Ikaalisten matkatoimisto

Wasa Resort

Lähde tutustumaan täysin uuteen Wasa Resort kylpylähotelliin!

Tietoa Wasa Resort hotellista

Kesäkuussa 2019 avattu  uusi,  upea 4 tähden kylpylähotelli Wasa Resort sijaitsee rauhallisella puistoalueella, aivan ranta-alueen läheisyydessä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä Pärnun idyllisestä keskustasta. Hotellissa on tavallisia hotellihuoneita sekä myöskin 1 tai 2 huoneen huoneistoja keittiöllä. Yhteensä huoneita on 56 kpl ja huoneistoja 18 kpl. Hotellissa viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin.

Hotellissa on A la Carte ravintola sekä aulabaari, kesäsisin ravintolalla on tilava terassi ulkona. Koko hotelli on savuton ja vieraiden käytössä on langaton internet-yhteysHotellivieraille on ilmainen pysäköintialue hotellin edessä.

Sauna- ja allasosastolla on uimallas (120 m2), poreallas, kolme saunaa – tuoksusauna (sanarium), höyrysauna ja suomalainen sauna. Allasosastolta pääsee myös vilvoittelemaan ulos aurinkoterassille.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Hotellin kotisivut

 

 

Huoneet

Huoneissa (22m²) on parivuode tai erilliset vuoteet, ilmastointi, maksuton langaton internet-yhteys, puhelin ja televisio, viileäkaappi sekä WC suihkulla. Osassa huoneista on pieni parveke, toiveen voi esittää ennen matkaa. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on kokolattiamatto. Huoneessa on aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja. Huoneessa on avattava nojatuoli, johon mahtuu alle 14 vuotias lapsi. Lisäksi yksi lapsi voi nukkua vieressä.


Huoneissa (22m²) on parivuode tai erilliset vuoteet, ilmastointi, maksuton langaton internet-yhteys, puhelin ja televisio, viileäkaappi, sekä WC suihkulla. Osassa huoneista on pieni parveke, toiveen voi esittää ennen matkaa. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on kokolattiamatto tai laminaattilattia (hotellissa vain 3 kpl, varaukset etukäteen). Huoneessa on aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja.


Huoneissa (30 m²) on pieni parveke, parivuode tai erilliset vuoteet, vuodesohva, ilmastointi, maksuton langaton internet-yhteys, puhelin ja televisio, viileäkaappi sekä WC suihkulla. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on kokolattiamatto. Huoneessa on aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja.


Sviiteissä on erillinen makuu- ja olohuone. Hotellissa on 1 sviitti, 44 m2. Huoneessa on parivuode, ilmastointi, tallelokero, viileäkaappi, TV, langaton internetyhteys, aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja. Huoneeseen mahtuu kaksi alle 14 vuotiasta lasta vuodesohvalle. Sviitit eivät ole allergiahuoneita.


Huoneistossa (25 m²) on parveke, parivuode tai erilliset vuoteet, ilmastointi, keittiö, tallelokero, maksuton langaton internet-yhteys, puhelin ja televisio sekä WC suihkulla. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on laminaattilattia. Huoneessa on aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja. Keittiön varustukseen kuuluu 2 paikan keraaminen liesi (ei uunia), pieni jääkaappi, kahvinkeitin, astiasto, paistinpannu ja kulhoja. Huoneistoon on mahdollista ottaa myös lisämaksusta lemmikki (varaukset lemmikeille matkatoimistosta etukäteen!). Vuodesohvalla voi majoittua 1 lapsi. HUOM! Huoneen hintaan ei sisälly aamiaista, eikä sauna- ja allasosaston käyttöä.


Huoneistossa (35 m²) on terassi, parivuode, vuodesohva, ilmastointi, keittiö, tallelokero, maksuton langaton internet-yhteys, puhelin ja televisio sekä WC suihkulla. Huoneet ovat savuttomia ja niissä on laminaattilattia. Huoneessa on aikuisille aamutakit ja tohvelit, sekä hiustenkuivaaja. Huoneistoon on mahdollista ottaa myös lisämaksusta lemmikki (varaukset lemmikeille matkatoimistosta etukäteen!). Keittiön varustukseen kuuluu 2 paikan keraaminen liesi (ei uunia), pieni jääkaappi, kahvinkeitin, astiasto, paistinpannu ja kulhoja. HUOM! Huoneen hintaan ei sisälly aamiaista, eikä sauna- ja allasosaston käyttöä.

Hoito- ja ruokailupaketit

Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut; aamiainen ja 2 ruokalajin illallinen á la carte ravintolassa, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina ja 1 x klassinen hieronta 50 min. Illallisen valinta menusta paikan päällä. Alle 15 vuotiailla lapsilla oma lasten menu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Alle 15 vuotiaiden lasten hintaan ei sisälly hoitoja. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästäHoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä sähköpostilla osoitteesta spa@wasahotels.ee.


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut; aamiainen ja 2 ruokalajin illallinen á la carte ravintolassa, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina ja yhteensä 2 x klassinen hieronta 50 min (1 hieronta/perilläolopäivä). Illallisen valinta menusta paikan päällä. Alle 15 vuotiailla lapsilla oma lasten menu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Alle 15 vuotiaiden lasten hintaan ei sisälly hoitoja. HUOM! 24.12. hintaan sisältyy jouluaaton buffet ruokailu. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä sähköpostilla osoitteesta spa@wasahotels.ee.


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut; aamiainen ja 2 ruokalajin illallinen á la carte ravintolassa, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina ja yhteensä 3 x klassinen hieronta 50 min (1 hieronta/perilläolopäivä). Illallisen valinta menusta paikan päällä. Alle 15 vuotiailla lapsilla oma lasten menu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Alle 15 vuotiaiden lasten hintaan ei sisälly hoitoja. HUOM! 24.12. hintaan sisältyy jouluaaton buffet ruokailu. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä sähköpostilla osoitteesta spa@wasahotels.ee.


Pakettiin sisältyy puolihoitoruokailut; aamiainen ja 2 ruokalajin illallinen á la carte ravintolassa, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina ja yhteensä 6 x klassinen hieronta 50 min (1 hieronta/perilläolopäivä). Illallisen valinta menusta paikan päällä. Alle 15 vuotiailla lapsilla oma lasten menu. Ei hoitoja tulo- eikä lähtöpäivänä. HUOM! Alle 15 vuotiaiden lasten hintaan ei sisälly hoitoja. Pyydämme varaamaan hintaan sisältyvät - ja lisämaksulliset hoidot suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä haluamianne hoitoaikoja ei välttämättä ole enää vapaina kovin lähellä lähtöä ja paikan päällä. Mikäli hoitoja ei varata etukäteen kylpylästä, jakaa kylpylä jäljelle jääneet ajat asiakkaille. Hoitoajat voi varata etukäteen suoraan kylpylästä sähköpostilla osoitteesta spa@wasahotels.ee.

Sijainti

osoite: Suvituse 14, 80010 Pärnu
puhelin: +372 445 0750
sähköposti: resort@wasahotels.ee
https://wasahotels.ee/resort/fi

 


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00
Ulos­kirjautuminen
12.00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Kylpylähoitoja

Muita lisätietoja

  • Buffet aamiainen
  • Spa- ja saunakeskus
  • Lemmikit eivät ole sallittuja

Lähialueen nähtävyydet

  • Pärnun keskusta 1 km
  • Uimaranta 500 m
  • Rantapromenadi