Ikaalisten matkatoimisto

Health Center & Hotel Wasa

Health Center & Hotel Wasa sijaitsee aivan Pärnun ranta-alueen läheisyydessä. Keskustaan on noin 10 minuutin kävelymatka.

Tietoa Health Center & Hotel Wasasta

Health Center & Hotel Wasa tarjoaa monipuolista ja tehokasta kuntoutusta sekä, rentouttavia hoitoja. Kodikkaassa ja viihtyisässä hotellissa on yhteensä 21 huonetta. Vihreällä puistoalueella sijaitsevalta hotellilta on merenrantaan minuutin matka ja kauniiseen ydinkeskustaan noin 10 minuutin matka. Hotelli on yhdistetty lasikäytävällä viereiseen 4 tähden Wasa Resort hotelliin.

Koko hotelli on savuton ja vieraiden käytössä on langaton internet-yhteys. Hotellivieraille on ilmainen pysäköintialue hotellin edessä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Hotellin kotisivut

Huoneet

Kaikissa huoneissa on puhelin, viileäkaappi sekä kaapeli-TV. Kylphuoneissa suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Huoneissa joko parivuode tai 2 erillistä vuodetta sekä parveke.

Hoitopaketit

Paketti sisältää puolihoitoruokailut, alkaen tulopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, sauna päivittäin (naiset klo 15-18, miehet 18-21), lääkärin- tai sairaanhoitajan tulokonsultaatio, 2 hoitoa päivittäin. Hoitovalikoima: klassinen osahieronta 25 min, yrtti-helmikylpy 10-15 min, hierontakylpy 10-15 min, hierontakylpy jaloille 15 min (piparmintun-epsomisuola), paikallinen kylmähoito 15 min, parafiinihoito käsille 15 min, Inhalaatio 10 min, Henkilökohtaisesti ohjattu kuntovoimistelu, Valohoito 25 min, Sähkohoito (impulssihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, ultraäänihoito) Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Hotellissa ei ole uima-allasta/allasosastoa. HUOM! 0-14 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.


Paketti sisältää täysihoitoruokailut, alkaen tulopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen, lounas ja päivällinen, sauna päivittäin (naiset klo 15-18, miehet 18-21), lääkärin- tai sairaanhoitajan tulokonsultaatio, 3 hoitoa päivittäin. Hoitovalikoima: klassinen osahieronta 25 min, yrtti-helmikylpy 10-15 min, hierontakylpy 10-15 min, hierontakylpy jaloille 15 min (piparmintun-epsomisuola), paikallinen kylmähoito 15 min, parafiinihoito käsille 15 min, Inhalaatio 10 min, Henkilökohtaisesti ohjattu kuntovoimistelu, Valohoito 25 min, Sähkohoito (impulssihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, ultraäänihoito) Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Hotellissa ei ole uima-allasta/allasosastoa. HUOM! 0-14 vuotiaiden lasten hintaan ei kuulu hoitoja, ainoastaan ruokailut.

Sijainti

osoite: Eha 2, 80010 Pärnu
puhelin: +372 44 50750
sähköposti: info@wasa.ee
http://wasa.ee/fi/hotelli/


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Puolihoitoruokailut: lounas ja illallinen

Muita lisätietoja

  • Buffet aamiainen tarjoillaan ma-su klo 8-10
  • Lemmikit eivät ole sallittuja

Lähialueen nähtävyydet

  • Pärnun keskusta 1 km
  • Uimaranta 500 m
  • Rantapromenadi