylpylään. (P)

Medical Spa & Hotel Estonia **

estonia-medical-001 estonia-medical-005

Medical Spa & Hotel Estonia sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja noin 300 metrin päässä Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Lähellä on ravintoloita, rantasalonki, rantapromenadi ja rantapuistoja. Muutamia parkkipaikkoja.


 

Top 5 – Rantahotellit

Tervise Paradiis ****

tervise-paradiis-013 tervise-paradiis-015

Tervise Paradiis on kylpylähotelli, joka sopii  kaiken ikäisille, mutta on erityisesti perheiden suosiossa. Hotelli sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, jossa on varsinkin pienempien mieleinen 100 m pitkä liukuputki, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Hotellissa on suuret parkkialueet, joista osa maksullisia kesäaikaan. Pärnun keskustaan on noin 1,5 kilometrin matka. (P)

Rannahotell Pärnu ****

scandic-rannahotell-002 scandic-rannahotell-014

Rannahotellissa on tehty täydellinen remontti ja sen  vaaleat värit houkuttelevat nauttimaan hotellin ihanteellisesta sijainnista aivan merenrannalla. Aamiaspöydässä voi paraatipaikalla seurata aamun nousua, kun auringon kajo heijastaa peilityyneen meren pintaan.  Rannahotelli sijaitsee Pärnun rantapromenadin varrella, vain muutaman askeleen päässä rantahiekasta. Hotellissa on à la carte -ravintola sekä kesä- ja kattoterassi, joilta on kaunis ja avara näkymä merelle. Hotellin edessä parkkipaikkoja.  (P)

Wasa Resort**** 

wasa-resort-003 wasa-resort-014

Kesällä 2019 avattu  uusi upea 4 tähden kylpylähotelli Wasa Resort sijaitsee rauhallisella puistoalueella, aivan ranta-alueen läheisyydessä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä Pärnun idyllisestä keskustasta. Hotellissa on tavallisia hotellihuoneita sekä myöskin 1 tai 2 huoneen huoneistoja keittiöllä. Hotellin edessä ja sivuilla parkkipaikkoja. Hotellissa viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin. (P)

Hedon Spa & Hotel ****

hedon-spa-hotel-008 hedon-spa-hotel-011

Hedon Spa & Hotel on varsinkin aikuisten suosima, laadukas  kylpylähotelli.  Vuodelta 1927 peräisin oleva Mudaravila -kylpylärakennus on osa uutta Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellia. Hotellin sijainti on ihanteellinen aivan rannan läheisyydessä, keskustaan on noin 1 kilometrin matka. Erinomainen Raimond -ravintolassa tarjoaa herkullisisia a la carte annoksista. Kuohuviiniaamiasella ei kannata pitää kiirettä, jotta ehtii nauttia sen hyvin runsaasta annista. Myös lemmikit ovat tervetulleita nauttimaan tämän tasokkaan kylpylän palveluista. Sekä maksuttomia että maksullisia parkkipaikkoja.

Strand SPA & Conference Hotel ***½

strand-spa-hotel-001 strand-spa-hotel-042

Strand SPA & Conference Hotel on iso ja hyvätasoinen  kylpylä- ja konferenssihotelli meren tuntumassa, noin 2 kilometrin päässä keskustasta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, spa-osasto ja kuntosali. Lemmikit ovat tervetulleita hotelliin. Hotellissa on ilmainen parkkialue. Aamiainen on varsin runsas. (P)


 

Top 3 – Viihtyisät huvilahotellit

Ammende Villa ****1/2

Ammende-Villa-051 Ammende-Villa-071

Tämä ylellinen hotelli sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Pärnun rannasta ja noin 10 minuutin matkan päässä keskustasta. Hotelli tarjoaa pientä luksusta, muun muassa aamiaisella on kuohuviiniä ja huoneeseen voi tilata hierojan tai kampaajan. Hotelli koostuu päätalosta, joka on näyttävä Jugend rakennus sekä Puutarhurin talosta. Pihalla vartioitu parkkipaikka.

Inge Villa**½

inge-villa-001 inge-villa-021

Inge Villa toimii vuonna 1935 rakennetussa hienossa huvilarakennuksessa. Inge Villa sijaitsee rauhallisella paikalla aivan merenrannan ja uuden rantakadun tuntumassa. Hotellissa on ruokasali, jossa on avotakka, yhteiskäytössä olevia parvekkeita ja suojaisa ulkoterassi. Hotellissa on saatavilla myös yksi lemmikkihuone. Villa on auki vain kesäisin. (P)

 

Kapten Kurgo Villa ***

kurgo-villa-001 kurgo-villa-013

Kapten Kurgo Villa on suosittu perhehuvilahotelli rannan läheisyydessä. Hotellissa on ravintola (talvisin kiinni), ulkouima-allas ja lasten leikkikenttä. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden huoneet ovat samantasoisia. Hotellin sisäpihalla  sekä aivan tien toisella puolella on pysäköinti mahdollisuus.  Hotelliin ovat myös lemmikit tervetulleita. (P)


 

Top 5 – Kodikkaat pikkuhotellit

Hotell Legend **

legend-hotell-001 legend-hotell-013

Kodikas ja tunnelmallinen pikkuhotelli sijaitsee uimarannan ja kauniin rantapuiston läheisyydessä. Keskusta ja kauppakeskukset ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lämminhenkisestä hotellista löytyy aamiais- ja kahvihuone, lobbybaari ja ulkoterassi.

Villa Wesset ***

villa-wesset-002 villa-wesset-020

Tyylikäs huvilatyyppinen hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja keskustaa. Hotellissa on tunnelmallinen ravintola sekä kesäisin suosittu terassi. Hotellissa on 36 savutonta ja ilmastoitua huonetta. Kolmikerroksisessa hotellissa on paljon portaita.

Carolina Hotel **½

carolina-hotell-004 carolina-hotell-011

Carolina on viihtyisä, suosittu ja kodikas perhehotelli rauhallisessa ympäristössä huvivenesataman lähellä. Hotellissa on aamiaisravintola ja kauneushoitola. Lemmikit ovat tervetulleita. Viihtyisän hotellin tilavat perhehuoneet sopivat hyvin perhemajoitukseen. Ilmainen parkki hotellin asukkaille. (P)

Hotell Tammsaare***

astra-hotell-001 astra-hotell-013

Perustason hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla aivan rannan läheisyydessä. Kadun toisella puolella sijaitsee Tervise Paradiis -kylpylä vesipuistoineen. Hotellissa on ravintola ja kahvila sekä näköalaterassi merelle. Pärnun keskustaan on noin 1,5 kilometriä. Muutama parkkipaikka.

Hotel Emmi **

hotell-emmi-001 EMMI-001

Hotel Emmi sijaitsee hiljaisella asuinalueella, Riiankadun varrella, suurten kauppakeskusten lähellä. Pienessä ja kodikkaassa hotellissa on kahvila/ravintola ja baari kesäterassilla. Hotellista voi varata  erilaisia hoitoja paikan päällä. Hotellin sisäpihalta löytyy  maksuton parkkialue henkilöautoille. (P)


 

Top 3 – Keskustahotellit

Pärnu Hotel ***

hotell-parnu-001 hotell-parnu-010

Hotelli on aivan ydinkeskustassa aivan palveluiden keskellä. Välimatkat ovat niin lyhyet, että voit helposti ostosten lomassa tuoda kertyneitä ostoskasseja hotellihuoneeseen, ja jatkaa uusiin kauppoihin.  Hotellissa on ravintola ja baari, sauna, kuntosali sekä kauneushoitola. Hotellin asiakkaille on saunan ja kuntosalin aamukäyttö maksutonta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi.

Koidulapark Hotell **

koidulapark-001

Koidulapark on pienehkö, idyllinen hotelli aivan keskustassa, keskellä vehreää Lydia Koidulan puistoa. Hotellissa on aamiaishuone ja viihtyisä aulabaari. Aamiaiskahvin voi nauttia takapihan katetulla terassilla. Tämän hotelliksi muutetun historiallisen talon jokainen huone on erilainen. Pieni parkkialue. Lemmikit ovat tervetulleita.

St. Peterburg Hotell *½

st-peterburg-hotell-001 st-peterburg-hotell-005

St. Peterburg on 1600-luvun tunnelmissa sisustettu  persoonallinen hotelli aivan kaupungin ydinkeskustassa. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja erikokoisia, osassa on puulattia. Huoneet ovat vaatimattomia.  Hotellissa on muun muassa keskiaikaistyylinen à la carte -ravintola, viinikellarityyppinen baari ja sauna. Hotellissa pieni parkkialue sekä lähistöllä parkkipaikkoja. Tänne ovat myös lemmikit tervetulleita.


 

Tutustu Pärnun matkoihin

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Lue lisää Pärnun kylpylälomista