Villa Wesset

Villa Wesset on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa ja on kävelyetäisyydellä keskustasta. Hotellissa on lobbybar, tyylikäs á la Carte-ravintola ja kesäterassi.

Tietoa Villa Wesset -hotellista

Elegantti huvilatyyppinen hotelli. Historiallinen huvila on rakennettu vuonna 1928 ja remontoitu hotelliksi vuonna 2006. Lisärakennus valmistui vuonna 2008. Hotellissa on 36 huonetta kolmessa kerroksesta ja paljon rappusia, mutta ei hissiä. Lisämaksusta saatavilla DeLux huoneita. Kaikissa huoneissa on maksuton internet yhteys. Lemmikkejä ei saa ottaa mukaan hotelliin. Hotellihuoneet ovat melko pieniä, ja kaikki eri kokoisia.

Hotellin takaa löytyy 10 parkkipaikkaa, ja edestä 3 paikkaa. Parkkipaikkoja ei voi varata etukäteen. Koko hotelli on savuton, tupakointi on mahdollista vain hotellin ulkopuolella. Hotellissa on yksi U-muotoinen kokoustila, max 25 hlö:lle. 

Art Deco-tyyliin herkillä värisävyillä sisustetussa viihtyisässä hotellin ravintolassa tarjotaan eurooppalaisia ja aasialaisia ruokia virolaisen keittiön vaikutteilla. Kesäisin avoinna myös terassi, jossa voi nauttia parasta virolaista olutta ja mehukkaita grilliruokia. Ravintola on auki su-to 12:00 -23.00 ja pe-la 12:00 – 24.00.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Kaikissa kahden hengen huoneissa on wc, suihku, hiustenkuivain, ilmastointi, tallelokero, minibaari, puhelin, tv ja maksuton internet. Parivuoteellisia huoneita on yhteensä 11 kpl ja erillisillä vuoteilla olevia huoneita on 19 kpl, toiveen vuoteista voi esittää ennen matkaa. Huoneet ovat erikokoisia ja melko pieniä. Huoneiden koko vaihtelee 12-21 m2. Kaikki huoneet savuttomia. Kaikki huoneet eivät sovi allergisille, allergiahuoneet varattava erikseen. Hotellissa ei ole invahuoneita. Lisävuoteen kanssa huoneesta tulee ahdas!


Kaikissa kahden hengen huoneissa on wc, suihku, hiustenkuivain, ilmastointi, tallelokero, minibaari, puhelin, tv ja maksuton internet. Huoneet ovat erikokoisia ja melko pieniä. Huoneiden koko vaihtelee 12-21 m2. 1. kerroksen huoneet pienemmät, näkymät joko sisäpihalle tai kadulle päin, meteliä saattaa kantautua huoneisiin enemmän. Kaikki huoneet savuttomia. Kaikki huoneet eivät sovi allergisille, allergiahuoneet varattava erikseen. Hotellissa ei ole invahuoneita. Lisävuoteen kanssa huoneesta tulee ahdas!


Huoneissa kylpy-tai poreamme, suihku, WC, kylpyhuoneessa lattialämmitys, hiustenkuivaaja, minibaari, puhelin, tallelokero, satelliitti-TV, ilmastointi, avattavat ikkunat, ilmainen langaton internet -yhteys. Huone on suurempi ja ylellisempi, kuin standard huone. Hotellissa on vain 1 Deluxe huone, joka sopii allergikoille, varattava etukäteen. Deluxe huoneet varattava erikseen p. 03-45800.

Sijainti

osoite: Supeluse 26, 80012 Pärnu
puhelin: +372 6972500
sähköposti: info@wesset.ee
http://wesset.ee/


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Muita lisätietoja

  • Hyväksytyt maksuvälineet: käteinen, Visa, Mastercard
  • Buffetaamiainen tarjoillaan ma - pe klo 07.00 - 10.00, la - su ja kansallisina juhlapyhinä klo 08.00 - 11.00.
  • Ravintola avoinna su-to 12:00 -23.00 ja pe-la 12:00 - 24.00.
  • Lemmikkit ei sallittuja

Lähialueen nähtävyydet

  • Pärnun uimaranta 650 m
  • Pärnun rantapuisto 140 m
  • Katariinan kirkko 550 m
  • Pärnun museo 1,2 km