Ikaalisten matkatoimisto

Kalev Spa

Kalev Spa -kylpylä sijaitsee aivan Tallinnan vanhankaupungin lähellä. Hoitojen ja rentoutumisen välissä voit piipahtaa nopeasti vaikkapa ostoksilla tai kahvilla jossakin Vanhankaupungin viehättävistä kahviloista. Kalev Span ammattikilpailuunkin tarkoitettu uima-allas on kaikkien kestosuosikki. Lapset viihtyvät liukumäessä. Vesipuiston ohella kylpylä tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipaketteja lääketieteellisistä hoidoista wellness -paketteihin.

Tietoa Kalev Spasta

6-kerroksinen kylpylähotelli on rakennettu 2005. Hotelli sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin laidalla. Matkustajasatamasta kylpylään on noin kilometrin matka. Kalev Spassa on varattavissa etukäteen lisämaksusta seuraavia erikoishuoneita; invahuone, perhehuoneet, comfort huoneet, superior huoneet ja sviitit. Hotelli on kokonaan savuton. Tupakointi on sallittua ainoastaan parvekkeilla ja pihalla (parvekkeelliset huoneet lisämaksusta). Hotellissa ei ole erillistä tupakointitilaa.

Kylpylähotellin palvelut

Kalev Spassa on vesipuisto (suljettu 1.6.2017-kevääseen 2019 asti), aerobicsali, kauneussalonki, hoito-osasto, matkatavaransäilytys, yleinen internet-piste aulassa ja pesulapalvelut. Kalev Spassa on a´ la carte ravintola, buffet ravintola, aulabaari ja allasbaari.

Wifi: hotellissa on ilmainen, langaton internet. Hotellin aulassa on internet-piste.

Pysäköinti: hotellin edessä on 6 maksullista pysäköintipaikkaa. Ei etukäteisvarausta.

Vesipuisto: Huhtikuussa v. 2019 avataan uusi vesipuisto, jossa on mm. 50 m pitkä 8-ratainen allas, syvyydet 1.3 – 4.5 m., virtaus-rentoutumisallas, iso rentoutumisallas, lastenallas, pikkulasten allas, 4 liukumäkeä, höyrysauna, sanarium, löylysauna, vesivoimisteluallas, allasbaari, vesipuiston kahvila ja ulkoterassi, leikkihuone (vesipuiston aulassa), urheiluvaatekauppa. Huom. Uima-allasosastolla käy paljon koululaisia ja urheilijoita, jolloin osa uima-altaiden radoista saattaa olla suljettuna. Lisäksi vesipuistossa on aikuisille tarkoitettu lisämaksullinen saunakeskus (sisäänpääsy alkaen 18 v.), jossa japanilainen kylpy, iso poreallas, 2 pientä poreallasta, hierova suihku, kylmä suihku, trooppinen sauna, löylysauna, suolakivi -sauna, höyrysauna, aromisauna, rentoutumisalue/baari.

Huom. Vesipuisto (sis. kuntosalin ja saunat) on remontin vuoksi kokonaan suljettu kevääseen 2019 asti.

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Spa-luokan kahden hengen huone

2-hengen huoneissa on laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. 1. kerroksen Spa-luokan huoneissa on ilmastointilaite. Huoneen koko noin 20 m2. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna kevääseen v. 2019 asti.


Economy -double

Economy-luokan huoneet on äskettäin remontoitu ja niiden tilankäyttö on harkittu. Huoneissa on joko parisänky tai kaksi erillistä vuodetta. Economy-luokan huoneet ovat Spa-luokan huoneita pienempiä (n. 11-14m2) ja sijaitsevat 1. ja 2. kerroksessa. Economy luokan huoneisiin ei mahdu lisävuodetta. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna kevääseen v. 2019 asti.


Superior

Superior -huoneissa on laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. Superior -huoneiden koko on 20 m2, sijaitsevat hotellin 5.kerroksessa. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna kevääseen v. 2019 asti.


Superior parvekkeella

Parvekkeellisissa Superior -huoneissa on laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. Parvekkeellisten Superior -huoneiden koko on 16 m2. Ne sijaitsevat hotellin 5.kerroksessa. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna kevääseen v. 2019 asti.


Perhehuone (kerrossängyllä)

Perhehuoneissa on laminaattilattia, minibaari, hiustenkuivaaja, kylpytakki, tallelokero, suihku, puhelin, tv (satelliittikanavat), ja WiFi. Perhehuoneessa on yksi leveä sänky ja yksi kerrossänky. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna kevääseen v. 2019 asti.

 • TV
 • Suihku
 • Kylpytakki
 • Hiustenkuivaaja
 • WiFi

Perhehuone (väliovella)

Perhehuone väliovella koostuu kahdesta huoneesta, jotka on yhdistetty väliovella. Huoneissa on laminaattilattia, minibaari, hiustenkuivaaja, kylpytakki, tallelokero, suihku, puhelin, tv (satelliittikanavat), ja WiFi. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna kevääseen v. 2019 asti.

 • TV
 • Suihku
 • Kylpytakki
 • Hiustenkuivaaja
 • WiFi

Sviitti

Sviiteissä (Kalev -sviitit) on laminaattilattia. Sviiteissä makuuhuone ja olohuone sekä poreallas. Huoneen koko on 41 m2. Sviitistä on näkymä kuntosalille tai allasosastolle. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna kevääseen v. 2019 asti.


Sviitti parvekkeella

Parvekkeellisissa sviiteissä (Lumme -sviitti ja Kultaisten aamujen sviitti) on erillinen olohuone ja makuuhuone. Sviitit on täysin remontoitu syksyllä 2013 ja ne sijaitsevat kylpylän 5. kerroksessa. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna kevääseen v. 2019 asti.

Hoitopaketit

14 hoitoa ja puolihoitoruokailut (7 yötä)

7 yön puolihoitopakettiin sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-20.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), rajaton allasosaston ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina, kävelysauvojen käyttömahdollisuus, vesivoimistelu 30 min kaikkina viikonpäivinä klo 9.30 (ei Viron juhlapyhinä), kylpytakin käyttö, 1 x sairaanhoitajan vastaanotto (ma-pe), 2 x klassinen hieronta 40 min, 2 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min, 4 x suolahuonehoito 40 min, 2 x hierontasänky 15 min, 4 hoitoa sairaanhoitajan määräyksestä seuraavasta valikoimasta: paikallinen kylmähoito, paikallinen lämpöhoito, laserhoito, magneettihoito, inhalaatio, EKG, verensokerin ja kolestrolin mittaus, rasvaprosentin mittaus, valohoito, ultraäänihoito, magnesium -jalkakylpy. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 14 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


7 hoitoa ja puolihoitoruokailut (4 yötä)

4 yön puolihoitopakettiin sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-20.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), rajaton allasosaston ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina, kävelysauvojen käyttömahdollisuus, vesivoimistelu 30 min kaikkina viikonpäivinä klo 9.30 (ei Viron juhlapyhinä), kylpytakin käyttö, 1 x sairaanhoitajan vastaanotto (ma-pe), 2 x klassinen hieronta 40 min, 1 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min, 2 x suolahuonehoito 40 min, 2 hoitoa sairaanhoitajan määräyksestä seuraavasta valikoimasta: paikallinen kylmähoito, paikallinen lämpöhoito, laserhoito, magneettihoito, inhalaatio, EKG, verensokerin ja kolestrolin mittaus, rasvaprosentin mittaus, valohoito, ultraäänihoito, magnesium -jalkakylpy. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 14 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


3 hoitoa ja puolihoitoruokailut (3 yötä)

3 yön hemmottelulomaan sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-20.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), rajaton allasosaston ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina, kävelysauvojen käyttömahdollisuus, vesivoimistelu 30 min kaikkina viikonpäivinä klo 9.30 (ei Viron juhlapyhinä), kylpytakin käyttö, 1 x rentouttava hieronta 40 min (valikoimassa 27 erilaista öljyä), 1 x kasvohoito 30 min, 1 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 14 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


4 hoitoa ja puolihoitoruokailut (2 yötä)

2 yön hemmottelulomaan sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-20.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), rajaton allasosaston ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina, kävelysauvojen käyttömahdollisuus, vesivoimistelu 30 min kaikkina viikonpäivinä klo 9.30 (ei Viron juhlapyhinä), kylpytakin käyttö, 1 x klassinen hieronta 40 min, 1 x rentouttava hierontasänky 15 min, 2 x suolahuonehoito 40 min. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 14 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


Kuljetus satama-hotelli-satama

Kylpylän järjestämä kuljetus satama-kylpylä-satama 10 eur/hlö. Varaukset etukäteen toimistoistamme. Satamassa on vastassa kylpylän opas ja pikkubussi/tila-auto. Bussin/auton etulasilla on Ikaalisten Matkatoimiston kyltti.


Puolihoitoruokailut lapselle

Lapselle on 5, 6, 7 ja 8 pv:n matkoilla etukäteen ostettavissa puolihoitoruokailut (edellyttää, että samassa huoneessa olevalla aikuisella on myös puolihoitopaketti).


Kauneuspaketti

Kauneuspakettiin sisältyy 1 x käsihoito n. 50 min (sis. lakkaus), 1 x jalkahoito n. 60 min (sis. lakkaus), 1 x kasvohoito 30 min (sis. hieronta, kuorinta, naamio, kasvovoide) miehille tai naisille. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Nauti -paketti

Nauti -pakettiin sisältyy 1 x klassinen hieronta tai aromihieronta 60 min, 1 x kasvohoito (hieronta, kuorinta, naamio, kasvovoide) 30 min miehille tai naisille. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.

Sijainti

Puhelin: +372 649 3300

Sähköposti: kalevspa@kalevspa.ee

Kylpylän kotisivut


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12.00 asti

Lisätietoja

Ravintolat

 • Ravintola Allee
 • Lobby -baari
 • Vesipuiston kahvila

Maksulliset lisäpalvelut

 • Pysäköinti
 • VIP -saunat
 • Kokoustilat

Muut lisätiedot

 • Lemmikkieläimet sallittu (varaukset etukäteen)

Hyväksytyt maksuvälineet

 • Käteinen
 • Visa
 • Mastercard

Nähtävyydet

 • Kumu taidemuseo
 • Katariinan palatsi
 • Kasvitieteellinen puutarha
 • Eläintarha
 • TV-torni
 • Lentosatama
 • Miehitysmuseo