Pärnun kylpylät


Pärnulla on pitkä historia tasokkaiden kylpyläpalveluiden tuottajana. Pärnun monipuolisista kylpylähotelleista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon, olipa tarkoitus viettää rentouttava irtiotto, aktiivinen virkistysloma tai vauhdikas perheloma!

Lähes 200-vuotinen kylpyläkulttuuri

Kun Pärnun kylpylä otti ensimmäiset kylpylävieraansa vastaan heinäkuussa 1838 eipä kukaan ehkä arvannut, että  lähes 200 vuoden päästä Pärnu olisi Viron suosituin kylpyläkaupunki. Kylpyläkulttuuri kehittyikin suurin harppauksin 1800-luvun loppupuolella. Neuvostoaikoina kylpylä tarjosi terveyspalveluita työväelle ja Viron itsenäistyessä sen toiminta lakkautettiin. Nykyisin Pärnun Mudaravila on yksi kylpyläkaupungin tärkeimmistä symboleista. Vuonna 2014 kylpylän paikalle avautui korkeatasoinen Hedon Spa

Nykyään Pärnun lukuisat kylpylähotellit tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita  terveys-,  kauneus- ja majoituspalveluita.
Viiking kylpylän Viiking Saga -vesipuistossa voi rentoutua vaikkapa katolla sijaitsevassa viikinkiajan kota-saunassa. Tervise Sanatoorium on vuodesta toiseen yksi Viron suosituimmista kylpylöistä laajakirjoisine hoito- ja kulttuuritarjontoineen. Tervise Paradisin sisään kätkeytyy valtava vesipuisto, johon mahtuu kerralla jopa 700 polskijaa.  Pärnun kylpylät ovat vuosien saatossa mukauttaneet kylpylätarjontaansa suomalaisen matkailijan makuun sopivaksi ja sen vuoksi ne osaavat tarjota asiakkaillemme juuri sitä, mitä nämä onnistuneelta kylpylälomaltaan odottavat.

Lähde Ikaalisten Matkatoimiston järjestämälle Pärnun kylpylälomalle tutustumaan kaupungin ainutlaatuiseen kylpyläkulttuuriin ja huipputasoisiin kylpylöihin!

Kylpylämme Pärnussa

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervis kylpylähotellista

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia - ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Viiking -kylpylähotellista

Iso ja hyvätasoinen hotelli meren tuntumassa, noin 2 km keskustasta. Hotellissa on ravintola, aulabaari, spa-osasto ja kuntosali. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Strand SPA & Conference hotellista

Hedon Spa & Hotel on 2014 kesällä avattu kylpylähotelli. Hotellin sijainti on ihanteellinen aivan rannan läheisyydessä, keskustaan on noin 1 kilometrin matka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Hedon Spa & Hotel -kylpylähotellista

Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylähotellista

Medical Spa & Hotel Estonia -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja 300 metrin päässä Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Medical Spa & Hotel Estonia -hotellista

Täysin uusi , upea 4 tähden Wasa Resort kylpylähotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Pärnun ranta-alueen läheisyydessä. Keskustaan kävelee n. 10 minuuttia. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen, Paitsi huoneistossa majoittuessa!

Lue lisää Wasa Resort -hotellista

Pärnun kylpylälomat

Tutustu kaikkiin kylpylälomiin

Hemmottelua, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja ihanaa yhdessäoloa! Kaikkea tätä tarjoavat IMT:n kylpylälomat. Kylpylälomalla saat täydellisen irtioton arjesta!

Lue lisää kylpylämatkoista