Ikaalisten matkatoimisto

Rannahotell

Keväällä 2016 täysin remontoitu, hyvätasoinen ja elegantti hotelli aivan meren rannalla. Hotellissa on muun muassa ravintola, salonkibaari, kesäterassi, näköalaterassi, sauna ja kauneushoitola.

Tietoa Rannahotell Pärnusta

Rannahotell on 30-luvun funkistyyliä edustava tyylikäs ja erittäin suosittu 4-kerroksinen hotelli aivan meren rannalla. Keskustaan on matkaa noin 1 km. Hotellissa on matkatavaroiden säilytys, pesulapalvelut, huonepalvelu, biljardipöytä, lasten leikkihuone, yksityissauna, polkupyörän vuokraus sekä silittämisen mahdollisuus.

Hotellivieraille on ilmainen pysäköintialue hotellin edessä. Buffet aamiainen kuohuviinillä tarjoillaan ravintolassa joka päivä klo 7.00-11.00. Lisämaksusta varattavissa huone merinäköalalla ja/tai parvekkeella, 1 hengen huone puistonäkymällä, Superior huone, Perhehuoneita, Juniorsviitti ja Sviitti. Hotellissa om, ainoa laatuaan Virossa oleva kauneushoitola, jossa hoidot tehdään asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita kuunnellen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

 

Huoneet

1 hengen huone puistonäkymällä. Huoneessa on wc, suihku, puhelin, TV, pöytä ja tuoli, vaatekaappi, parkettilattia ja hiustenkuivain. Huoneita hotellissa vain 2 kpl. Kaikki huoneet sopivat allergisille. 1 hengen huoneet varattava erikseen 03-45800.


Huoneissa on wc, suihku, puhelin, tv, pöytä ja tuoli, vaatekaappi, parkettilattia, hiustenkuivain. Huoneesta puistonäkymä. Saatavana lisämaksusta myös merinäköalalla ja parvekkeella varustettuja huoneita. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneissa joko parivuode tai erilliset vuoteet. Huoneiden koko n. 14m². Kaikki huoneet sopivat allergisille.


Huoneissa on merinäköala, wc, suihku, puhelin, tv, pöytä ja tuoli, vaatekaappi, parkettilattia, hiustenkuivain. Huoneissa ei ole ilmastointia. Muutamassa erikoispitkät 210 cm sängyt, varattava erikseen. Huoneissa joko parivuode tai erilliset vuoteet. Huoneiden koko n. 13m². Kaikki huoneet sopivat allergisille.


Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, merinäköala, parveke, wc, suihku, puhelin, tv, pöytä ja tuoli, vaatekaappi, parkettilattia, hiustenkuivain. Huoneissa on myös ilmastointi. Toiveen vuoteista voi esittää ennen matkaa, suurin osa huoneista parivuoteella. Huoneiden koko n. 13m². Kaikki huoneet sopivat allergisille.


Superior-huone on tilavampi kahden hengen huone. Huoneessa on parivuode ja vuodesohva, wc, suihku, puhelin, TV, pöytä ja tuoli, vaatekaappi, parkettilattia, hiustenkuivain, parveke, oleskelutilaa, jääkaappi ja kahvilaite. Superior huoneissa on myös ilmastointi. Kaikki huoneet sopivat allergisille. Hotellissa on yhteensä 2 kpl Superior huonetta. Superior huoneet varattava erikseen p. 03-45800.


Perhehuone on yksi avarampi huone. Huoneessa on wc, suihku, puhelin, TV, pöytä ja tuoli, vaatekaappi, parkettilattia, hiustenkuivain, vuodesohva, vedenkeitin ja jääkaappi. Huoneessa ei ole ilmastointia. Perhehuoneessa on 2 vuodetta, ja vuodesohva. Huoneessa joko parivuode tai erilliset vuoteet. Perhehuoneita on hotellissa yhteensä 6 kpl. Kaikki huoneet sopivat allergisille. HUOM! PERHEHUONEET VARATTAVISSA AINOASTAAN PERHEILLE.


2 x 2 hengen huonetta yhdistetty väliovella. Huoneessa wc, suihku, puhelin, tv, pöytä ja tuoli, vaatekaappi, parkettilattia ja hiustenkuivain. Huoneeseen ei mahdu lisävuodetta lisäksi, mutta vauvavuode on mahdollista saada. Näin ollen huoneeseen mahtuu max. 5 henkinen perhe. Huoneissa joko parivuode tai erilliset vuoteet. Väliovellisia perhehuoneita hotellissa yhteensä 3 kpl. Kaikki huoneet sopivat allergisille. Perhehuoneet varattava erikseen p. 03-45800


Juniorsviitti koostuu olo- ja makuuhuoneesta. Huoneessa parivuode, wc, suihku, puhelin, TV, pöytä ja tuoli, vaatekaappi, parkettilattia, hiustenkuivain, parveke, vuodesohva, oleskelutilaa, jääkaappi ja kahvilaite. Huoneessa on myös ilmastointi. Juniorsviittiin mahtuu max. 6 henkinen perhe. Juniorsviittejä hotellissa yhteensä 4 kpl. Kaikki huoneet sopivat allergisille. Juniorsviitit varattava erikseen 03-45800.


Sviitti koostuu olo- ja makuuhuoneesta. Sviitissä on parivuode, wc, suihku, puhelin, TV, pöytä ja tuoli, vaatekaappi, parkettilattia, hiustenkuivain, parveke, vuodesohva, oleskelutilaa, jääkaappi ja kahvilaite. Lisäksi mahtuu lisävuode ja vauvanvuode. Sviiteissä on myös ilmastointi. Hotellissa on yhteensä 5 sviittiä. Sviiteissä on parveke ja merinäköala. Huoneistoon mahtuu max. 7 henkinen perhe. Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.

Sijainti

osoite: Ranna pst 5, 80010 Pärnu
puhelin: +372 44 44 444
sähköposti: info@rannahotell.ee
http://rannahotell.ee/fi/


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Muita lisätietoja

  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard
  • Lemmikit eivät ole sallittuja
  • Aamiainen joka päivä klo 7.00-11.00
  • Ravintola avoinna su-to klo 12.00-21.00 ja pe-la klo 12.00-22.30

Lähialueen nähtävyydet

  • Rantapromenadi
  • Uimaranta
  • Pärnu rantapuisto 600 m