Teletornin reunallakävely

Televisiotornin 22. kerroksen näköalatasanteen reunalla, 175 m korkeudella maanpinnasta toteutetaan jännitävä reunallakävely enintään 4 osallistujalle kerrallaan. Osallistujat kiinnitetään tornin turvarakenteisiin erikoisvaljain. Reunallakävely kestää 30 min. ja siihen osallistujista otetaan kuvia, jotka lähetetään kävelijän sähköpostiin veloituksetta.

Ehdot reunallakävelyyn:
– tornin vierailijan on oltava painoltaan vähintään 34 kg ja enintään 140 kg
– oltava vähintään 13-vuotias. Alaikäiset eli 13-17 v. voivat osallistua reunallakävelyyn vain mukana olevan aikuisen huoltajan suostumuksella. Huoltaja on myös vastuussa siitä, että hänen seurassaan olevat alaikäiset osallistujat noudattavat kaikkia ohjeita ja ehtoja
– oltava hyvässä fyysisessä peruskunnossa, kyettävä kontrolloimaan kehonsa liikkeitä sekä silmä-käsi-suu -koordinaatiota ja olemaan valmis kävelemään ilman liikunta- ym. lääketieteellisiä apuvälineitä.

Reunallakävelyyn osallistuminen ei ole mahdollista, jos:
– osallistuja on raskaana
– osallistujalla on todettu luunmurtum(i)a
– osallistujalle on tehty kirurginen leikkaus viimeksi kuluneen 6 kuun aikana
– osallistujalla on viimeksi kuluneen 6 kuun aikana sairastanut taudin, jonka seurauksena hänen ajokorttinsa on peruutettu / hyllytetty
– osallistuja tuntee rinnassaan pistoksia tai hänen on vaikea hengittää
osallistuja on alkoholin, lääkkeiden tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena

Lisäksi voivat reunallakävelyyn osallistumista rajoittaa:
– sydänsairaudet ja korkea verenpaine
– hengitysteiden sairaudet
– ylä- tai alaraajan osallinen tai täydellinen amputointi tai proteesin käyttö
– huimaus ja tasapainohäiriöt
– näköhäiriöt (ei tarkoita silmälasien tai piilolinssien käyttäjiä).

Tallinnan Televisiotornin henkilökunnalla on oikeus tarkistaa osallistujan henkilöllisyys. Ennen reunallakävelyn suorittamista osallistujan on allekirjoitettava paikan päällä vastuuvapautussopimus.

Huom. Reunallakävelyssä säävaraus!

Tallinnan matkat

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista