Tekemistä Pärnussa

Viron lounaisosassa meren rannalla sijaitseva historiallinen ja kaunis Pärnu tarjoaa paljon tekemistä matkailijalle. Pärnu tunnetaan Viron kesäpääkaupunkina, jolloin matkailijoita houkuttelevat pitkät valkeat hiekkarannat, matalat vedet ja ”Viron paras aurinko”. Pärnun kesä tarjoaa rantaelämää, lukemattomia festivaaleja, yökerhoja, juhlakansaa, konsertteja ja markkinoita. Upealla rantakadulla voi viettää aikaa kävellen tai rullaluistellen. Lapsiperheille rantakadulta löytyy suuri määrä leikkipuistoja, leikkialueita ja suihkulähteitä. Seikkailunhaluiset voivat lähteä vesihiihtämään, ajelemaan vesiskoottereilla tai purjehtimaan. Pyörän vuokraamalla pääsee myös helposti kiertelemään kaupunkia.

Syksyinen ja talvinen Pärnu houkuttelee matkailijoita rauhallisuudellaan. Aikaa voi viettää rentoutuen kaupungin monissa kylpylöissä, ostoksilla tai kävelemällä pitkin kaunista kaupunkia. Pärnu on todellinen helmi arkkitehtuurin ja historian ystävälle. Kaupunki on perustettu 1251 ja se oli keskiajalla yksi vilkkaimmista hansakaupungeista. Kaupungin nykyarkkitehtuuri on kevyttä, ilmavaa ja tyylikästä. Kaupunkikuvassa yhdistyvät ainutlaatuiset funkkisakkitehtuurin helmet, romanttiset puuhuvilat, modernit lasi- ja teräsrakenteet ja aavistus venäläisvaikutteita.

Tekemistä Pärnussa

Pärnussa on paljon tekemistä ja nähtävää. Pärnun matkalla voit, Pärnussa tapahtuvien retkien lisäksi, lähteä retkelle muualle Länsi-Viroon tai vaikka Riikaan.

Lue lisää Pärnun retkivalikoimasta

Pärnu hemmottelee upeiden hiekkarantojen lisäksi matkailijoita erinomaisella shoppailulla. Listasimme Pärnun parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaasi varten!

Lue lisää Pärnun ostoksista

Pärnusta löytyy paljon hyviä ja suosittuja ravintoloita, joita kannattaa kokeilla.

Tutustu Pärnun ravintolatarjontaan

Pärnu tarjoaa paljon hauskaa koko perheelle. Nähtävää ja koettavaa riittää. Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaista Pärnu-vinkeistämme valmiin päiväohjelman perheellesi!

Lue lisää

Lähde golfaamaan Pärnun kenties upeimpiin maisemiin! Pärnu Bay Golf Links sijaitsee vain 12 km päässä Pärnun kaupungista.

Lue Lisää Pärnu Bayn Golfpaketista

Kokosimme parhaista Pärnu-vinkeistämme valmiin päiväohjelman, josta sinä ja ystäväsi varmasti löydätte hauskaa tekemistä.

Lue lisää

Pärnu on kaunis ja oiva kohde romantiikkaa etsiville. Pärnun rantapromenadi ja hyvät ravintolat tarjoavat varmasti ikimuistoisia hetkiä sinulle ja reissukumppanillesi. Mutta kun kaupungista löytyy niin paljon nähtävää ja koettavaa, miten päivä kohteessa kannattaa suunnitella? Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaista Pärnu-vinkeistämme valmiin päiväohjelman juuri teille!

Lue lisää

Pärnu on täynnä kulttuuria, taidetta ja hyvää ruokaa. Helpottaaksemme matkan suunnittelua kokosimme parhaat Pärnu-vinkkimme valmiiksi päiväohjelmaksi!

Lue lisää

Joulu Pärnussa

Lähde joulumatkalle Ikaalisten Matkatoimiston mukana ja vietä tunnelmallinen joulu upeassa Pärnussa. Meiltä jouluiset hotelli- ja kylpylämatkat. Tutustu!

Lue lisää