Keksintötehdas PROTO


Miltä tuntuisi istua maailman ensimmäisen auton rattiin, kuljettaa höyryveturia, sukeltaa sukellusveneellä tai lentää kuumailmapallolla? – Lähde ottamaan selvää!

Tallinnan Noblessnerin vanhan sukellusvenetelakan alueella avautuu virtuaalitodellisuutta hyödyntävä Keksintötehdas PROTO, jossa kaiken ikäiset vieraat voivat testailla tekniikan ihmeitä. PROTO Keksintötehtaassa herää virtuaalitodellisuuden ja oikeiden tieteellisten kokeiden avulla henkiin todellinen keksintöjen laboratorio, jossa vieraat voivat yhdessä perheen ja ystävien kanssa kokeilla kiinnostavia tekniikan ihmeitä, tutustua keksintöjen hämmästyttävään maailmaan ja muuttua itse tiedemiehiksi.

Keksintötehtaan näyttelyesineet kertovat ajasta 1800-luvun puolivälistä 1900-luvun alkuun, jolloin tiede kehittyi räjähdysmäisen nopeasti. Sukellusveneet, lentokoneet, autot ja kokeilut sähköstä valokuvaukseen ovat vain joitain todisteita innosta, jolla tiedettä tehtiin kyseisenä ajanjaksona. PROTO ei ole vain museo, tiedepuisto tai viihdekeskus – se yhdistää kaikki kolme!

Näyttelyiden lisäksi keksintötehtaassa sijaitsee myös tilava kokoustila, mukavat luokkahuoneet sekä tuoretta ja terveellistä ruokaa tarjoava kahvila.


Matkavarauksen yhteydessä voit varata liput koko perheelle keksintötehtaaseen ja voit vierailla omatoimisesti silloin kun haluat.

Varaa matkasi Tallinnaan!

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista