Ikaalisten matkatoimisto

Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto

Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto sijaitsee aivan Tallinnan vanhankaupungin lähellä. Hoitojen ja rentoutumisen välissä voit piipahtaa nopeasti vaikkapa ostoksilla tai kahvilla jossakin Vanhankaupungin viehättävistä kahviloista. Kalev Span ammattikilpailuunkin tarkoitettu uima-allas on kaikkien kestosuosikki. Lapset viihtyvät liukumäessä. Vesipuiston ohella kylpylä tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipaketteja lääketieteellisistä hoidoista wellness -paketteihin.

Tietoa Kalev Spa Hotelli & Vesipuistosta

6-kerroksinen kylpylähotelli on rakennettu 2005. Hotelli sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin laidalla. Matkustajasatamasta kylpylään on noin kilometrin matka. Kalev Spassa on varattavissa etukäteen lisämaksusta seuraavia erikoishuoneita; invahuone, perhehuoneet, superior huoneet ja sviitit. Hotelli on kokonaan savuton. Tupakointi on sallittua ainoastaan parvekkeilla ja pihalla (parvekkeelliset huoneet lisämaksusta). Hotellissa ei ole erillistä tupakointitilaa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Kylpylähotellin palvelut

Kalev Spassa on vesipuisto, aerobicsali, kauneussalonki, hoito-osasto, matkatavaransäilytys, yleinen internet-piste aulassa ja pesulapalvelut. Kalev Spassa on a´ la carte ravintola, buffet ravintola, aulabaari ja allasbaari.

Wifi: hotellissa on ilmainen, langaton internet. Hotellin aulassa on internet-piste.

Pysäköinti: hotellin edessä on 6 maksullista pysäköintipaikkaa. Ei etukäteisvarausta.

Vesipuisto: Huhtikuussa v. 2019 on avattu uusi vesipuisto, jossa on mm. 50 m pitkä 8-ratainen allas, syvyydet 1.3 – 4.5 m., virtaus-rentoutumisallas, iso rentoutumisallas, lastenallas, pikkulasten allas, 4 liukumäkeä, höyrysauna, sanarium, löylysauna, vesivoimisteluallas, allasbaari, vesipuiston kahvila ja ulkoterassi, leikkihuone (vesipuiston aulassa), urheiluvaatekauppa. Huom. Uima-allasosastolla käy paljon koululaisia ja urheilijoita, jolloin osa uima-altaiden radoista saattaa olla suljettuna. Lisäksi vesipuistossa on aikuisille tarkoitettu lisämaksullinen saunakeskus Sauna Oasis (sisäänpääsy alkaen 18 v.), jossa japanilainen kylpy, iso poreallas, 2 pientä poreallasta, hierova suihku, kylmä suihku, trooppinen sauna, löylysauna, suolakivi -sauna, höyrysauna, aromisauna, rentoutumisalue/baari.

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Standard -huoneen koko on n. 17.-21 m2. Huoneet sijaitsevat 1-5. kerroksissa. Huoneissa on parisänky tai erilliset vuoteet. Huoneissa laminaattialattia ja suihku. Huoneeseen mahtuu 1 lisävuode.


Economy-luokan huoneet on äskettäin remontoitu ja niiden tilankäyttö on harkittu. Huoneissa on joko parisänky tai kaksi erillistä vuodetta. Economy-luokan huoneet ovat Standard-luokan huoneita pienempiä (n. 11-14m2) ja sijaitsevat 1. ja 2. kerroksessa. Economy luokan huoneisiin ei mahdu lisävuodetta.


Superior -huoneen koko on n. 26,6-28,3 m2. Huoneet sijaitsevat hotellin 2. ja 6. kerroksissa. Huoneissa on parisänky tai erilliset vuoteet, suihku tai amme. Huoneeseen mahtuu yksi lisävuode.


Standard -huoneen koko on n. 17.-21 m2. Huoneet sijaitsevat 5. kerroksissa. Huoneissa on parisänky tai erilliset vuoteet. Huoneissa laminaattialattia, parveke ja suihku.


Perhehuoneissa on laminaattilattia, minibaari, hiustenkuivaaja, kylpytakki, tallelokero, suihku, puhelin, tv (satelliittikanavat), ilmastointi ja WiFi. Perhehuoneessa on yksi leveä sänky ja yksi kerrossänky. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä.


Perhehuone väliovella koostuu kahdesta huoneesta, jotka on yhdistetty väliovella. Huoneissa on laminaattilattia, minibaari, hiustenkuivaaja, kylpytakki, tallelokero, suihku, puhelin, tv (satelliittikanavat), ja WiFi. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. Huoneissa on ilmastointi.


Sviitit sijaitsevat 2. ja 5. kerroksissa. Huoneen koko on n. 35-41 m2. Huoneissa on parivuode, levitettävä sohva, iso kylpyhuone ammeella ja suihkulla, kahvinkeitin , aamutossut ja kylpyhuonetarvikkeet. Lumme- ja Kultaiset aamut -sviiteissä on parveke, josta avautuu näköala merelle ja Vanhaankaupunkiin. Olohuone ja makuuhuone on erotettu verholla. Puisto -sviiteissä on näköala Kanuti -puistoon, olohuone ja makuuhuone on erotettu ovella.

Hoitopaketit

7 yön puolihoitopakettiin sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17:00-19:00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), rajaton allasosaston ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina, kävelysauvojen käyttömahdollisuus, vesivoimistelu 30 min kaikkina viikonpäivinä klo 9.30 (ei Viron juhlapyhinä), kylpytakin käyttö, 1 x sairaanhoitajan vastaanotto (ma-pe), 2 x klassinen hieronta 40 min, 2 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min, 4 x suolahuonehoito 40 min, 2 x hierontasänky 15 min, 4 hoitoa sairaanhoitajan määräyksestä seuraavasta valikoimasta: paikallinen kylmähoito, paikallinen lämpöhoito, laserhoito, magneettihoito, inhalaatio, EKG, verensokerin ja kolestrolin mittaus, rasvaprosentin mittaus, valohoito, ultraäänihoito. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 14 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


4 yön puolihoitopakettiin sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-19.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), rajaton allasosaston ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina, kävelysauvojen käyttömahdollisuus, vesivoimistelu 30 min kaikkina viikonpäivinä klo 9.30 (ei Viron juhlapyhinä), kylpytakin käyttö, 1 x sairaanhoitajan vastaanotto (ma-pe), 2 x klassinen hieronta 40 min, 1 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min, 2 x suolahuonehoito 40 min, 2 hoitoa sairaanhoitajan määräyksestä seuraavasta valikoimasta: paikallinen kylmähoito, paikallinen lämpöhoito, laserhoito, magneettihoito, inhalaatio, EKG, verensokerin ja kolestrolin mittaus, rasvaprosentin mittaus, valohoito, ultraäänihoito. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 14 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


3 yön hemmottelulomaan sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-19.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), rajaton allasosaston ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina, kävelysauvojen käyttömahdollisuus, vesivoimistelu 30 min kaikkina viikonpäivinä klo 9.30 (ei Viron juhlapyhinä), kylpytakin käyttö, 1 x rentouttava hieronta 40 min (valikoimassa 27 erilaista öljyä), 1 x kasvohoito 30 min, 1 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 14 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


Kauneuspakettiin sisältyy 1 x käsihoito n. 50 min (sis. lakkaus), 1 x jalkahoito n. 60 min (sis. lakkaus), 1 x kasvohoito 30 min (sis. hieronta, kuorinta, naamio, kasvovoide) miehille tai naisille. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Nauti -pakettiin sisältyy 1 x klassinen hieronta tai aromihieronta 60 min, 1 x kasvohoito (hieronta, kuorinta, naamio, kasvovoide) 30 min miehille tai naisille. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Terveys -pakettiin sisältyy 1 x sairaanhoitajan vastaanotto (ma-pe), 2 x suolahuonehoito, 2 hoitoa sairaanhoitajan määräyksestä seuraavasta valikoimasta. paikallinen kylmähoito, paikallinen lämpöhoito, laserhoito, magneettihoito, inhalaatio, EKG, verensokerin ja kolesterolin mittaus, rasvoprosentin mittaus, valohoito, ultraäänihoito. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Herkullinen mansikka -pakettiin (120 min) sisältyy 1 x mansikka hierontanaamio selälle, 1 x kevyt hieronta mansikkaöljyllä, 1 x Guinot aromatic kasvohoito ja käsien kauneushoito. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Täydellinen lämmin suklaa -pakettiin (80 min) sisältyy 1 x vartalonkuorinta suklaakaramellikuorella, 1 x lämmin suklaanaamio sekä 1 x hieronta suklaaöljyllä. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Illallispaketti sisältää illallisen perilläolopäivinä (ei lähtöpäivänä).


Kylpylän järjestämä kuljetus satama-kylpylä-satama 10 eur/hlö. Varaukset etukäteen toimistoistamme. Satamassa on vastassa kylpylän opas ja pikkubussi/tila-auto. Bussin/auton etulasilla on Ikaalisten Matkatoimiston kyltti.

Sijainti

Puhelin: +372 649 3300

Sähköposti: kalevspa@kalevspa.ee

Kylpylän kotisivut


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12.00 asti

Lisätietoja

Ravintolat

 • Ravintola Allee
 • Lobby -baari
 • Vesipuiston kahvila

Maksulliset lisäpalvelut

 • Pysäköinti
 • VIP -saunat
 • Kokoustilat

Muut lisätiedot

 • Lemmikkieläimet sallittu (varaukset etukäteen)

Hyväksytyt maksuvälineet

 • Käteinen
 • Visa
 • Mastercard

Nähtävyydet

 • Kumu taidemuseo
 • Katariinan palatsi
 • Kasvitieteellinen puutarha
 • Eläintarha
 • TV-torni
 • Lentosatama
 • Miehitysmuseo