Ikaalisten matkatoimisto

Metropol Spa Hotel

Kesällä 2018 avattu uusi kylpylä -ja kokoushotelli Metropol Spa Hotel. Hotelli on mainio valinta lomamatkaa varten!

Tietoa Metropol Spa Hotellista

Vuoden 2018 kesällä ovensa avannut uusi business -luokan kylpylä- ja kokoushotelli Metropol Spa Hotel. Hotelli sijaitsee Tallinnan keskikaupungissa, ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa, vain kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista. Metropol Spa Hotel on mainio valinta kokous- ja lomamatkaa varten.

Hotellissa on kaksi erilaista ravintolaa, aulabaari ja kesällä terassi.

Hotellissa voit rentoutua kylpyläosastolla, jossa sijaitsee uima-allas, 4 erilaista saunaa, 4 poreallasta, baari sekä voit varata myös kauneus- ja vartalohoitoja. Hotellissa on myös kuntosali. Wellness-osastolla voit valita erilaisia kauneus- ja rentoutushoitoja. Miellyttävä musiikki, huolella valitut tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat hyvinvoinnin. Varaukset: +372 6674601, wellness@metropol.ee.

Metropol Spa Hotellissa on 137 mukavaa huonetta, asiakkaat voivat valita standard- , business- huoneiden sekä sviittien välillä. Huoneet ovat tilavia, ne ovat sisustettu kodikkaassti ja nykyaikaisesti vastaamaan vaatimvammankin asiakkaan odotuksia. Voit varata hotellista myös esteettömän sekä allergiselle sopivan huoneen.  Tupakoitsijat voivat käyttää ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa tupakkahuonetta. Metropol Spa Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden ja hotellin edessä on muutamia vartioimattomia parkkipaikkoja, joita ei voi varata etukäteen. Hotellissa on myös lisämaksullinen parkkihalli (varaukset etukäteen, hinta 15 €/yö). Hotellin läheisyydessä on kuitenkin useita parkkitaloja, jonne omalla autolla liikkuvat voivat pysäköidä, mikäli hotellin parkkipaikka on täynnä. Hotellissa on myös monipuoliset kokoustilat. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Metropol Spa Hotellin huoneet

Standard -huoneet ovat tilavia (22 m2) ja niiden sisustus on mukava ja viihtyisä. Huoneessa on suihku tai amme, ilmastointilaite, tv, langaton internet-yhteys WiFi, minikassakaappi, minibaari, hiustenkuivaaja sekä kylpytakki, kylpyläosaston ja kuntosalin rajoittamaton käyttö. Huoneeseen ei saa lisävuodetta. Huoneissa on kokolattiamatto (2. kerroksen huoneet laminaattilattialla, varattava erikseen). Huoneita erillisillä vuoteilla ja parivuoteella (parivuoteellisia huoneita on vähemmän, joten suositellaan varausta etukäteen). Kaikista standard -huoneista ei ole näköalaa ulos.


Business-huoneet ovat tilavia (22,8 m2) ja niiden sisustus on mukava ja viihtyisä. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 5-8 ja niistä on näkymä Rotermannin korttelille tai vanhaankaupunkiin. Huoneessa on suihku, ilmastointilaite, tv, langaton internetyhteys WiFi, minikassakaappi, minibaari, hiustenkuivain, kylpytakki ja -tossut, kahvinkeitin, vedenkeitin, pyydettäessä saa vastaanotosta silitysraudan- ja laudan. Huoneita on sekä erillisillä vuoteilla että parivuoteella. Business-huoneen asukkaille sisältyy myös kylpyläosaston ja kuntosalin käyttö. Huoneeseen ei saa lisävuodetta.


Double de luxe -huone on tilava (28 m2) parvekkeellinen huone 4.-8. -kerroksissa, josta avautuu upea näkymä Rotermannin korttelin keskusaukiolle. Huoneessa on suihku tai amme, ilmastointilaite, tv, langaton internetyhteys, minikassakaappi, minibaari ja hiustenkuivain, ilmainen kivennäisvesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, kylpytakki ja -tossut, parveke, silitysraudan ja -laudan saa huoneeseen pyydettäessä, kuntosalin ja kylpyläosaston rajoittamaton käyttö.


Juniorsviitti on tilava (40 m2) huone 2.-8. -kerroksissa, josta avautuu upea näkymä Tallinnan vanhaankaupunkiin. Huoneessa on mukavan vuoteen lisäksi viihtyisä vuodesohvalla varustettu oleskelunurkkaus, joka tekee huoneesta myös lapsiperheille sopivan. Huoneessa on sekä suihku että amme, ilmastointilaite, tv, langaton internetyhteys WiFi, minikassakaappi, minibaari, hiustenkuivain, ilmainen kivennäisvesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, kylpytakki ja -tossut, silitysraudan ja -laudan saa pyydettäessä huoneeseen, kylpyläosaston ja kuntosalin rajoittamaton käyttö. Huoneessa ei ole parveketta. Huoneeseen mahtuu 1 lisävuode.


Ylellisistä 38-55 m2 kokoisista parvekkeellisista sviiteistä avautuu kaunis näkymä vanhaankaupunkiin. Sviitit sijaisevat 8. kerroksessa. Sviitissä on olohuone ja erillinen makuuhuone. Sviitin olohuoneessa on neuvottelupöytä 6 hengelle. Sviiitissä on mukavat vuoteet, sekä suihku että amme, ilmastointilaite, tv, langaton internetyhteys WiFi, minikassakaappi, minibaari, hiustenkuivain, hotellin tervehdys, ilmainen kivennäisvesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, kylpytakki ja -tossut, silitysraudan ja -laudan saa pyydettäessä huoneeseen, kuntosalin ja kylpyläosaston rajoittamaton käyttö. Huoneeseen mahtuu 1 lisävuode.

Sijanti


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
Klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
Klo 12.00 mennessä

Lisätietoja

Huoneet

 • Standard
 • Business
 • Double de luxe
 • Juniorsviitti
 • Sviitti

Ravintolat

 • 2 erilaista ravintolaa
 • Aulabaari
 • Kesäterassi

Maksulliset lisäpalvelut

 • Kauneus- ja vartalohoidot
 • Kokoustilat
 • Parkkihalli

Nähtävyydet

 • Vanhakaupunki 100 m
 • Kalamaja ja Telliskivi 2,6 km