Tervis kylpylähotelli

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus. Keskustaan on matkaa noin 1 km ja uimarannalle noin 2 km.

Tietoa Tervis kylpylähotellista

Kylpylähotelli sijaitsee lähellä Pärnun aallonmurtajaa ja huvivenesatamaa. Kylpylä koostuu 7 eri rakennuksesta, jotka on yhdistetty toisiinsa lasikäytävillä.

Kylpylähotellin palvelut

Kylpyläkeskuksessa on pieni sekatavarakauppa, vaatekauppa, seurustelutilat, kulttuurikeskus, parturi-kampaamo, kauneushoitola sekä hammaslääkäri.

Hotellista löytyy Buffet-ravintola, a la carte ravintola ”Kuu”, Lobby baari, Muuli baari sekä Purje kahvila kirjastoineen. Buffet -ravintolasta on mahdollista ostaa lounasta ja/tai päivällistä. Hotelli on savuton. Hotellissa on tehty mittava buffet-ravintolan ja vastaanoton remontti kesällä/syksyllä 2017.

Vapaa-ajankeskukseen kuuluvat spa- ja saunakeskus sekä kuntokeskus. Spa- ja saunakeskuksessa on 25 m uima-allas, poreallas, japanilainen kylpy, lastenallas, infrapunasauna, löylysauna, suolasauna, aromaattinen sauna, turkkilainen sauna ja allasbaari. Kuntokeskuksessa sijaitsevat kuntosali ja liikuntasali. Kuntosali on uusittu vuonna 2015, ja tarjoaa hyvin monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Spa-ja saunakeskusta on kunnostettu kesällä 2017. Matkan hintaan sisältyy pääsy sauna- ja allasosastolle ma-to klo 6.30-17.00, pe-su klo 6.30-22.00 ( 1.6.-31.8. ma-su klo 6.30-22.00 ) sekä kuntosalin käyttö klo 6.30-22.00.

HUOM! Spa- ja saunakeskuksen huoltopäivät ovat 18.2.2020, 21.4.2020, 20.-24.7.2020, 17.11.2020, 6.-10.12.2020. Terviksen asiakkaat voivat veloituksetta käyttää Paradiisin vesipuistoa (3 h kerrallaan) huonekorttia näyttämällä (ei koske lisämaksullista Paradiisi Sauna -osastoa.

Wifi:  Koko hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internet -yhteys. Lisäksi hotellissa on yleiset internet-pisteet jotka sijaitsevat 2.talon 1.kerroksen aulassa ja  1.talon 2. kerroksessa.

Pysäköinti: Hotellin parkkialue on ilmainen hotellin asukkaille, mutta paikkaa ei voi varata etukäteen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Kahden hengen huoneissa on suihku, wc, bidee suihku (useimmissa huoneissa), erilliset vuoteet tai parivuode, viileäkaappi, vaatekaappi, puhelin, tv, radio ja parveke. Huoneissa on joko parketti tai muovimatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia, myös parvekkeilla tupakointi kielletty. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneen koko 16-18 m2. Huoneet sijaitsevat 1. ja 2. talossa. Vuonna 2020 huoneissa myös aamutakit. Huoneeseen saa lisäksi kootun lisävuoteen. Lisävuoteet varattava erikseen. Huoneessa on ahdasta lisävuoteen kanssa. HUOM! Mikäli mukana vanhempien vieressä nukkuva lapsi otettava huomioon, että sängyssä ei pakosti ole yhtenäistä petauspatjaa.


Kahden hengen huoneissa on joko erilliset vuoteet tai parisänky, suihku, wc, bidee suihku (useimmissa huoneissa), minibaari, jonka tuotteet ovat maksullisia, vaatekaappi, parkettilattia, parveke, puhelin, tv, radio, tallelokero, kylpytakit ja -tossut (aikuisille), toilettitarvikkeet ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat allergikoille sopivia ja savuttomia, myös parvekkeilla tupakointi on kielletty. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneen koko 23,5 m2. Huoneet sijaitsevat 3. talossa. Huoneeseen saa lisäksi kootun lisävuoteen. Lisävuoteet varattava erikseen. Huoneesta tulee ahdas lisävuoteen kanssa. HUOM! Mikäli mukana vanhempien vieressä nukkuva lapsi otettava huomioon, että sängyssä ei välttämättä ole yhtenäistä petauspatjaa.


Huoneissa on makuuhuone, jossa on parivuode ja toinen huone, jossa on vielä yksi vuodepaikka + lisävuoteen mahdollisuus (parvekkeelle vie kaksi ovea, jos huoneeseen laitetaan lisävuode, niin toista ei pysty avaamaan). Huoneissa on parveke, viileäkaappi, tv, wc, puhelin sekä suihku. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Parvekkeella ei saa tupakoida. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneet sijaitsevat 1. talossa. HUOM! Huoneet myynnissä vähintään 3:lle hengelle. 


Isompi (35,6 neliötä) kahdenhengen superior luokan huone, jossa parivuode sekä 2 erillistä vuodetta. Lisäksi saa yhden lisävuoteen. Huoneissa on wc, tv, radio, puhelin, tallelokero, vaatekaappi, parkettilattia, parveke, kylpytakit ja -tossut (aikuisille), toilettitarvikkeita, hiustenkuivaaja, minibaari, jonka tuotteet ovat maksullisia sekä suihku. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Parvekkeella ei saa tupakoida. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneet sijaitsevat 3. talossa. HUOM! Perhehuoneet myynnissä vain perheille (max. 6 hlöä). Superior perhehuoneita on kylpylässä vain neljä ja ne on varattava erikseen p. 03-45800.


Kaikissa sviiteissä on olohuone, makuuhuone, parveke, suihku, wc, kylpytakit ja -tossut (aikuisille), hiustenkuivaaja, parivuode tai erilliset vuoteet, avattava vuodesohva, vaatekaappi, puhelin, tv ja radio. Sviiteissä joko parketti tai muovimatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Parvekkeella ei saa tupakoida. Standard sviitit sijaitsevat 1 ja 2 talossa ja niiden koko on 37 m2. Standard sviittejä on hotellissa yhteensä 20 kpl. Sviiteissä ei ole ilmastointia. Niihin voi majoittua 3 aikuista tai max. 5 henkinen perhe (jolloin yksi lapsi nukkuu vieressä). Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.


Superior sviitit ovat saunallisia sviittejä, joista yksi sijaitsee 2. talossa ja muut 3. talossa. Sviittien varustukseen kuuluu suihku, wc, minibaari, jonka tuotteet ovat maksullisia, vaatekaappi, parveke, tallelokero, puhelin, tv ja radio, hiustenkuivaaja ja kylpytakit ja -tossut (aikuisille). Kaikki Sviitit ovat savuttomia ja sopivat allergikoille, parvekkeella tupakointi on kielletty. 2. talossa sijaitseva sviitti on kooltaan 59,7 m2 ja siellä on iso parivuode (180 cm) tai erilliset vuoteet ja avattava sohva. Sviitissä ei ole ilmastointia. 3. talon sviiteissä on makuu- ja olohuone. Sviitin koko on 48,4 m2. Toiveen sviitin sijainnista voi esittää matkaa varatessa. Sviitteihin on lisäksi mahdollista saada lisävuode ja sinne voi majoittua max. 6 henkinen perhe. Sviitit varattava erikseen p. 03-45800.


Kahden hengen huoneissa on suihku, wc, minibaari, jonka tuotteet ovat maksullisia, vaatekaappi, parkettilattia, parveke, puhelin, tv, radio, tallelokero, kylpytakit ja -tossut (aikuisille) ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat allergikoille sopivia ja savuttomia, myös parvekkeilla tupakointi on kielletty. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneen koko 23,5 m2. Huoneessa on leveämpi WC:n ovi ja WC:ssä on tukikahva. Sijainti 3. talossa. Invahuoneet varattava erikseen p. 03-45800.


Kahden hengen huone, jossa majoittuu toinen mieshenkilö. Huoneessa on suihku, wc, erilliset vuoteet, viileäkaappi, vaatekaappi, puhelin, tv, radio ja parveke. Huoneissa on joko parketti tai muovimatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia, myös parvekkeilla tupakointi kielletty. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneen koko 16-18 m2. Huoneet sijaitsevat 1. ja 2. talossa. Vuonna 2020 huoneissa myös aamutakit. Miespaikat varattava erikseen. p. 03-45800.


Kahden hengen huone, jossa majoittuu toinen naishenkilö. Huoneessa on suihku, wc, erilliset vuoteet, viileäkaappi, vaatekaappi, puhelin, tv, radio ja parveke. Huoneissa on joko parketti tai muovimatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia, myös parvekkeilla tupakointi kielletty. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneen koko 16-18 m2. Huoneet sijaitsevat 1. ja 2. talossa. Vuonna 2020 huoneissa myös aamutakit. Naispaikat varattava erikseen. p. 03-45800.


Kahden hengen huone, jossa majoittuu toinen mieshenkilö. Huoneissa on suihku, wc, minibaari, jonka tuotteet ovat maksullisia, vaatekaappi, parkettilattia, parveke, puhelin, tv, radio, tallelokero, kylpytakit ja -tossut, toilettitarvikkeet ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat allergikoille sopivia ja savuttomia, myös parvekkeilla tupakointi on kielletty. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneen koko 23,5 m2. Huoneet sijaitsevat 3. talossa. Superior huoneen hintaan EI kuulu enää runsaampi Super-aamiainen. Miespaikat varattava erikseen p. 03-45800.


Kahden hengen huone, jossa majoittuu toinen naishenkilö. Huoneissa on suihku, wc, minibaari, jonka tuotteet ovat maksullisia, vaatekaappi, parkettilattia, parveke, puhelin, tv, radio, tallelokero, kylpytakit ja -tossut, toilettitarvikkeet ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat allergikoille sopivia ja savuttomia, myös parvekkeilla tupakointi on kielletty. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneen koko 23,5 m2. Huoneet sijaitsevat 3. talossa. Naispaikat varattava erikseen p. 03-45800.

Hoito- ja ruokailupaketit

Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, yhteensä 4 hoitoa, aamusauna ja -uinti (vuonna 2019), aamuvoimistelu (ma-la), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8.2020 joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00. Virkistyslomaan kuuluu hoidot seuraavista: klassinen hieronta 23 min., yrtti-helmikylpy, Charcot-suihku, parafiininaamio käsille, pyörrekylpy jaloille, suolakammiohoito, vedenalainen suihkuhieronta tai parafiini-osokeriittihoito, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, voimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärikäyntiin (ma-pe). Huom, kahta samaa hoitoa ei voi varata samalle päivälle. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuuluu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, yhteensä 4 hoitoa, aamusauna ja -uinti (vuonna 2019), aamuvoimistelu (ma-la), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8.2020 joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00 . Virkistyslomaan kuuluu hoidot seuraavista: klassinen hieronta 23 min., yrtti-helmikylpy, Charcot-suihku, parafiininaamio käsille, pyörrekylpy jaloille, suolakammiohoito, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, voimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärikäyntiin (ma-pe). Huom, kahta samaa hoitoa ei voi varata samalle päivälle. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, yhteensä 6 hoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8. joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00. Virkistyslomaan kuuluvat hoidot seuraavista: klassinen hieronta 23 min., yrtti-helmikylpy, Charcot-suihku, parafiininaamio käsille, pyörrekylpy jaloille, suolakammio, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, voimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärikäyntiin (ma-pe). Huom! kahta samaa hoitoa ei voi varata samalle päivälle. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Pakettiin sisältyy täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, yhteensä 6 hoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8. joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00. Virkistyslomaan kuuluvat hoidot seuraavista:klassinen hieronta 23 min., yrtti-helmikylpy, Charcot-suihku, parafiininaamio käsille, pyörrekylpy jaloille, suolakammio, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, voimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärikäyntiin (ma-pe). Huom! kahta samaa hoitoa ei voi varata samalle päivälle. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen sekä 2 hoitoa perilläolo päivinä, aamuvoimistelu (ma-pe), kuntosalin käyttö päivittäin klo 6.30-22.00, sauna ja uinti klo 6.30-15.00 ja vesipuiston käyttö aukioloaikoina 3 tuntia kerrallaan. Hoidot: 1 valitsemasi hoito/hoitopäivä seuraavista: Ylellinen vartalohoito vedessä (silkkikylpy, hoitava appelsiiniöljykylpy, rentouttava ruusuöljykylpy tai jäntevöittävä merimineraalikylpy), elvyttävät suihkut, merileväkylpy käsille, lihaksia rentouttava vedenalainen suihkuhieronta, päähieronta, parafiininaamio käsille, lihaksia rentouttava lämmin maavahakääre tai lääkärin vastaanotto (ma-pe). Ja lisäksi 1 hoito/hoitopäivä seuraavista hoidoista: klassinen hieronta 45 min, kasvohoito 45 min tai vartalohoito 45 min. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta, ellei toisin mainittu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Paketti sisältää täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, yhteensä 8 hoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna, sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00. Virkistyslomaan kuuluvat hoidot seuraavista: klassinen hieronta 23 min., yrtti-helmikylpy, Charcot-suihku, parafiininaamio käsille, pyörrekylpy jaloille, suolakammio, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, voimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärikäyntiin (ma-ke). Huom! kahta samaa hoitoa ei voi varata samalle päivälle. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Pakettiin sisältyy täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 15-18 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8. klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00. Lääkäri määrää hoidot seuraavista: joko klassinen hieronta 3 x 45 min TAI 6 x 23 min., yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on tavallisesti 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 15-18 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti, sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8. klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00. Lääkäri määrää hoidot seuraavista: joko klassinen hieronta 3 x 45 min TAI 6 x 23 min., yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 18 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti, sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00. Lääkäri määrää hoidot seuraavista: klassinen hieronta 45 min (3 kertaa) ja klassinen hieronta 23 min. (1 kerta), yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Lauantaina saapuvien lääkärin vastaanotto joko sunnuntaina tai maanantaina. HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Pakettiin sisältyy täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 18 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti, sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00. Lääkäri määrää hoidot seuraavista: klassinen hieronta 45 min (3 kertaa) ja klassinen hieronta 23 min. (1 kerta), yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Lauantaina saapuvien lääkärin vastaanotto joko sunnuntaina tai maanantaina. HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 19-22 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8. klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00. Ensimmäiset 7 yötä seuraavan ohjelman mukaisesti: Lääkäri määrää hoidot seuraavista: klassinen hieronta joko 3 x 45 min TAI 6 x 23 min, yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Seuraavat 3 yötä hoidot seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 23 min., yrtti-helmikylpy, Charcot-suihku, parafiininaamio käsille, pyörrekylpy jaloille, suolakammiohoito, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, voimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärikäyntiin (ma-pe). Huom, kahta samaa hoitoa ei voi varata samalle päivälle. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 21-24 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8. klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00 (vuonna 2020). Ensimmäiset 7 yötä seuraavan ohjelman mukaisesti: klassinen hieronta joko 3 x 45 min TAI 6 x 23 min, yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Seuraavat 4 yötä hoidot seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 23 min., yrtti-helmikylpy, Charcot-suihku, parafiininaamio käsille, pyörrekylpy jaloille, suolakammio, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, voimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärikäyntiin (ma-pe). Huom! kahta samaa hoitoa ei voi varata samalle päivälle. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 v. lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut!


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 30-36 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8. klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00. Lääkäri määrää hoidot seuraavista: klassinen hieronta joko 6 x 45 min TAI 12 x 23 min, yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Pakettiin sisältyy täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 30-36 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8. klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka klo 6.30-22.00. Lääkäri määrää hoidot seuraavista: klassinen hieronta joko 6 x 45 min TAI 12 x 23 min, yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 45-54 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8. klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00. Lääkäri määrää hoidot seuraavista: klassinen hieronta joko 9 x 45 min TAI 18 x 23 min., yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, lääkärin tulo- ja lähtökonsultaatio, yhteensä 60-72 kylpylähoitoa, aamuvoimistelu (ma-la), aamusauna ja aamu-uinti (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8. klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-22.00 (vuonna 2020). Lääkäri määrää hoidot seuraavista: klassinen hieronta joko 12 x 45 min TAI 24 x 23 min., yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoito, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiinihoito käsille, vesipatjahieronta, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus. Pakettiin kuuluvien hoitojen pituus on 15-20 min/kerta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Perjantaina ja lauantaina lähtevissä kylpylämatkoissa lääkärintarkastus on vasta maanantaina. HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


4 hoitoa ja ruokailut -paketin ja Kauneusloman sijaan on varattavissa Loma pidemmillä hoidoilla paketti. HUOM! Vain yhden paketeista voi varata samalle matkalle! Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8.2020 joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00 (2019) ja klo 6.30-22.00 (2020) sekä yhteensä 2 hoitoa seuraavasti: 1 x 45 min kasvohoito (kuorinta, hieronta, naamio, voide) tai 1 x 45 min vartalohoito (kuorinta, hieronta) tai 1 x 45 min klassinen hieronta ja 1 x 23 min rentouttava jalkahieronta tai 1 x 23 min imuhieronta painekupeilla tai 1 x 23 min klassinen hieronta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, toivotun ajan saamiseksi Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä ajan vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen: puh. +372 447 9230 tai s-postitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan kuuluu ainoastaan ruokailut. HUOM! Hoito-osasto on suljettuna 1.1.2020.


4 hoitoa ja ruokailut -paketin ja Kauneusloman sijaan on varattavissa Loma pidemmillä hoidoilla paketti. HUOM! Vain yhden paketeista voi varata samalle matkalle! Paketti sisältää täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8.2020 joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00 (2019) ja klo 6.30-22.00 (2020) sekä yhteensä 2 hoitoa seuraavasti: 1 x 45 min kasvohoito (kuorinta, hieronta, naamio, voide) tai 1 x 45 min vartalohoito (kuorinta, hieronta) tai 1 x 45 min klassinen hieronta ja 1 x 23 min rentouttava jalkahieronta tai 1 x 23 min imuhieronta painekupeilla tai 1 x 23 min klassinen hieronta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee. HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


6 hoitoa ja ruokailut -paketin ja Kauneusloman sijaan on varattavissa Loma pidemmillä hoidoilla paketti. HUOM! Vain yhden paketeista voi varata samalle matkalle! Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8.2020 joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00 (vuonna 2019) ja klo 6.30-22.00 (vuonna 2020) sekä yhteensä 3 hoitoa seuraavasti: 1 x hieronta 45 min. (klassinen hieronta tai hunajahieronta tai selluliittihieronta tai suklaahieronta tai imuhieronta painekupeilla) ja 1 x kasvohoito ( kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoide) tai vartalohoito (kuorinta ja hieronta) tai stressiniskan aromaterapeuttinen hieronta ja 1 x yrtti-helmikylpy tai parafiini-osokerittihoito tai vedenalainen suihkuhieronta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


6 hoitoa ja ruokailut -paketin ja Kauneusloman sijaan on varattavissa Loma pidemmillä hoidoilla paketti. HUOM! Vain yhden paketeista voi varata samalle matkalle! Pakettiin sisältyy: täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8.2020 joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00 (vuonna 2019) ja klo 6.30-22.00 (vuonna 2020) sekä yhteensä 3 hoitoa seuraavasti: 1 x hieronta 45 min. (klassinen hieronta tai hunajahieronta tai selluliittihieronta tai suklaahieronta tai imuhieronta painekupeilla) ja 1 x kasvohoito ( kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoide) tai vartalohoito (kuorinta ja hieronta) tai stressiniskan aromaterapeuttinen hieronta ja 1 x yrtti-helmikylpy tai parafiini-osokerittihoito tai vedenalainen suihkuhieronta. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee. HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


4 hoitoa ja ruokailut -paketin ja Loma pidemmillä hoidoilla -paketin sijaan on varattavissa Kauneusloma. HUOM! Vain yhden paketeista voi varata samalle matkalle! Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8.2020 joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00 (vuonna 2019) ja klo 6.30-22.00 (vuonna 2020) sekä hoidot seuraavasti: - 1 x pedikyyri tai manikyyri 45 min. - 1 x hieronta 45 min. - 1 x vartalohoito 45 min. tai kasvohoito 45 min. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä ajan asiakkaalle vapaaksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuuluu hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


4 hoitoa ja ruokailut -paketin ja Loma pidemmillä hoidoilla -paketin sijaan on varattavissa Kauneusloma. HUOM! Vain yhden paketeista voi varata samalle matkalle! Paketti sisältää täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8.2020 joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00 (vuonna 2019) ja klo 6.30-22.00 (vuonna 2020) sekä hoidot seuraavasti: - 1 x pedikyyri tai manikyyri 45 min - 1 x hieronta 45 min. - 1 x vartalohoito 45 min. tai kasvohoito 45 min. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan täysihoitoruokailut.


6 hoitoa ja ruokailut -paketin ja Loma pidemmillä hoidoilla -paketin sijaan on varattavissa Kauneusloma. HUOM! Vain yhden paketeista voi varata samalle matkalle! Paketti sisältää puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8.2020 joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00 (vuonna 2019) ja klo 6.30-22.00 (vuonna 2020) sekä hoidot seuraavasti: - 1 x pedikyyri tai manikyyri 45 min. (ilman kynsien lakkausta) - 1 x hieronta 45 min. - 1 x vartalohoito 45 min. tai kasvohoito 45 min. - 1 x valoterapia Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


6 hoitoa ja ruokailut -paketin ja Loma pidemmillä hoidoilla -paketin sijaan on varattavissa Kauneusloma. HUOM! Vain yhden paketeista voi varata samalle matkalle! Paketti sisältää täysihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen, aamuvoimistelu (ma-la), aamu-uinti ja aamusauna (vuonna 2019), sisäänpääsy SPA- ja saunakeskukseen ma-to klo 6.30-17.00 ja pe-su klo 6.30-22.00 (1.6.-31.8.2020 joka päivä klo 6.30-22.00) - 3 tuntia kerrallaan, kuntosalin käyttö joka päivä klo 6.30-15.00 (vuonna 2019) ja klo 6.30-22.00 (vuonna 2020) sekä hoidot seuraavasti: - 1 x pedikyyri tai manikyyri 45 min. (ilman kynsien lakkausta) - 1 x hieronta 45 min. - 1 x vartalohoito 45 min. tai kasvohoito 45 min. - 1 x valoterapia Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa toivotun ajan saamiseksi. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, varaa kylpylä ajat vapaiksi jääneistä ajankohdista. Hoitoajat voi varata puh. +372 447 9230 tai s-postitse medic@spatervis.ee HUOM! Alle 17 vuotiaan lapsen hintaan kuuluu ainoastaan täysihoitoruokailut.


Paketti sisältää: - 1 x kasvohoito 45 min. - 1 x klassinen manikyyri 45 min. (ilman lakkausta) - 1 x klassinen pedikyyri 45 min. (ilman lakkausta) Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee


Yrttihelmikylpy 15 min Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee


1 x 45 min hieronta Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä: puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervis.ee


Klassinen manikyyri (ilman lakkausta) 45 min - Klassisessa manikyyrissa kynnet ja kynsinauhat laitetaan kuntoon. Kuollut solukko poistuu ja käsien iho saa terveen värin, kun kädet ja kynsinauhojen ympärys kuoritaan AHA-happoja, A- ja E-vitamiineja sekä luonnon sokerikiteitä sisältävällä kuorinta-aineella. Kevyenä hierontana toimii hedelmä-smoothieta muistuttavan, kosteuttavan voiteen levittäminen käsiin. Tuloksena ovat silkinpehmeät ja kauniin sädehtivät kädet. Hoitoaika tulee varata suoraan kylpylästä puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervise. Aika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkan alkua sillä halutut hoitoajat täyttyvät nopeasti. Mikäli hoitoaikaa ei varata etukäteen, valitsee kylpylä hoitoajan asiakkaalle. Terviksen hoito-osasto on avoinna: ma-la klo 08:00-16:30 ja su klo 08:00-12:00.


Klassinen pedikyyri (ilman lakkausta) 45 min - on jalkahoito, jonka tuloksena jaloista tulee esteettiset ja kauniit. Hoito sopii kaikille, jotka arvostavat jalkojen kaunista ulkonäköä. Hoito aloitetaan sitruksen ja teepuuöljyn tuoksuisella, puhdistavalla jalkakylvyllä. Sen jälkeen laitetaan kuntoon kynnet ja kynsinauhat. Ihon kovettumien poistamiseksi jalat kuoritaan AHA-happoja, A- ja E-vitamiineja sekä luonnon sokerikiteitä sisältävällä kuorinta-aineella. Hoidon päättää kevyt jalkahieronta, jossa käytetään avokadon rasvahappoja ja kasviuutetta sisältävää jalkavoidetta. Tuloksena ovat silkinpehmeät ja kauniit, hoidetut jalat. Hoitoaika tulee varata suoraan kylpylästä puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervise. Terviksen hoito-osasto on avoinna: ma-la klo 08:00-16:30 ja su klo 08:00-12:00. Aika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkan alkua sillä halutut hoitoajat täyttyvät nopeasti. Mikäli hoitoaikaa ei varata etukäteen, valitsee kylpylä hoitoajan asiakkaalle.


1 x Vartalohoito 45 min - Hoito alkaa vartalokuorinnalla, jossa ihon pinta tasoittuu ja puhdistuu ja ihon uudistuminen palautuu. Seuraavana on vuorossa rentouttava hieronta, jossa hitailla ja hellävaraisilla liikkeillä, kuten silityksillä, taputteluilla ja venytyksillä vähennetään ja poistetaan jännityksiä. Hieronnassa vaikutetaan refleksologisiin pisteisiin sormenpäissä ja varpaissa. Näin saadaan aikaan kokonaisvaltainen hyvänolontunne ja rentoutuminen. Hoitoaika tulee varata suoraan kylpylästä puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervise. Aika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkan alkua sillä halutut hoitoajat täyttyvät nopeasti. Mikäli hoitoaikaa ei varata etukäteen, valitsee kylpylä hoitoajan asiakkaalle. Terviksen hoito-osasto on avoinna: ma-la klo 08:00-16:30 ja su klo 08:00-12:00.


1 x Kasvohoito 45 min - Täydellinen kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, hieronnan, naamion sekä hoitovoiteen silmänymäryksille ja kasvolle. Hoitoaika tulee varata suoraan kylpylästä puh. +372 447 9230 tai sähköpostitse medic@spatervise. Aika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkan alkua sillä halutut hoitoajat täyttyvät nopeasti. Terviksen hoito-osasto on avoinna: ma-la klo 08:00-16:30 ja su klo 08:00-12:00.


Puolihoitoruokailut alkaen tulopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Muina päivinä aamiainen ja illallinen.


Täysihoitoruokailut alkaen tulopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Muina päivinä aamiainen, lounas ja illallinen. HUOM! 31.12.2018 pakettiin ei kuulu illallista, ainoastaan aamiainen ja lounas!

Sijainti

osoite: Seedri 6, 80012 Pärnu, Viro
puhelin: +372 445 0111
sähköposti: tervis@spatervis.ee
http://www.spa.ee


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

 • Kylpylähoidot
 • Puolihoitoruokailut / Täysihoitoruokailut
 • Kokoustila
 • Onnittelupaketit
 • Tallelokeron vuokraus
 • Sauvakävely sauvat

Muita lisätietoja

 • Buffet aamiainen tarjoillaan ma-pe klo 7.00-10.00 ja la-su klo 7.00-11.00
 • Spa- ja saunakeskus avoinna päivittäin klo 06.30 - 22.00
 • Lemmikit ei sallittuja

Lähialueen nähtävyydet

 • Huvivenesatama 500 m
 • Pärnun aallonmurtaja
 • Endla teatteri 1 km