Ikaalisten matkatoimisto

St. Peterburg Hotell

Kaupungin keskustassa sijaitseva persoonallinen hotelli, joka on sisustettu 1600-luvun hengessä. Hotellissa on mm. ravintola, viinikellarityyppinen baari, sauna, ja viihtyisä pieni kokoustila.

Tietoa St. Peterburg hotellista

St. Peterburg Hotell on kaupungin keskustassa sijaitseva persoonallinen 3-kerroksinen hotelli. Hotellissa on 54 huonetta. Lisämaksusta saatavilla erikoishuoneita romanttinen Katariina -huone, sviitti, perhehuone ja invahuone. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Samassa rakennuksessa on Seegi-Maja ravintola, jossa myös tarjoillaan hotellivieraiden aamiainen. Hotellissa ja ravintolassa asiakkaille ilmainen langaton internet-yhteys. Hotellin vieressä ilmainen suljettu parkkipaikka. Parkkialuetta ei ole vartioitu ja paikkaa ei voi varata etukäteen. Vastaanotosta löytyy tallelokerot ja sieltä voi myös vuokrata polkupyöriä. Hotellista on mahdollista varata sauna, ja siellä on myös kokoustilat max. 20 hlö:lle. Hotelli on remontoimaton ja huoneet vaatimattomia, hotelli ei sovi allergisille!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Hotellissa on yhteensä 50 kahden hengen huonetta, joista 5 on parivuoteellisia, ja loput on erillisillä vuoteilla. Kaikki hotellin huoneet ovat erikokoisia. Kaikissa huoneissa on wc, suihku, tv ja puhelin. Kaikki huoneet savuttomia. Hotellissa on 1 invahuone, joka on varattava erikseen. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneet ovat hyvin vaatimattomia. Osassa huoneissa on puulattia, mutta ne eivät siltikään sovi allergisille.


Avara ja viihtyisä romanttinen huone hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Huoneessa on parisänky. Huoneeseen voi majoittua 2 henkilöä. Huoneessa ei ole ilmastointia.


Perhehuoneissa on wc, suihku, tv ja puhelin, vuodesohva, johon mahtuu kaksi 0-11-vuotiasta lasta. Lisäksi huoneeseen mahtuu vauvavuode ja/tai yksi lapsi voi nukkua vieressä. Yhteen perhehuoneeseen mahtuu max. 6 henkinen ja toiseen max. 5 henkinen perhe. Kaikki huoneet savuttomia. Huoneissa ei ole ilmastointia. Perhehuoneet varattava erikseen p. 03-45800. Huom! Perhehuoneita varataan vain lapsiperheille.


Hotellissa on kaksi sviittiä, toisessa sviitissä on poreamme ja toisessa sauna. Poreammeellisessa sviittissä makuuhuone on toisessa kerroksessa, mihin pääse olohuoneen portaista. Makuhuoneesta pääse terassille, mistä on avara näköala Pärnun kaupungille. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneeseen saa yhden lisävuoteen ja lisäksi yksi lapsi voi nukkua vieressä, jolloin max. 4 henkinen perhe voi majoittua sinne. Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.

Sijainti

osoite: Hospidali 6, 80011 Pärnu
puhelin: +372 44 30555
sähköposti: info@stpeterburg.ee
http://www.stpeterburg.ee/


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Kokoustila
  • Polkupyörä vuokraus
  • Tilaussauna

Muita lisätietoja

  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard
  • Aamiainen tarjoillaan Seegi Maja ravintolassa ma-pe 7.00-10.00 ja la-su ja juhlapyhinä 7.30-10.30
  • Samassa rakennuksessa olevan Seegi-Maja ravintolan aukioloajat: ke-la klo 12.00.-22.00.
  • Lemmikit 25 € / vrk - varattava erikseen.

Lähialueen nähtävyydet

  • Pärnun rantapuisto 1,3 km
  • Pärnu konserttitalo 300 m
  • Endla teatteri 400 m