Viimsi Span Vesipuisto Atlantis H2O Aquapark

Atlantis H2O Aquapark sijaitsee Viimsi Spa -kylpylän yhteydessä. Tallinnan keskustasta Viimsiin on matkaa n. 9 km. Atlantis H2O Aquapark on Viron ainutlaatuisin veden ja luonnon tutkimuskeskus. Se on kokonainen vedenalainen kaupunki asukkaineen ja tarinoineen.  Atlantiksessa voit kohdata rohkean vesikarhun ja nähdä omin silmin, kuinka suuri on sinivalas tai miten Arkhimedeen laki ja vesivoimala toimivat.

Atlantis H2O Aquaparkissa on useita hauskoja vesilaitteita: aaltoallas, virtausallas ja kahdeksan erilaista liukumäkeä, joista pisin on yli 120 m. Kahdesta liukumäestä – Limpa-liukumäestä ja mustasta liukumäestä – voi laskea erilaisilla renkailla. Pikkulapsille on oma leikkialue  kahden pienemmän liukuputken ja kiipeilyalan kanssa  sekä 0,20 m syvä uima-allas. Pikkulapsien leikkialueen 2 liukuputkea on tarkoitettu  lapsille 1 m pituudesta  alkaen. Pikkulapsien aluetta ympäröi 0,20 m syvä pyöreäreunainen uima-allas.

Atlantis H2O Aquapark on yhdistetty käytävän kautta Tallinn Viimsi SPA:n spa- ja saunakeskukseen. Vesikeskuksen kävijöillä on lisämaksusta mahdollisuus nauttia erilaisista spa- ja saunapalveluista. Tarkista hinnat paikan päällä tai vesipuiston verkkosivuilta.

Atlantis H2O Aquaparkin sijainti.
Ravi tee 1, Viimsi 74001
Harju maakond, Eesti
Telefon: +372 666 7045
E-post: info@aquapark.ee

Vesipuiston kotisivut