Ikaalisten matkatoimisto

Hilton Tallinn Park

Moderni Hilton Tallinn Park -hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa lähellä Stockmannia ja Viruaukiota, satamaa ja tärkeitä liike-elämän keskusta. Hotellista on panoraamanäkymä Vanhaankaupunkiin ja satamaan.

Tietoa Hilton Tallinn Park -hotellista

Kesäkuussa 2016 avattu Viron ensimmäinen Hilton-ketjun hotelli sijaitsee vastaremontoidun ja rauhallisen Poliisipuiston itälaidalla. Puistossa on suihkulähteitä, leikkikenttiä ja kävelyteitä.

Hilton Tallin Park -hotellissa on 202 modernia hotellihuonetta. Standard luokan huoneiden lisäksi löytyy Deluxe-huoneita, Executive huoneita, Deluxe perhehuoneita sekä erilaisia sviittejä, joista osa on omalla saunalla. Ilmainen WiFi on saatavilla kaikissa huoneluokissa.

Hotellin palvelut ovat laadukkaat, pihviravintola The Able Butcher tarjoaa ainoastaan parhainta lihaa, joka valmistetaan avokeittiössä. Rennompaa ilmapiiriä etsiville hotellissa on aulakahvila ja -baari. Pitkän päivän päätteeksi rentoutumista etsiville hotelli tarjoaa eforea spa -palveluita, 24h kuntokeskuksen, sisäuima-altaan, terassin ja grillausalueen.

Huonehintaan sisältyy Eforea-kylpylän ja kuntosalin rajaton käyttö aukioloaikoina.

Huoneet

Standard luokan huoneissa pääset nauttimaan olostasi tyylikkäässä huoneessa, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, ilmainen WiFi, 42-tuumainen teräväpiirtotelevisio, ilmastointi, suihku/amme, kylpytakki ja -tossut, pimennysverhot, leposohva, ergonominen työtuoli, muunneltava työympäristö ja Hilton Serenity -parivuode. Lisäksi huoneessa on USB-pistoke, kassakaappi kannettavalle tietokoneelle, hiustenkuivain, minibaari, silitysrauta/-lauta, puhelin ja espressokone. Huoneen koko n. 30 m2 ja sijaitsevat 3.-9. kerroksissa.


Standard luokan huoneissa pääset nauttimaan olostasi tyylikkäässä huoneessa, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, ilmainen WiFi, 42-tuumainen teräväpiirtotelevisio, ilmastointi, suihku/amme, kylpytakki ja -tossut, pimennysverhot, leposohva, ergonominen työtuoli, muunneltava työympäristö ja kaksi Hilton Serenity -parivuodetta. Lisäksi huoneessa on USB-pistoke, kassakaappi kannettavalle tietokoneelle, hiustenkuivain, minibaari, silitysrauta/-lauta, puhelin ja espressokone. Huoneen koko n. 30 m2 ja sijaitsevat 3.-9. kerroksissa. Sänkyjen leveys 135cm.


Deluxe huoneet ovat keskikerroksissa ja näköalat avautuvat kaupunkiin tai puistoon. Huoneessa 42-tuumainen teräväpiirtotelevisio, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, muokattava työtaso ja USB-pistoke. Huoneessa on yksi parivuode. Huoneeseen mahdollista saada myös lisävuode. Huoneen koko 32,5m2 ja sijaitsevat 6.-9. kerroksissa.


Deluxe huoneet ovat keskikerroksissa ja näköalat avautuvat kaupunkiin tai puistoon. Huoneessa 42-tuumainen teräväpiirtotelevisio, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, muokattava työtaso ja USB-pistoke. Huoneessa on kaksi parivuodetta. Huoneeseen mahdollista saada myös lisävuode. Huoneen koko 32,5m2 ja sijaitsevat 6.-9. kerroksissa. Sänkyjen leveys 135cm.


Executive huoneet ovat ylimmissä kerroksissa ja näköalat avautuvat kaupunkiin tai lahdelle. Huoneessa 42-tuumainen teräväpiirtotelevisio, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla ja USB-pistoke. Huoneessa on yksi parivuode. Huonehintaan sisältyy Executive Loungen käyttö. Huoneen koko 32,5m2 ja sijaitsevat 10.-11. kerroksissa.


Executive huoneet ovat ylimmissä kerroksissa ja näköalat avautuvat kaupunkiin tai lahdelle. Huoneessa 42-tuumainen teräväpiirtotelevisio, kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla ja USB-pistoke. Huoneessa on kaksi parivuodetta. Huonehintaan sisältyy Executive Loungen käyttö. Huoneen koko 32,5m2 ja sijaitsevat 10.-11. kerroksissa. Sänkyjen leveys 135cm.

Sijainti

Puhelin: +372 630 5333
Sähköposti: tallinn.info@hilton.com
http://www.hiltonhotels.com/fi_FI/viro/hilton-tallinn-park/


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
Klo 14.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
Klo 12.00 mennessä

Lisätietoja

Huoneet

 • Standard
 • Standard kahdella pari vuoteella
 • Deluxe
 • Deluxe perhehuone
 • Executive
 • Erilaisia sviittejä, joista osa omalla saunalla

Ravintolat

 • The Able Butcher
 • Aulakahvila
 • Aulabaari

Nähtävyydet

 • Tallinnan Vanhakaupunki 1,5km
 • Kadriorg-puisto ja taidemuseo 1,8km
 • Viron kansallisoopera 1km
 • Taidemuseo KUMU 1,8km

Muuta

 • Hotelli pyytää luottokorttitietoja minibaaripanttia varten sisääkirjautumisen yhteydessä. Pantti palautetaan uloskirjautumisen jälkeen.
 • Pantin voi maksaa myös käteisellä.