Susanna Leinonen Company: Nasty

Varaa lippusi tähän huikeaan esitykseen matkavarauksesi yhteydessä!

Susanna Leinonen Company: Nasty

Susanna Leinonen Company ensimmäistä kertaa Viroon!

Vuonna 2001 perustettu Susanna Leinonen Company on yksi Suomen kansallisesti ja kansainvälisesti menestyneimmistä nykytanssiryhmistä. Ryhmän teokset tunnetaan erityisesti upeasta, viimeistellystä visuaalisuudestaan ja koreografi Susanna Leinosen yksityiskohtaisesta ja vaativasta liikekielestä. Uransa Viron kansallisbaletin tanssijana aloittanut Leinonen tuo nyt huippuensemblensa ensimmäistä kertaa Tallinnaan syyskuussa ensi-iltansa saavan Nasty-teoksen kanssa.

Nasty on pysäyttävän ajankohtainen teos naiskehoon kohdistuvista odotuksista ja rajoituksista. Leinonen on tanssijoineen tutkinut katseen kohteena olemista: keskiössä ovat tanssijat ja heidän ruumiinsa luovan työn välineenä. Kuka määrittää kehomme rajat ja mahdollisuudet? Nastyn naiset ovat yhtäaikaisesti pehmeitä ja kovia, uhreja ja taistelijoita. Teoksessa kuullaan Arvo Pärtin herkkää ja ilmaisuvoimaista musiikkia, joka kontrastoi ja täydentää Susanna Leinosen vahvaa visiota.

Koreografia: Susanna Leinonen
Musiikki: Arvo Pärt
Pukusuunnittelu: Sari Nuttunen
Valosuunnittelu: Harri Peltonen
Tanssijat: Tiia Huuskonen, Elina Häyrynen, Natasha Lommi, Elisa Tuovila ja Erika Vilander


Esitykset taidemuseo Kumun auditoriossa: pe 23.11. klo 18.00  ja la 24.11. klo 18.00

Liput: 13€

Varaa lippusi matkavarauksen yhteydessä

Yleistä tietoa

  • Liput jaetaan satamassa laivalippujen yhteydessä. Omalla autolla matkustaville lähetetään erikseen ohjeistus lippujen saamisesta
  • Jokaiselle henkilöllä on oltava istumapaikka varattuna, myös sylilapsella
  • Ei kuljetusta

Taidemuseo Kumu

  • A. Weizenbergi 34 / Valge 1, 10127 Tallinna