Ikaalisten matkatoimisto

Kalev Spa

Kalev Spa -kylpylä sijaitsee aivan Tallinnan vanhankaupungin lähellä. Hoitojen ja rentoutumisen välissä voit piipahtaa nopeasti vaikkapa ostoksilla tai kahvilla jossakin Vanhankaupungin viehättävistä kahviloista. Kalev Span ammattikilpailuunkin tarkoitettu uima-allas on kaikkien kestosuosikki. Lapset viihtyvät liukumäessä. Vesipuiston ohella kylpylä tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipaketteja lääketieteellisistä hoidoista wellness -paketteihin.

Tietoa Kalev Spasta

6-kerroksinen kylpylähotelli on rakennettu 2005. Hotelli sijaitsee Tallinnan vanhankaupungin laidalla. Matkustajasatamasta kylpylään on noin kilometrin matka. Kalev Spassa on varattavissa etukäteen lisämaksusta seuraavia erikoishuoneita; invahuone, perhehuoneet, comfort huoneet, superior huoneet ja sviitit. Hotelli on kokonaan savuton. Tupakointi on sallittua ainoastaan parvekkeilla ja pihalla (parvekkeelliset huoneet lisämaksusta). Hotellissa ei ole erillistä tupakointitilaa.

Kylpylähotellin palvelut

Kalev Spassa on vesipuisto (suljettu 1.6.2017-loppuvuoteen 2018 asti), aerobicsali, kauneussalonki, hoito-osasto, matkatavaransäilytys, yleinen internet-piste aulassa ja pesulapalvelut. Kalev Spassa on a´ la carte ravintola, buffet ravintola, aulabaari ja allasbaari.

Wifi: hotellissa on ilmainen, langaton internet. Hotellin aulassa on internet-piste.

Pysäköinti: hotellin edessä on 6 maksullista pysäköintipaikkaa. Ei etukäteisvarausta.

Vesipuisto: Kalev Spassa on monipuolinen vesipuisto, jossa on 50 m pitkä 8-ratainen allas, syvyydet 1.3 – 4.5 m., 25 m pitkä 2-ratainen allas, 3 putkiliukumäkeä, Otto-lastenallas, kylmävesiallas, vesivoimisteluallas, helmipohja-allas, kukanmuotoinen poreallas, iso poreallas, jossa erilaisia hierontalaitteita, hierovat suihkut, löyly- ja höyrysaunat ja allasbaari. Huom. Uima-allasosastolla käy paljon koululaisia ja urheilijoita, jolloin osa uima-altaiden radoista saattaa olla suljettuna.

Huom. Vesipuisto (sis. kuntosalin ja saunat) on remontin vuoksi kokonaan suljettu 1.6.2017. alkaen maaliskuuhun 2019 asti.

Kalev Spassa lapsille:

 • Kolme erimittaista vesiliukumäkeä
 • Pienten lasten uima-allas
 • Hauskat lasten ruokalistat a la carte ravintolassa Linda
 • Kauneus- ja wellnesskeskuksessa hoidot lapsille ja nuorille

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Spa-luokan kahden hengen huone

2-hengen huoneissa on laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. 1. kerroksen Spa-luokan huoneissa on ilmastointilaite. Huoneen koko noin 20 m2. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna loppuvuoteen v. 2018 asti.


Economy -double

Economy-luokan huoneet on äskettäin remontoitu ja niiden tilankäyttö on harkittu. Huoneissa on joko parisänky tai kaksi erillistä vuodetta. Economy-luokan huoneet ovat Spa-luokan huoneita pienempiä (n. 11-14m2) ja sijaitsevat 1. ja 2. kerroksessa. Economy luokan huoneisiin ei mahdu lisävuodetta. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna loppuvuoteen v. 2018 asti.


Superior

Superior -huoneissa on laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. Superior -huoneiden koko on 20 m2, sijaitsevat hotellin 5.kerroksessa. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna loppuvuoteen v. 2018 asti.


Superior parvekkeella

Parvekkeellisissa Superior -huoneissa on laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. Parvekkeellisten Superior -huoneiden koko on 16 m2. Ne sijaitsevat hotellin 5.kerroksessa. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna loppuvuoteen v. 2018 asti.


Perhehuone (kerrossängyllä)

Perhehuoneissa on laminaattilattia, minibaari, hiustenkuivaaja, kylpytakki, tallelokero, suihku, puhelin, tv (satelliittikanavat), ja WiFi. Perhehuoneessa on yksi leveä sänky ja yksi kerrossänky. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna loppuvuoteen v. 2018 asti.

 • TV
 • Suihku
 • Kylpytakki
 • Hiustenkuivaaja
 • WiFi

Perhehuone (väliovella)

Perhehuone väliovella koostuu kahdesta huoneesta, jotka on yhdistetty väliovella. Huoneissa on laminaattilattia, minibaari, hiustenkuivaaja, kylpytakki, tallelokero, suihku, puhelin, tv (satelliittikanavat), ja WiFi. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna loppuvuoteen v. 2018 asti.

 • TV
 • Suihku
 • Kylpytakki
 • Hiustenkuivaaja
 • WiFi

Sviitti

Sviiteissä (Kalev -sviitit) on laminaattilattia. Sviiteissä makuuhuone ja olohuone sekä poreallas. Huoneen koko on 41 m2. Sviitistä on näkymä kuntosalille tai allasosastolle. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna loppuvuoteen v. 2018 asti.


Sviitti parvekkeella

Parvekkeellisissa sviiteissä (Lumme -sviitti ja Kultaisten aamujen sviitti) on erillinen olohuone ja makuuhuone. Sviitit on täysin remontoitu syksyllä 2013 ja ne sijaitsevat kylpylän 5. kerroksessa. Huom. Hotellin vesipuisto, saunat ja kuntosali remontin vuoksi suljettuna loppuvuoteen v. 2018 asti.

Hoitopaketit

15 hoitoa ja puolihoitoruokailut (7 yötä)

7 yön puolihoitopakettiin sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-20.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), kylpytakin käyttö, 1 x lääkärin vastaanotto (MA, ei juhlapyhinä), 3 x klassinen hieronta 30 min, 2 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min, 4 x suolahuonehoito 40 min, 2 x hierontasänky 15 min, 4 hoitoa lääkärin määräyksestä seuraavasta valikoimasta: paikallinen kylmähoito, paikallinen lämpöhoito, podometria (jalkapohjan tutkimus), laserhoito, magneettihoito, inhalaatio, EKG, verensokerin ja kolestrolin mittaus, rasvaprosentin mittaus, valohoito, infrapunasauna, ultraäänihoito, kävelysauvojen käyttömahdollisuus. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 13 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


15 hoitoa ja puolihoitoruokailut (6 yötä)

6 yön puolihoitopakettiin sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-20.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), allasosaston, kylpytakin käyttö, 1 x lääkärin vastaanotto (MA, ei juhlapyhinä), 3 x klassinen hieronta 30 min, 2 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min, 4 x suolahuonehoito 40 min, 2 x hierontasänky 15 min, 4 hoitoa lääkärin määräyksestä seuraavasta valikoimasta: paikallinen kylmähoito, paikallinen lämpöhoito, podometria (jalkapohjan tutkimus), laserhoito, magneettihoito, inhalaatio, EKG, verensokerin ja kolestrolin mittaus, rasvaprosentin mittaus, valohoito, infrapunasauna, ultraäänihoito, kävelysauvojen käyttömahdollisuus. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 13 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


8 hoitoa ja puolihoitoruokailut (5 yötä)

5 yön puolihoitopakettiin sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-20.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), kylpytakin käyttö, 1 x lääkärin vastaanotto (MA, ei juhlapyhinä), 2 x klassinen hieronta 30 min, 1 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min, 2 x suolahuonehoito 40 min, 1 x hierontasänky 15 min, 2 hoitoa lääkärin määräyksestä seuraavasta valikoimasta: paikallinen kylmähoito, paikallinen lämpöhoito, podometria (jalkapohjan tutkimus), laserhoito, magneettihoito, inhalaatio, EKG, verensokerin ja kolestrolin mittaus, rasvaprosentin mittaus, valohoito, infrapunasauna, ultraäänihoito, kävelysauvojen käyttömahdollisuus. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 13 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


8 hoitoa ja puolihoitoruokailut (4 yötä)

4 yön puolihoitopakettiin sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-20.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), kylpytakin käyttö, 1 x lääkärin vastaanotto (vain MA, ei juhlapyhinä, jos matkapäiviin ei kuulu ma, niin lääkärin vastaanottoa ei ole saatavilla), 2 x klassinen hieronta 30 min, 1 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min, 2 x suolahuonehoito 40 min, 1 x hierontasänky 15 min, 2 hoitoa lääkärin määräyksestä seuraavasta valikoimasta: paikallinen kylmähoito, paikallinen lämpöhoito, podometria (jalkapohjan tutkimus), laserhoito, magneettihoito, inhalaatio, EKG, verensokerin ja kolestrolin mittaus, rasvaprosentin mittaus, valohoito, infrapunasauna, ultraäänihoito, kävelysauvojen käyttömahdollisuus. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 13 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


Kauneusloma 4 yötä

4 yön Kauneuslomaan sisältyy aamiainen ja illallinen (tulopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen , huom. illallisaika klo 17.00-20.00, jos saapuminen Tallinnaan iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei enää ole mahdollista saada), kylpytakin käyttö, 1 x Alessandro käsien kauneushoito 15 min, 1 x Alessandro lämmittävä kauneushoito jaloille 20 min, 1 x virkistävä tai rentouttava kasvohoito 30 min, 1 x klassinen hieronta 40 min tai aromihieronta merellisten vitamiinien kanssa 40 min tai yrttiöljyhieronta 40 min, 2 x rentouttava hierontasänky 15 min, 2 x suolahoitohuone 40 min, kävelysauvojen käyttömahdollisuus. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee


Elinvoimaa!

Elinvoimaa!- pakettiin sisältyy 1 x klassinen hieronta 45 min ja 1 x infrapunasauna 30 min. Huom! Kylpylä suosittelee varaamaan hoitoajat etukäteen suoraan kylpylästä. Joko puhelimitse +372 649 3350 tai sähköpostilla wellness@kalevspa.ee


Hyvää oloa!

Hyvää oloa! -pakettiin sisältyy 1 x hieronta 45 min ja 1 x rentouttava kylpy 20 min. Huom! Kylpylä suosittelee varaamaan hoitoajat etukäteen suoraan kylpylästä. Joko puhelimitse +372 649 3350 tai sähköpostilla wellness@kalevspa.ee


Hellyyttä! (kahdelle)

Hellyyttä! ( kahdelle )- pakettiin sisältyy 1 x ruusu, kuohuviiniä ja hedelmiä huoneeseen, 1 x parihieronta 60 min, 1 x 3-ruokalajin a la carte illallinen (special menu). Huom! Kylpylä suosittelee varaamaan hoitoajat etukäteen suoraan kylpylästä. Joko puhelimitse +372 649 3350 tai sähköpostilla wellness@kalevspa.ee


Kauneuspaketti 1

Kauneuspakettiin 1 sisältyy 1 x käsihoito n. 50 min (sis. lakkaus), 1 x jalkahoito n. 60 min (sis. lakkaus), 1 x virkistävä (kuorinta, naamio, kasvovoide) tai rentouttava (kuorinta, hieronta, kasvovoide) kasvohoito 30 min miehille tai naisille. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Kauneuspaketti 2

Kauneuspakettiin 2 sisältyy 1 x Kalahari tsamma jalkahoito 30 min, 1 x Kalahari selkähoito 30 min, 1 x rentouttava hierontasänky 15 min. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Kauneuspaketti 3

Kauneuspakettiin 3 sisältyy 1 x aromihieronta 60 min tai klassinen hieronta 60 min, 1 x virkistävä (kuorinta, naamio, kasvovoide) tai rentouttava (kuorinta, hieronta, kasvovoide) kasvohoito 30 min miehille tai naisille. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Kauneuspaketti 4

Kauneuspakettiin 4 sisältyy 1 x käsihoito n. 50 min (sis. lakkaus), 1 x jalkahoito n. 60 min (sis. lakkaus), 1 x virkistävä (kuorinta, naamio, kasvovoide) tai rentouttava (kuorinta, hieronta, kasvovoide) kasvohoito 30 min miehille tai naisille, 1 x kuoriva vartalohoito "Raikas appelsiini" 45 min tai Algoanen merellisiä vitamiineja sisältävä aromahieronta 45 min. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Kauneuspaketti lapsille alle 12 v.

Kauneuspakettiin lapsille sisältyy 1 x lasten kasvohoito 8-12 v. n. 30 min, 1 x lasten käsihoito (sis. lakkaus tai kynsitarrat) n. 20 min, tai jalkahoito 30 min, 1 x jäätelö tai jäätelöpirtelö. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee.


Kuljetus satama-hotelli-satama

Kylpylän järjestämä kuljetus satama-kylpylä-satama 10 eur/hlö. Varaukset etukäteen toimistoistamme. Satamassa on vastassa kylpylän opas ja pikkubussi/tila-auto. Bussin/auton etulasilla on Ikaalisten Matkatoimiston kyltti.


Puolihoitoruokailut lapselle

Lapselle on 5, 6, 7 ja 8 pv:n matkoilla etukäteen ostettavissa puolihoitoruokailut (edellyttää, että samassa huoneessa olevalla aikuisella on myös puolihoitopaketti).


4 hoitoa ja puolihoitoruokailut (2 yötä)

2 yön hemmottelupakettiin sisältyy aamiainen ja päivällinen (menopäivänä vain päivällinen ja lähtöpäivänä vain aamiainen), kylpytakin käyttö, 1 x klassinen hieronta 40 min tai aromihieronta merellisten vitamiinien kanssa 40 min tai yrttiöljyhieronta 40 min, 1 x hierontasänky 15 min, 2 x suolahuonehoito 40 min, kävelysauvojen käyttömahdollisuus. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 13 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja.


6 hoitoa ja puolihoitoruokailut (3 yötä)

3 yön hemmottelupakettiin sisältyy aamiainen ja päivällinen (menopäivänä vain päivällinen, lähtöpäivänä vain aamiainen), kylpytakin käyttö, 1 x klassinen hieronta 40 min tai aromihieronta merellisten vitamiinien kanssa 40 min tai yrttiöljyhieronta 40 min, 1 x klassinen hieronta 30 min, 1 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min, 1 x hierontasänky, 2 x suolahuonehoito 40 min, kävelysauvojen käyttömahdollisuus. Kylpylä suosittelee varaamaan hintaan sisältyvien ja mahdollisten lisähoitojen hoitoajat etukäteen kylpylästä. Suoraan kylpylästä etukäteen varatuista lisähoidoista -10% alennus. Puh. +372 649 3350 tai sähköposti wellness@kalevspa.ee Huom. alle 13 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja.

Sijainti

Puhelin: +372 649 3300

Sähköposti: kalevspa@kalevspa.ee

Kylpylän kotisivut


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12.00 asti

Lisätietoja

Ravintolat

 • Ravintola Linda
 • Lobby -baari
 • Vesipuiston kahvila

Maksulliset lisäpalvelut

 • Pysäköinti
 • VIP -saunat
 • Kokoustilat

Muut lisätiedot

 • Lemmikkieläimet sallittu (varaukset etukäteen)

Hyväksytyt maksuvälineet

 • Käteinen
 • Visa
 • Mastercard

Nähtävyydet

 • Kumu taidemuseo
 • Katariinan palatsi
 • Kasvitieteellinen puutarha
 • Eläintarha
 • TV-torni
 • Lentosatama
 • Miehitysmuseo