Ikaalisten matkatoimisto

Tallinna

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde eikä mikään ihme! Tämä kaunis ja monipuolinen kaupunki, ainoastaan muutaman tunnin laivamatkan päässä Helsingistä Tallinkin shuttle-aluksilla, on mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin ja ravintoloihin. Käy myös kurkkaamassa matkablogiimme, josta saat paljon vinkkejä Tallinnan matkaasi.

Tallinna pähkinänkuoressa

Tallinnan Vanhankaupungin miljöö on yksi koko Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. 1400-1500 luvuilla Tallinna oli Itämeren merkittävimpiä kauppapaikkoja matkalla Euroopasta Venäjälle. Vaikka kaupunki on ollut osa lukuisia sotia ja miehityksiä, ovat vahvat puolustusmuurit suojanneet sitä vaurioilta. Tallinnan Vanhakaupunki kuuluu historiallisen arvonsa takia UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Vanhan Tallinnan kadut ovat täynnä tunnelmallisia pieniä ravintoloita. Makuelämyksiä ja romantiikka löytää holvikellareista, kesällä terassit levittäytyvät toreille ja mukulakivikaduille. Syöminen on Tallinnassa monin paikoin edullisempaa kuin Suomessa.

Tallinnan uusi keskusta kohoaa Vanhankaupungin porttien edestä. Modernit lasi- ja tornitalot nousevat kohti pilviä. Ne kertovat maasta, jossa tahtotila menestymiseen ja vaurastumiseen on vahva. Uudesta keskustasta löydät muoti- ja merkkiliikkeet, isot ostoskeskukset Viru Keskuksen ja Stockmannin sekä joukon Ikaalisten Matkatoimiston tarjonnassa olevista laadukkaista keskustahotelleista.

Tallinnan sää

Viron ilmasto ei eroa kovin paljon Suomen ilmastosta. Talvi on lyhyempi ja leudompi kuin Suomessa, ja kevät saapuu hieman aikaisemmin. Virossa vallitsee lauhkea ilmasto, eli kesät ovat lämpimiä ja talvet leutoja. Vuoden lämpimin kuukausi on heinäkuu, jolloin päivän keskilämpötilat ovat noin 20 astetta. Talvella Virossa saadaan lumipeite yleensä koko maahan. Kylmin kuukausi on helmikuu, jolloin keskilämpötila on muutaman asteen pakkasella.

Tutustu Tallinnaan

Tallinnasta löytyy runsaasti tekemistä ja näkemistä. Tallinna on tunnettu hyvistä ja kohtuuhintaisista ravintoloistaan, monipuolisista shoppailumahdollisuuksistaan sekä kauniista nähtävyyksistään. Historiallista Vanhaakaupunkia unohtamatta!

Tallinnan tapahtumat

 
Tallinnassa tapahtuu ympäri vuoden. Tutustu tapahtumakalenteriin!

Tallinnan hotellit

 
Löydät varmasti itsellesi sopivan hotellin yli 30 hotellin valikoimastamme. Lue lisää Tallinnan hotelleista!

Tallinnan ravintolat

 
Tallinnan laaja ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja. Oletpa sitten lähiruoan ystävä, kokeilunhaluinen tai  vegaani, Tallinnasta löytyy sinulle sopiva ravintola. Tutustu ravintolavinkkeihimme!

Tallinnan ostokset

Tallinna tarjoaa täydelliset puitteet viihtyisään shoppailulomaan. Tallinnasta löytyy niin pieniä paikallisia käsityö- ja designliikkeitä kuin isoja kauppakeskuksiakin. Lue parhaat shoppailuvinkkimme Tallinnaan!

Järjestämämme matkat Tallinnaan. Tutustu!

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Lähde Silja Europan 22 h risteilylle nauttimaan laivan viihteestä ja merimaisemissa. Jos taas haluat pikapyrähdyksen Tallinnaan, voit lähteä Tallinnan päiväristeilylle Tallinkin Star-laivoilla.

Lue lisää risteilyistä Tallinnaan

Tutustu Tallinnan hotelleihin

Voit valita Tallinnan hotellin yli 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Lähde Tallinnaan omalla autolla

Lähde omalla autolla Tallinnaan ja muihin Viron kohteisiimme. Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat autopaketit edullisesti. Vaivatonta, kätevää ja kiireetöntä. Tutustu!

Lue lisää

Omalla autolla Baltiaan! Tutustu meidän reittiehdotelmiimme tai räätälöi oma unelmien road trip -matkasi.

Lue lisää

Ryhmille

Tallinna on mainio kohde firman tai ystäväporukan matkalle. Kauttamme varaat valmiit matkapaketit edullisesti. Tutustu retkitarjontaamme!

Lue lisää