Ikaalisten matkatoimisto

Centennial Hotel Tallinn

Uusi nykyaikainen business-hotelli Centennial, jossa on pohjoismaisen raikas sisustus. Vapauden aukiolle on vain 10 minuutin kävelymatka ja yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista sijaitsee vain 600 metrin päässä.

Tietoa Centennial hotellista

Centennial Hotel Tallinn sijaitsee Tõnismäellä lähellä Viron kansalliskirjastoa. Hotellista on vain noin 10 minuutin kävelymatka Tallinnan Vanhaankaupunkiin ja Kristiine Keskus, joka on yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista, sijaitsee vain 600 metrin päässä. Hotellin nimi tarkoittaa 100-vuotispäivää ja hotelli onkin omistettu Viron tasavallan 100 -vuotispäivälle.

Hotellissa on yhteensä 81 nykyaikaisin ratkaisuin ja kaikilla mukavuuksilla varustettua hotellihuonetta pohjoismaisen rakkaalla sisustuksella. Kaikissa huoneissa on äänieristetyt ikkunat. Standard huoneiden lisäksi hotellissa on Superior, ZEN ja ZEN Deluxe huoneita.

Hotellissa on kodikas ravintola yhdistettynä lounge-alueeseen, huonepalvelu (avoinna 18h) sekä kolme päivänvalolla varustettua konferenssi- ja juhlavastaanottohuonetta 25-75 hengelle. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Hotellissa on pieni kameravalvottu parkkialue.

Huoneet

Pohjoismaisen raikkaasti sisustetuissa Standard luokan huoneissa viihtyvyyttä tuo ilmastointi, kolminkertaiset äänieristetyt ikkunat, tohvelit sekä lisäkylpyhuonetarvikkeet. Huoneen koko 17m2.


Mukavissa ja tilavissa superior huoneissa lisäviihtyvyyttä tuo kylpytakit ja -tossut sekä hotellin puolesta tarjottava vesipullo sekä äänieristetyt ikkunat. Huoneen koko 24-30m2.


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
klo 14.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12.00 mennessä

Nähtävyydet

  • Raatihuoneentori 1,2km
  • Vapaudenaukio 800m
  • Viru-keskus 1,5km
  • Pyhä Olavin kirkko 1,7km
  • Merimuseo 3,3km
  • Teletorni 11,4km