Ikaalisten matkatoimisto

Kreutzwald Hotel Tallinn

Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Viron kansalliskirjaston vieressä. Vapauden aukiolle on vain 10 minuutin kävelymatka ja Kristiine Keskus, yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista sijaitsee vain 400 metrin päässä.

Tietoa Kreutzwald hotellista

Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee Tõnismäellä lähellä Viron kansalliskirjastoa. Hotellista on vain noin 12 minuutin kävelymatka Tallinnan Vanhaankaupunkiin ja Kristiine Keskus, joka on yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista, sijaitsee vain 400 metrin päässä.  Hotellin nimi tulee kirjaston aiemmasta nimestä Friedrich Reinhold Kreutzwaldin valtionkirjasto. Hotelli sijaitsee historiallisessa kalkkikivirakennuksessa ja se valmistui vuonna 1953.

Rakennus on hiljattain läpikäynyt perinpohjaisen entisöinnin, jossa on säilytetty rakennuksen historiallinen tunnelma. Kunnostuksen jälkeen hotellissa on yhteensä 73 viihtyisää ja tyylikästä huonetta ja sviittiä. Kaikissa huoneissa on klassinen sisustus ja lämmin värimaailma.

Nipernaadi-ravintola tarjoaa paikallista ja vuodenajalle tyypillistä virolaista ruokaa. Hotellimatkan hintaan sisältyvä aamiainen tarjoillaan myös Nipernaadi-ravintolassa. Hotellista löytyy aulabaari Kreutzwald Library Lounge, sekä kesällä asiakkaiden käytössä on sisäpihalla sijaitseva kesäterassi. Hotellissa on myös spa- ja wellness-keskus ZEN SPA, josta on lisämaksusta mahdollista saada erilaisia hierontoja ja vartalohoitoja. ZEN SPAsta löytyy myös yksityissaunoja ja japanilainen allas.

Kreutzwald Hotel Tallinn on saanut Green Key –ympäristömerkin, joka tarkoittaa, että hotellin päivittäisessä toiminnassa on ympäristöystävällisyys tavanomaista tasoa paremmin huomioitu.

Huoneet

Standard huoneet ovat joko kahdella erillisellä vuoteella tai parivuoteella. Huoneeseen on mahdollista saada lisävuode lapselle tai aikuiselle. Huoneissa on korkea sisäkatto ja vaaleat puulattiat. Huoneen koko on noin 16 m2.


ZEN huoneet ovat joko kahdella erillisellä vuoteella tai parivuoteella. Huoneeseen on mahdollista saada lisävuode lapselle tai aikuiselle. Huoneiden sisustuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja, kuten bambutapettia. Kylpyhuoneissa on luonnonkiveä ja ZEN-tunnelmavalaistus sekä poreamme. Huoneen koko on noin 20 m2.


ZEN Delux huoneet ovat joko kahdella erillisellä vuoteella tai parivuoteella. Huoneessa on avattava vuodesohva, jossa voi nukkua yksi aikuinen tai kaksi lasta. Huoneiden sisustuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja, kuten bambutapettia. Kylpyhuoneissa on luonnonkiveä ja ZEN-tunnelmavalaistus sekä poreamme. Huoneen koko on noin 30 m2. Varattavissa erikseen, puh. 03-45800.

Lisäpalvelut

Haluaisitko muuttaa lomasi Kreutzwald Hotel Tallinnassa vielä erityisemmäksi? Tilaa huoneeseen Romantiikka -paketti, joka sisältää sängyn koristelun ruusun terälehdillä, tuoreita hedelmiä sekä pullollisen kuohuviiniä.


Jos tunnet, että olette vailla rentoutumista ja haluaisitte eristäytyä muusta maailmasta, niin tämä paketti on juuri oikea valinta teille. Unohtakaa kaikki huolenne ja rentoutukaa Kreutzwald hotellissa. Pakettiin kuuluu Zen Span saunan ja japanilaisen altaan yksityiskäyttö 1 tunniksi kahdelle, rentouttava 30 minuutin hieronta kahdelle sekä kylpytakit ja tossut. Huomaattehan varata sauna- ja hieronta-ajat etukäteen hyvissä ajoin. Jos aikoja ei ole varattu etukäteen, niiden saatavuutta ei voida taata enää paikan päällä. Paketin hinta 79€/hlö (2017).

Zen Spa -hoidot

Ylellinen ja hemmotteleva kylpyhoito tuntuu kehossasi ja mielessäsi kuin pehmeä hyväily. Hoidon muuttaa erittäin ylelliseksi siinä käytettävä mineraalikulta. Tuotteiden suuren kivennäisainepitoisuuden ansiosta hoidolla on ihoa uudistava, vahvistava ja nuorentava vaikutus. Hoito alkaa kehon perusteellisella kuorinnalla, jossa käytetään erityistä kultapölyä sisältävää kuorinta-ainetta. Seuraa rentouttava lepotauko kultaisessa ammeessa ja kokovartalohieronta, hoidon päätteeksi iho viimeistellään säteilevällä kultapuuterilla. Huom! Hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Jos hoitoaikaa ei ole varattu etukäteen, hoitoajan saatavuutta ei voida taata enää paikan päällä. Varaukset sähköpostilla fom.kwh@uhotelsgroup.com.


Intensiivinen vatsa-pakarat-reisialueen hoito, joka taistelee tehokkaasti selluliittia vastaan ja auttaa poistamaan kuona-aineita vartalosta. Hoito alkaa koko vartalon kuorinnalla, jota seuraa erityinen itsestään lämpenevä naamio, ja ongelmallisia alueita hoikentava vartalonaamio. Naamion aikana tehdään sinulle rentouttavaa päähierontaa. Hoito päättyy hierontaan ja loppuvoiteeseen. Itsestään lämpenevä naamio ja erityinen hieronta edistävät rasvan polttamista ja auttavat erittämään vartalosta kuona-aineita. Hoidon ansiosta vähenee vartalon ympärysmitta ja selluliitti on vähemmän havaittavissa. Huom! Hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Jos hoitoaikaa ei ole varattu etukäteen, hoitoajan saatavuutta ei voida taata enää paikan päällä. Varaukset sähköpostilla fom.kwh@uhotelsgroup.com.


Hieno ja ylellinen nuorentava hoito käyttää puhdasta 24 karaatin kultaa, jolla on virkistävä, vanhenemista estävä ja kirkkautta lisäävä vaikutus. Hoito alkaa rentouttavalla hieronnalla, meikin poistolla ja kasvojen, käsien ja käsivarsien kuorinnalla. Sen jälkeen tulevat hellä silmähieronta pehmeillä harjoilla ja kasvohieronta nuoruusnektarihierontabalsamilla. Hieronnan jälkeen iholle levitetään erityisiä naamioita. Ylellinen kultanaamio ja kohottava vahanaamio kosteuttavat, ravitsevat, stimuloivat ja kohottavat ihoa tehokkaasti. Erityistä huomiota kiinnitetään ongelmallisimpiin alueisiin: kasvoihin, kaulaan, rintojen väliin, käsiin ja käsivarsiin. Hoito päätetään kultaseerumitiivisteellä. Tuloksena on sileä, joustava ja kireä iho ja kultaisella kiillolla verhottu raikas ihonväri. Huom! Hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Jos hoitoaikaa ei ole varattu etukäteen, hoitoajan saatavuutta ei voida taata enää paikan päällä. Varaukset sähköpostilla fom.kwh@uhotelsgroup.com.


Käytetyistä tekniikoista riippuen hieronnan vaikutus ihoon, ihonalaisiin kudoksiin ja lihaksiin on joko rentouttava tai lihastonusta parantava. Se parantaa verenkiertoa kudoksissa ja helpottaa aineenvaihduntaa. Sitä käytetään lihasjännitystapauksissa, unihäiriöissä ja myös lievittämään stressiä. Klassisen hieronnan tuloksena on rentouden ja hyvänolon tunne. Hieronta ei ole sallittua, kun verenpaine on huomattavasti yli normin tai kun on suonikohjuja, tiettyjä ihotauteja tai kuumetta. Huom! Hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Jos hoitoaikaa ei ole varattu etukäteen, hoitoajan saatavuutta ei voida taata enää paikan päällä. Varaukset sähköpostilla fom.kwh@uhotelsgroup.com. Huom! Hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Varaukset sähköpostilla fom.kwh@uhotelsgroup.com.


Hoito alkaa käsien puhdistuksella ja desinfioinnilla. Kynsinauhat peitetään kuorivalla kynsinauhan poistoaineella. Sen vaikutettua 3 – 5 minuuttia kynnet viilataan uudestaan. Kynsinauhat liotetaan ja siistitään. Sitten kädet ja alueet kynsinauhojen ympärillä kuoritaan sokerikuorinta-aineella. Sen jälkeen kuorinta-aine poistetaan, kädet rasvataan ja kynnet lakataan haluttaessa. Huom! Hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Jos hoitoaikaa ei ole varattu etukäteen, hoitoajan saatavuutta ei voida taata enää paikan päällä. Varaukset sähköpostilla info.kwh@uhotelsgroup.com.


Classical-jalkahoito antaa jaloille esteettisen ja kauniin ulkonäön. Hoito alkaa sitrushedelmillä ja ruusumyrttiöljyllä hajustetulla puhdistuskylvyllä. Sitten kynnet leikataan ja viilataan ja kynsinauhat siistitään. Jalat kuoritaan AHA-hapoilla, A- ja E-vitamiinilla ja luonnonsokerikidekuorinta-aineella kovettumien poistamiseksi. Hoito päätetään kevyeen jalkahierontaan yrttiesanssivoiteella. Tuloksena ovat silkinpehmeät ja kauniit jalat. Huom! Hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Jos hoitoaikaa ei ole varattu etukäteen, hoitoajan saatavuutta ei voida taata enää paikan päällä. Varaukset sähköpostilla fom.kwh@uhotelsgroup.com. Huom! Hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Varaukset sähköpostilla fom.kwh@uhotelsgroup.com.

Sijainti

Puhelin: +372 66 64 800

Sähköposti: info.kwh@uhotelsgroup.com

Kreutzwald hotellin internetsivut


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
klo 14.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
Klo 12.00 mennessä

Lisätietoja

Ravintolat

 • Ravintola Nipernaadi
 • Aulabaari Kreutzwald Restaurant & Library Lounge
 • Kesäterassi/Summer Terrace

Maksulliset lisäpalvelut

 • ZEN Spa; kauneus- ja hierontahoitoja, japanilainen allas, höyrysauna ja suomalainen sauna.
 • Kokoustilat
 • Pysäköinti

Muut lisätiedot

 • Lemmikkieläimet sallittu lisämaksusta.
 • Green Key -ympäristömerkki

Hyväksytyt maksutavat

 • Käteinen
 • Visa
 • Mastecard
 • Amex

Nähtävyydet

 • Raatihuoneentori 1,3 km
 • Vapaudenaukio 1 km
 • Pyhän Olavin kirkko 1,8 km
 • Merimuseo 3,4 km
 • Teletorni 11,1 km