AQVA Hotel & Spa

Aqva Spa sijaitsee Rakveren linnan läheisyydessä, keskellä kaupungin tarjoamia palveluita. Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rauhaa etsiville nautiskelijoille kuin riemullisempaa tekemistä koko perheelle. Monipuolisella allasosastolla löytyy tekemistä niin pienemmille kuin isoimmillekin. Hoitokylpylän erikoisuutena ovat monet itämaiset hoitomuodot, mm. ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitava ayurveda. Toinen erikoisuus on ns. Rasulbad-hoito, joka perustuu vuosituhansia vanhaan itämäiseen viisauteen terveyden, ihonhoidon ja kauneuden etsimisessä.

Tietoa Aqva Spasta

Aqva Spa sijaitsee Rakveren keskustassa, puiston laidalla. Hotelli on avattu v. 2008 ja uusi rakennus v. 2012. Päärakennus ja uusin rakennus on yhdistetty toisiinsa lasikäytävällä. Hotellissa on 3 kerrosta ja 120 huonetta. Lasten leikkihuone 1.kerroksessa. Hotelli on kokonaan savuton (1.kerroksessa on erillinen tupakointitila). Kylpylässä on vuokrattavissa kävelysauvoja ja vesijuoksuvöitä.

Monipuolisessa vesipuistossa on 6 allasta; myrskyävä meri virtauksineen ja aaltoineen, nautiskeluallas vedenalaisine hierontapisteineen, vastavirta-allas, ympäri vuoden käytössä oleva ulkoallas, 25-metrinen 6 radan kuntouintiallas sekä valoefektein varustettu Black Hole -vesiliukumäki. Perheen pienemmille on lisäksi 2 lastenallasta. Vesipuistossa on myös baari.

Saunakeskuksessa on aromihöyrysauna, suolahöyrysauna, infrapunasauna, sanarium eli kostea 60-asteinen rentoutumissauna sekä 85- ja 110 -asteiset perinteiset saunat, kylmävesiallas ja poreallas.

Kuntosalilta löydät laadukkaat kuntolaitteet ja voimailuvälineet. Käsipainoja on laaja valikoima välillä 1-36 kg. Kuntosalilaitteet: selkäpenkki, alavatsapenkki, punnerruspenkki, säädettävä penkki, vatsalihaspenkki, vaakapenkki, hauispenkki, ristivetotalja, rintalihaslaite, selkälihaslaite, olkalihaslaite, jalkalihaslaite, juoksumatto, crosstrainer, stepperi, kuntopyörä, soutulaite.

Kylpyläosaston ja kauneuskeskuksen
19 viihtyisässä hoitohuoneessa on tarjolla ylellinen valikoima ihoa helliviä vartalo- ja kasvohoitoja, kylpyjä sekä erilaisia hierontoja.

  • Rakveren linnaan n. 450 m
  • Tallinnaan n. 100 km

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä vesipuiston, saunakeskuksen ja kuntosalin käyttö.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneessa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, tv, puhelin, kokolattiamatto, wc/kylpyhuone ja kylpytakki (kylpytossut lisämaksusta). Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet sijaitsevat 2. ja 3. kerroksissa sekä päärakennuksessa että uudessa talossa. Huoneessa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa ei ole parveketta.


Allergiahuone 1-2 hengelle. Huoneessa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, tv, puhelin, laminaattilattia, wc/kylpyhuone ja kylpytakki (kylpytossut lisämaksusta). Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet sijaitsevat 2. ja 3. kerroksissa päärakennuksessa. Ei parveketta.


Perhehuone muodostuu kahdesta kahden hengen huoneesta, jotka on yhdistetty väliovella. Toisessa huoneessa on parisänky, toisessa kaksi erillistä sänkyä. Huoneissa tv, puhelin, kokolattiamatto, wc/kylpyhuone ja kylpytakit (kylpytossut lisämaksusta). Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei parveketta.


XL huone 1-2 hengelle. Huoneissa parivuode tai erilliset sängyt, tv, puhelin, kokolattiamatto, wc/kylpyhuone, kylpytakit (kylpytossut lisämaksusta) ja parveke. Koko n. 22-28 m2. Huoneet sijaitsevat uudessa talossa.


XL perhehuone muodostuu kahdesta kahden hengen XL-huoneesta, jotka on yhdistetty väliovella. Toisessa huoneessa on parisänky, toisessa kaksi erillistä sänkyä. Huoneissa tv, puhelin, kokolattiamatto, wc/kylpyhuone, kylpytakit (kylpytossut lisämaksusta) ja parveke. Koko n. 50 m2. Huoneet sijaitsevat uudessa talossa. Varattava erikseen 03-45800.


Superior huone 1-2 hengelle. Huoneissa parivuode tai erilliset sängyt, parveke, tv, puhelin, kahvipöytä ja vuodesohva sekä wc/kylpyhuone ja kylpytakki (kylpytossut lisämaksusta). Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto. Koko n. 28-36 m2. Huoneet sijaitsevat uudessa talossa.


Invahuone 1-2 hengelle. Huoneessa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, tv, puhelin, laminaattilattia, wc/kylpyhuone ja kylpytakki (kylpytossut lisämaksusta). Kaikki huoneet ovat savuttomia. Suihkuhuone on hieman leveämpi kuin standard huoneissa ja siellä on tukikaide. Huoneissa ei ole parveketta.


Sviitissä olohuone ja makuuhuone (kummassakin televisio), parisänky, kokolattiamatto, puhelin, WC, kylpyhuone suihkulla sekä poreallas. Huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Koko n. 48 m2.

Etukäteen ostettavissa olevat kylpylähoidot

Kauneutta! -pakettiin sisältyy: 1x käsihoito 50 min (klassinen kynsihoito lakkauksella naisille tai Men Hand Care 45 min miehille), 1x jalkahoito 60 min (Pedix Marina Vital Classic lakkauksella), 1x kasvohoito 75 min (Ihmeellisen Kosteuttava Hellittely naisille tai kasvohoito miehille)


Bambuhieronta on rentouttava, rauhoittava, nestettä elimistöstä poistava ja elvyttävä hieronta. Bambuhieronta on hyvän olon hoito, joka sopii sekä miehille (erityisesti urheilijoille, koska hoidolla on hermo-lihaskipuja lievittävä, rauhoittava ja rentouttava vaikutus) että naisille (erityisesti turvotuksesta tai selluliitista kärsiville alueille, koska hoidolla on reaktivoiva ja nestettä poistava vaikutus). Bambuhieronnassa refleksologian parhaat ominaisuudet yhdistyvät nestettä poistavaan vaikutukseen. Hoito aktivoi veren- ja lymfakiertoa ja tuo mielialaa kohentavan hyvänolontunteen


Nelikätinen hieronta (60 min). Klassisen ja shiatsuhieronnan otteita yhdistelevä hoitomuoto kahden hierojan yhteistyönä. Hoito alkaa vaatteiden lävitse tehtävällä kuivahieronnalla, jota seuraavat vartalon painelu ja käsittely öljyllä sekä shiatsuun kuuluvat venytykset. Kahden hierojan avulla lihastesi erityispiirteet ja -tarpeet voidaan huomioida paljon tavanomaista yksilöllisemmin ja koko käsittely on selvästi yhden hierojan tekemää hoitoa intensiivisempi. Hierojat keskittyvät erityisesti selkään ja jalkoihin, mutta osansa miellyttävästä hierontakokemuksesta saavat muutkin kehon osat päälaesta jalkapohjiin sekä etu- että takapuolelta.


Selkärankaan ja sitä ympäröiviin lihaksiin keskittyvä erityislaatuinen ayurveda-hieronta, jossa käytetään hoitavia öljyjä.


Terapeuttinen, syvävaikutteinen ja rentouttava hierontamuoto. Hieronnan voimakkuutta säädellään yhteistyössä asiakkaan kanssa; vaihtoehtoja ovat syvä, voimakas ja pehmeä. Shanghailainen hieronta sopii erityisesti hartiaseudun, selän tai jalkojen kivusta kärsiville henkilöille. Hieronta vaikuttaa hierottavan energiakenttään, rauhoittaa, rentouttaa sekä ehkäisee ja lievittää stressiä. Se tasapainottaa kehoa ja mieltä sekä puhdistaa negatiivisesta energiasta.


Kokovartalohieronta 60 min


Intialainen päähieronta sisältää pään, kaulan ja niska-hartiaseudun hieronnan sekä hiusten ravitsemisen erityisesti tätä tarkoitusta varten kehitettyjä öljyjä käyttäen.


Jalkahoito 60 min (Pedix Vital Classic)


Syväpuhdistava, tervettä ja hohtavaa väriä iholle tuova hoito kaikille ihotyypeille. Erinomainen tilaisuus kokea Océathermie-kasvohoito ja hemmotella ihoa. Hoito auttaa ihoa vastaanottamaan sen tarvitsemia vaikuttavia aineita entistä tehokkaammin ja parantaa ihon kimmoisuutta.


Käsihoito 50 min (Klassinen kynsihoito)


Ainutlaatuinen itämainen höyrysaunarituaali perustuu vuosituhansia vanhaan itämaiseen viisauteen terveyden, ihonhoidon ja kauneuden yhteydestä. Rituaalissa käytetään alkuperäisiä Rasul-savimutalajeja, joita voit itse hieroa vartalosi eri alueille. Rasul-käsittelyssä käytettävän savimudan mekaanisen stimulaation voimakkuus riippuu käytettävän savimutalaadun ainesosien koosta. Stimulaation vaikutuksesta ihon verenkierto paranee, mikä puolestaan edesauttaa kuona-aineiden poistumista ja ihon puhdistumista. Kevyet hierontaotteet vahvistavat ja kiinteyttävät kudoksia. Vaikuttavat ainesosat kuorivat ihon pinnalta kuollutta solukkoa ja ihosta tulee kosmeettisen kuorivan vaikutuksen myötä pehmeä ja sileä. Käsittely päättyy lämpimään trooppiseen sateeseen.


Hyvää oloa! -pakettiin sisältyy: 1x kokovartalohieronta 60 min ja 1x punaviinikylpy 20 min


Hellyyttä! (kahdelle) -pakettiin sisältyy: kuohuviini ja hedelmälautanen huoneeseen, 1x kokovartalo -parihieronta 60 min, 1x á la carte -illallinen kahdelle (3:n ruokalajin special menu). Matkatoimistolle on ilmoitettava etukäteen minä päivänä ja mihin kellonaikaan haluaa pöytävarauksen ! Illallinen on 1. iltana, jos ei ole toisin ilmoitettu.


Terapeuttinen, syvävaikutteinen ja rentouttava hierontamuoto. Hieronnan voimakkuutta säädellään yhteistyössä asiakkaan kanssa; vaihtoehtoja ovat syvä, voimakas ja pehmeä. Shanghailainen hieronta sopii erityisesti hartiaseudun, selän tai jalkojen kivusta kärsiville henkilöille. Hieronta vaikuttaa hierottavan energiakenttään, rauhoittaa, rentouttaa sekä ehkäisee ja lievittää stressiä. Se tasapainottaa kehoa ja mieltä sekä puhdistaa negatiivisesta energiasta.


Sanotaan, että elämän kohokohtia on nautinto, jonka saat silloin kun joku kampaa hiuksiasi. Lisää siihen vielä hellät hyväilyt ja tuloksena onkin verraton päähieronta. Hoito alkaa hiusten kampauksella, sitten terapeutti tiputtaa hiusjuuriin rypälesiemenöljyä. Seuraavaksi hierotaan kasvoja, päässä sijaitsevia painopisteitä, samoin hartioita, olkapäitä. Lopuksi vaivataan myös käsivarsia. Hoidon lopussa hierotaan istuvan asiakkaan selkärankaa. Hieronta lievittää useita vaivoja (jännityksen aiheuttama päänsärky, migreeni, levottomuus, stressi), parantaa verenkiertoa, edistää hiusten kasvua.

Etukäteen ostettavissa olevat ruokailupaketit

Sisältää 2 x päivällinen Aqva Spassa. Menu on sama kaikille puolihoidon ostaneille asiakkaille (alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka). Ruokajuomat lisämaksusta. Päivälliset tarjoillaan Fiore -ravintolassa klo 17.30 - 20.30 välisenä aikana. Hotelli varaa päivällisajan mutta sitä voi mahdollisuuksien mukaan vaihtaa paikan päällä.


Puolihoitoruokailu sisältää 3 x päivällinen Aqva Spassa. Menu on sama kaikille puolihoidon ostaneille asiakkaille (alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka). Ruokajuomat lisämaksusta. Päivälliset tarjoillaan Fiore -ravintolassa klo 17.30 - 20.30 välisenä aikana. Hotelli varaa päivällisajan mutta sitä voi mahdollisuuksien mukaan vaihtaa paikan päällä.


Puolihoitoruokailu sisältää 4 x päivällinen Aqva Spassa. Menu on sama kaikille puolihoidon ostaneille asiakkaille (alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka). Ruokajuomat lisämaksusta. Päivälliset tarjoillaan Fiore -ravintolassa klo 17.30 - 20.30 välisenä aikana. Hotelli varaa päivällisajan mutta sitä voi mahdollisuuksien mukaan vaihtaa paikan päällä.


Puolihoitoruokailu sisältää 5 x päivällinen Aqva Spassa. Menu on sama kaikille puolihoidon ostaneille asiakkaille (alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka). Ruokajuomat lisämaksusta. Päivälliset tarjoillaan Fiore -ravintolassa klo 17.30 - 20.30 välisenä aikana. Hotelli varaa päivällisajan mutta sitä voi mahdollisuuksien mukaan vaihtaa paikan päällä.


Puolihoitoruokailu sisältää 7 x päivällinen Aqva Spassa. Menu on sama kaikille puolihoidon ostaneille asiakkaille (alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka). Ruokajuomat lisämaksusta. Päivälliset tarjoillaan Fiore -ravintolassa klo 17.30 - 20.30 välisenä aikana. Hotelli varaa päivällisajan mutta sitä voi mahdollisuuksien mukaan vaihtaa paikan päällä.

Osoite: Parkali 4, 44308 Rakvere
Puhelin +372 326 0014 ja +372 326 0005
Kotisivut: www.aqvahotels.ee
Sähköposti: sales@aqvahotels.ee, info@aqvahotels.ee


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Onnittelupaketit
  • Auton vuokraus
  • 6 Kokoustilaa, joista suurin on 220 -paikkainen

Muita lisätietoja

  • Aamiainen ma-pe klo 7:00-10:30, la-su klo 7:00-11:00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa ja Mastercard
  • Pienet lemmikkieläimet (sylikoirat alle 5 kg) sallittuja, hinta 10 eur/yö
  • Hotellia vastapäätä on pyörävuokraamo, josta voi vuokrata polkupyöriä