Ikaalisten matkatoimisto

Go Hotel Shnelli

Go Hotel Shnelli on viihtyisä perushotelli Tallinnan vanhankaupungin ja historiallisen Baltian aseman matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä ja myös lähellä Telliskiven aluetta.

Tietoa Go Hotel Shnellistä

Go Hotel Shnelli on viihtyisä  perushotelli Tallinnan Vanhankaupungin ja historiallisen Baltian aseman matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä ja myös lähellä Telliskiven aluetta. Hotelli sopii asiakkaalle, joka arvostaa sijaintia Kalamajan läheisyydessä ja edullisia hintoja. Kokouksia varten hotellissa on uusi 70 -paikkainen kokoustila. Hotellissa on myös tilaussauna ja lounge -alue.

Go Hotel Shnelli tarjoaa vierailijoilleen hotellihuoneita kahdella eri näkymällä. Huoneita on yhteensä 137. Superior- huoneista avautuu näkymä kauniiseen Tallinnan vanhaankaupunkiin ja Shnellin puistoon, Standard-huoneista historialliselle rautatielle. Huoneita ja käytäviä on uudistettu alkuvuodesta 2017. Hotellissa on myös perhehuoneita minikeittiöllä, jotka nimensä mukaisesti ovat kuin pieniä asuntoja keittonurkkauksineen. Shnellissä on kaikissa huoneissa parkettilattia. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Hotellista löydät kauneushoitolan palvelut, ruokakaupan, ruokaravintolan sekä hyvät yhteydet vanhaankaupunkiin ja keskustaan. Hotellissa ei ole ilmastointia.  Hotellilla on myös oma pysäköintialue, jossa pysäköinti on hotellin asiakkaille ilmaista. Juna-aseman läheisyydestä johtuen juna-aseman äänet saattavat kuulua osaan huoneista.

Shnellin huoneet

Standard-huoneista avautuu näköala rautatieasemalle, Kalamajan asuinalueelle ja uudelle trendikkäälle Balti Jaam -torille. Huoneessa on wc, suihku, hiustenkuivaaja ja parkettilattia. Huoneen koko n. 17 m2. Huoneissa ei ole ilmastointia.


Superior-huoneista avautuu näkymä Tallinnan vanhaankaupunkiin, Shnellin puistoon ja lammelle. Huoneessa on wc, suihku, tv, hiustenkuivaaja ja parkettilattia. Huoneen koko on n. 17 m2. Ei ilmastointia.


Perhehuone minikeittiöllä soveltuu perheille tai korkeintaan 5 hengen kaveriporukoille Huoneessa on parivuode, vuodesohva ja huoneeseen saa lisäksi 1 lisävuoteen. Perhehuone on yksi iso huone, kooltaan 40-50 m2. Huoneesta on näkymät ratapihalle päin. Huoneessa on minikeittiö, jossa on mikroaaltouuni, jääkaappi, vedenkeitin, ruokapöytä ja astiat. Huoneesta on näkymät ratapihalle päin. Huoneissa ei ole ilmastointia.

Sijainti

Toompuiestee 37
10133 Tallinn, ESTONIA
Puhelin +372 631 0100
Sähköposti shnelli@gohotels.ee
reservations@gohotels.ee


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
Klo 12.00 mennessä

Lisätietoja

Huoneet

  • Standard
  • Superior
  • Perhehuone minikeittiöllä

Ravintolat

  • Perrooni Kahvila

Muut lisätiedot

  • Lemmikkieläimet sallituja

Hyväksytyt maksuvälineet

  • Käteinen
  • Visa
  • Mastercard

Lisämaksulliset palvelut

  • Tilaussauna
  • Kokoustila