Päivä Tallinnassa pariskunnalle

Tallinna on erinomainen kohde pariskunnille. Kokosimme sinulle ja kumppanillesi valmiin päiväohjelman täynnä romantiikkaa!

Kaupunginosat Viimsi, Pirita ja Kadriorg

tallinna-viro-042Aamu alkaa mukavasti reippaan aamukävelyn merkeissä upeassa Piritan rantamaisemassa, joka tarjoaa neljän kilometrin matkalla välkkyvää merta kauniine laivoineen sekä uutta ja vanhaa kaupunkikuvaa sulassa sovussa. Tallinnan keskustasta Piritan kaupunginosaan on noin 7 kilometrin matka, jonka voi halutessaan taittaa kävellen tai pyöräillen, mutta rantamaisemiin pääsee sujuvasti myös raitiovaunulla tai bussilla. Rentoa aamupäivää onkin mukava jatkaa vierailemalla Baltian suurimmassa taidemuseossa KUMU:ssa, jonka designista vastaa suomalainen arkkitehti Pekka Vapaavuori. KUMU:ssa voi tutustua muun muassa virolaiseen taiteeseen 1700-luvulta lähtien. Taidemuseo KUMU sijaitsee Kadriorgin puiston ja Lasnamäen kaupunginosan välisessä rinteessä ja paikalle pääsee hyvin julkisilla. Kulkuyhteyksistä voi lukea lisää täältä.

Huimapäisiä hetkiä, huikeita näköaloja ja rentouttavaa kylpylätunnelmaa

tallinnan-tv-torni-005Iltapäivän Tallinnassa voi aloittaa huimalla seikkailulla tai mieltä rauhoittavalla spa-kokemuksella. Rohkea rokan syö! Kokeilkaa yhdessä huimapäistä kävelyä Televisiotornin 22. kerroksen näköalatasanteen reunalla, 175 m korkeudella maanpinnasta. Takuulla unohtumaton matkailuelämys! Jos korkeat paikat tuntuvat parhaimmilta ikkunan takaa on TV-tornista ainutlaatuiset ja kokemisen arvoiset näköalat yli Tallinnan. Televisiotorni sijaitsee Piritassa, jonne pääsee muun muassa raitiovaunulla Viru Keskuksen pysäkiltä. Raitiovaunuja Tallinnan keskustasta Piritaan lähtee noin 20 minuutin välein. Viimsi Spa -kylpylähotelli sijaitsee n. 9 km päässä Tallinnan keskustasta ja tarjoaa monipuolisia spa-palveluita ja aktiviteetteja. Kylpylään pääsee hyvin niin omalla autolla kuin julkisilla. Lue lisää kylpylästä meidän Viimsi Spa -sivuilta!

tallinna-viro-001Mukavan iltapäivän päätteeksi sopii tyylikäs lounas kahden kesken. Tallinnan ja Viimsin rajalla meren rannalla sijaitseva Noa on tyylikäs Fine-dining ravintola, jossa voi nauttia herkullisista makuelämyksistä ainutlaatuisessa merimaisemassa. Ravintola Tuljakin rakennus on 60-luvulta peräisin olevaa neuvostoarkkitehtuuria parhaimmillaan ja palvelee tänä päivänä eleganttina ravintolana suurine terasseineen, viheralueineen ja uima-altaineen.

Tallinnan illassa maistuvat cocktail ja jazz

radisson-blu-sky-002Täydellinen tapa päättää viihtyisä kahdenkeskinen päivä on laittautua parhaimpiinsa ja nauttia cocktailit sekä ihailla näkymiä Tallinnan keskustassa Lounge 24 Radisson BLU -hotellin 25. kerroksessa. Täällä jazz-musiikin ystäviä hemmotellaan Monday Night Jazz Club -tapahtumissa maanantai-iltaisin parhaalla virolaisella jazzmusiikilla. Swingin tahtiin voi puolestaan pyörähdellä 1930-luvun Amerikasta inspiraationsa saaneessa ravintola-baari Chicagossa, joka tarjoaa elävää tanssimusiikkia joka ilta.

Lisää Tallinna-vinkkejä!

Voit valita Tallinnan hotellin lähes 30 hotellin joukosta. Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi. Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja eri kategorioissa.

Lue lisää

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat ravintolat Tallinnassa. Tallinnan laaja ja laadukas ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan ravintolatarjontaan

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Tallinnan hotellimatkat aamiaisella

Tallinnan risteilyt

Tallinnan kylpylälomat aamiaisella