Lavendel Spa Hotel

Luonnonkauniilla Viimsin niemellä sijaitseva hotelli, josta myös lyhyt matka Tallinnan keskustaan.

Lavendel Spa Hotelli sijaitsee luonnonkauniilla Viimsin niemellä. Meri ja uimaranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja Tallinnan keskustaan on 15 minuutin automatka. Bussilla matka kestää noin 25 minuuttia, jonka aikana voi nauttia kauniista merinäköalasta. Pysäkki löytyy 200 metrin päästä hotellilta.

Hotellilla on pitkä historia, joka ulottuu vuoteen 1975 ja liittyy entiseen kolhoosistadioniin. Stadionin katsomoon, jonka kellarikerroksessa sijaitsi neuvostoaikainen väestönsuoja ja ampumarata, on rakennettu 50 huoneen hotelli ja kokoustilat. Säilyneenä on vielä ainutlaatuisen muotoinen kattoprofiili, joka kuvaa hotellin julkisivua nytkin.

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellin huoneissa on televisio, pöytä, puhelin, suihku ja ilmainen WiFi-yhteys. Hotellissa on ilmainen pysäköintialue.

Majoituksen hintaan kuuluvat aamiainen ja vapaa saunakeskuksen käyttö (Huom. 0-14 v. lapset pääsevät saunakeskukseen vain klo 9.00-18.00. Lapset vain aikuisen seurassa).

Huoneet

Kaikki kahden hengen huoneet ovat savuttomia. Huoneissa ei ole ilmastointia. Kahden hengen huoneissa on avattava nojatuoli, josta saa lisävuoteen lapselle.


Kolmen hengen huoneissa on 3 erillistä sänkyä. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneissa ei ole ilmastointia.

Hoitopaketit

2 yön kylpyläpakettiin sisältyy kylpytakin käyttö, puolihoitoruokailut (2 x aamiainen, 1 x lounas toisena matkapäivänä), saunakeskuksen käyttö sekä 2 hoitoa; 1 x klassinen hieronta laventeli balsamilla 30 min, 1 x lämmin kynttilävaha -jalkahoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivinä. Hotelli suosittelee varamaan hoitoajat etukäteen puh. +372 588 01398 tai sähköpostilla info@spahotellavendel.ee.


3 yön kylpyläpakettiin sisältyy puolihoitoruokailut (3 x aamiainen ja 2 x lounas), saunakeskuksen käyttö, kylpytakin käyttö, yhteensä 3 hoitoa seuraavasta valikoimasta: Mary Cohr Beauty Aromatique kasvohoito 60 min (miehille ja naisille), titaanin vartalohoito 60 min (miehille), kulta-pihlaja -vartalohoito hieronnalla 60 min, klassinen hieronta laventeli balsamilla 60 min. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivinä. Huom. alle 15 v. lapsen puolihoitohintaan ei sisälly hoitoja. Hotelli suosittelee varamaan hoitoajat etukäteen puh. +372 588 01398 tai sähköpostilla info@spahotellavendel.ee.


4 yön kylpyläpakettiin sisältyy puolihoitoruokailut (4 x aamiainen ja 3 x lounas), saunakeskuksen käyttö, kylpytakin käyttö, yhteensä 4 hoitoa seuraavasta valikoimasta: Mary Cohr Beauty Aromatique kasvohoito 60 min (naisille ja miehille), titaanin vartalohoito 60 min (miehille), kulta-pihlaja -vartalohoito hieronnalla 60 min, klassinen hieronta laventeli balsamilla 60 min. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivinä. Huom. alle 15 v. lapsen puolihoitohintaan ei sisälly hoitoja. Hotelli suosittelee varamaan hoitoajat etukäteen puh. +372 588 01398 tai sähköpostilla info@spahotellavendel.ee.

Sijainti

Katuosoite: Sõpruse tee 9, Haabneeme, Viimsi vald, 74001 Harjumaa, Estonia

Puhelin: +372 603 59 00

Kylpylän kotisivut


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12.00 asti

Lisätietoja

Ravintolat

  • Kahvila Lavendel café
  • Ravintola Luu

Maksulliset lisäpalvelut

  • Kokoustilat
  • Kauneuskeskuksen palvelut

Muut lisätiedot

  • Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja