Ikaalisten matkatoimisto

Centennial Hotel Tallinn

Uusi nykyaikainen business-hotelli Centennial, jossa on pohjoismaisen raikas sisustus. Vapauden aukiolle on vain 10 minuutin kävelymatka ja yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista sijaitsee vain 600 metrin päässä.

Tietoa Centennial hotellista

Centennial hotelli on Viron tasavallan 100-vuotispäivälle omistettu 4 tähden businesshotelli Tallinnan keskustassa, 10 minuutin päässä Tallinnan Vanhastakaupungista.

Sisustuksessa on käytetty pohjoismaista tyyliä. Hotellin sisustuskonsepti perustuu Viron tasavallan 100-vuotispäivään, jossa taide- ja sisustusratkaisujen kautta kerrotaan Viron viimeisen sadan vuoden historiasta. Hotellissa on 81 pohjoismaisen raikkaasti sisustettua huonetta ja standard huoneiden lisäksi hotellista löytyy tilavia superior-huoneita.

Hotellissa on kodikas ravintola yhdistettynä lounge-alueeseen, huonepalvelu (avoinna 18h) sekä kolme päivänvalolla varustettua konferenssi- ja juhlavastaanottohuonetta 25-75 hengelle. Hemmottelua kaipaaville suosittelemme viereisen Kreutzwald hotellin Zen Spa -osastolla vierailua. Hotellissa on pieni kameravalvottu parkkialue.

Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Huoneet

Pohjoismaisen raikkaasti sisustetuissa Standard luokan huoneissa viihtyvyyttä tuo ilmastointi, kolminkertaiset äänieristetyt ikkunat, tohvelit sekä lisäkylpyhuonetarvikkeet. Huoneen koko 17m2.


Mukavissa ja tilavissa superior huoneissa lisäviihtyvyyttä tuo kylpytakit ja -tossut sekä hotellin puolesta tarjottava vesipullo sekä äänieristetyt ikkunat. Huoneen koko 24-30m2.


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
klo 14.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12.00 mennessä

Nähtävyydet

  • Raatihuoneentori 1,2km
  • Vapaudenaukio 800m
  • Viru-keskus 1,5km
  • Pyhä Olavin kirkko 1,7km
  • Merimuseo 3,3km
  • Teletorni 11,4km