Ikaalisten matkatoimisto

Tallinna

Vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde, vain 2 tuntia Helsingistä ja olet perillä!

Tallinna pähkinänkuoressa

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde eikä mikään ihme! Tämä kaunis ja monipuolinen kaupunki, ainoastaan muutaman tunnin laivamatkan päässä Helsingistä Tallinkin shuttle-aluksilla, on mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta. Kaupungin kehitys ja viehättävä vetovoima on ainutlaatuinen, ja tekemistä ja nähtävää löytyy varmasti jokaiselle. Tallinnan Vanhankaupungin miljöö on yksi koko Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Vanhan, vauraan hansakaupungin henki elää yhä vanhan Tallinnan kujilla. 1400-1500 luvuilla Tallinna oli Itämeren merkittävimpiä kauppapaikkoja matkalla Euroopasta Venäjälle. Vaikka kaupunki on ollut osa lukuisia sotia ja miehityksiä, ovat vahvat puolustusmuurit suojanneet sitä vaurioilta. Tallinnan Vanhakaupunki kuuluu historiallisen arvonsa takia UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Vanhan Tallinnan kadut ovat täynnä tunnelmallisia pieniä ravintoloita. Makuelämyksiä ja romantiikka löytää holvikellareista, kesällä terassit levittäytyvät toreille ja mukulakivikaduille.

Tallinnan uusi keskusta kohoaa Vanhankaupungin porttien edestä. Modernit lasi- ja tornitalot nousevat kohti pilviä. Ne kertovat maasta, jossa tahtotila menestymiseen ja vaurastumiseen on vahva. Uudesta keskustasta löydät muoti- ja merkkiliikkeet, isot ostoskeskukset Viru Keskuksen ja Stockmannin sekä joukon Ikaalisten Matkatoimiston tarjonnassa olevista laadukkaista keskustahotelleista.

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan

Järjestämämme matkat Tallinnaan. Tutustu!

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Kylpylämme Tallinnassa

Suuri ja monipuolinen kylpylähotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja Vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa. Hotellissa on spa-osasto, kauneuskeskus sekä kuntosali. Spa-osaston ja kuntosalin käyttö sisältyy matkan hintaan.

Lue lisää Meriton Spa Hotellista

Hotelli on avattu maaliskuussa 2007. 5. kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tallink Spa & Conference -hotellista

Monipuolinen kylpylähotelli on avattu v. 2002 ja sijaitsee 11 km satamasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Pirita Marina Hotel & SPA sijaitsee meren rannalla, 5 km Tallinnan keskustasta. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman terveyshoitoja, allasosastolla on sauna ja 25 metrin uima-allas. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Pirita Marina Hotel & SPA:sta

Noin 10 km päässä Tallinnasta Viimsin niemellä sijaitseva hotelli. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Lavendel Spa Hotellista

Lähde Tallinnaan omalla autolla

Lähde omalla autolla Tallinnaan ja muihin Viron kohteisiimme. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat autopaketit edullisesti. Vaivatonta, kätevää ja kiireetöntä. Tutustu!

Lue lisää

Ryhmille

Tallinna on mainio kohde firman tai ystäväporukan matkalle. Kauttamme varaat valmiit matkapaketit edullisesti. Tutustu retkitarjontaamme!

Lue lisää