Ikaalisten matkatoimisto

Wasa Resort

Pian avautuu täysin uusi, upea Wasa Resort! Hyödynnä lahjakorttietusi varaamalla matkasi 30.6. mennessä.

Tietoa Wasa Resort hotellista

Kesäkuussa (16.6.)  2019 avattava uusi upea 4 tähden kylpylähotelli Wasa Resort sijaitsee rauhallisella puistoalueella, aivan ranta-alueen läheisyydessä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä Pärnun idyllisestä keskustasta. Hotellissa on tavallisia hotellihuoneita sekä myöskin 1 tai 2 huoneen huoneistoja keittiöllä. Yhteensä huoneita on 56 kpl ja huoneistoja 18 kpl. Hotellissa viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin.

Hotellissa on A la Carte ravintola sekä aulabaari, kesäsisin ravintolalla on tilava terassi ulkona. Koko hotelli on savuton ja vieraiden käytössä on langaton internet-yhteysHotellivieraille on ilmainen pysäköintialue hotellin edessä.

Sauna- ja allasosastolla on uimallas (120 m2), poreallas, kolme saunaa – tuoksusauna (sanarium), höyrysauna ja suomalainen sauna. Allasosastolta pääsee myös vilvoittelemaan ulos aurinkoterassille.

Kesätarjous:  Kun varaat matkasi 30.6. mennessä, saat kylpylässä lahjakortin, jonka voit käyttää kylpylän hoito- ja spa palveluihin. Lahjakortin arvo 20 € / pvä/ huone tai huoneisto.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Hotellin kotisivut

 

 

Huoneet

Huoneissa (22m²) on parveke, parivuode tai erilliset vuoteet, ilmastointi, maksuton langaton internet-yhteys, puhelin ja televisio, viileäkaappi sekä WC suihkulla. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on kokolattiamatto. Huoneessa on aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja. Huoneessa on avattava nojatuoli, johon mahtuu alle 14 vuotias lapsi.


Huoneissa (22m²) on parveke, parivuode tai erilliset vuoteet, ilmastointi, maksuton langaton internet-yhteys, puhelin ja televisio, viileäkaappi, sekä WC suihkulla. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on laminaattilattia. Huoneessa on aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja.


Huoneissa (30 m²) on parveke, parivuode tai erilliset vuoteet, vuodesohva, ilmastointi, maksuton langaton internet-yhteys, puhelin ja televisio, viileäkaappi sekä WC suihkulla. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on kokolattiamatto. Huoneessa on aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja.


Sviiteissä on erillinen makuu- ja olohuone. Hotellissa on 2 sviittiä, toinen on 33 m2 ja toinen 44 m2. Huoneessa on parivuode, ilmastointi, tallelokero, viileäkaappi, parveke, TV, langaton internetyhteys, aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja. Huoneeseen mahtuu kaksi alle 14 vuotiasta lasta vuodesohvalle. Sviitit eivät ole allergiahuoneita.


Huoneistossa (25 m²) on parveke, parivuode tai erilliset vuoteet, ilmastointi, keittiö, tallelokero, maksuton langaton internet-yhteys, puhelin ja televisio sekä WC suihkulla. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on laminaattilattia. Huoneessa on aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja. HUOM! Huoneen hintaan ei sisälly aamiaista, eikä sauna- ja allasosaston käyttöä.


Huoneistossa (35 m²) on terassi, parivuode, vuodesohva, ilmastointi, keittiö, tallelokero, maksuton langaton internet-yhteys, puhelin ja televisio sekä WC suihkulla. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on laminaattilattia. Huoneessa on aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja. Huoneistoon on mahdollista ottaa myös lisämaksusta lemmikki (varaukset lemmikeille matkatoimistosta etukäteen!). HUOM! Huoneen hintaan ei sisälly aamiaista, eikä sauna- ja allasosaston käyttöä.

Sijainti

osoite: Suvituse 14, 80010 Pärnu
puhelin: +372 445 0750
sähköposti: resort@wasahotels.ee
https://wasahotels.ee/resort/fi

 


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Kylpylähoitoja

Muita lisätietoja

  • Buffet aamiainen
  • Spa- ja saunakeskus
  • Lemmikit eivät ole sallittuja

Lähialueen nähtävyydet

  • Pärnun keskusta 1 km
  • Uimaranta 500 m
  • Rantapromenadi