Ikaalisten matkatoimisto

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Suuri ja monipuolinen kylpylähotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja Vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa. Hotellissa on spa-osasto, kauneuskeskus sekä kuntosali. Majoitus Meriton Spa hotellissa sisältää buffet aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön.

Tietoa Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotellista

Hotellista on lyhyt matka keskustan moniin kohteisiin, mm. ostoksille, teattereihin ja ravintoloihin. Hotellissa on 465 huonetta, joissa on minijääkaappi, kahvin- ja teen keittomahdollisuus sekä ilmastointi. Hotellin ravintolassa voit nauttia grilliherkkuja ja rentoutua kahvilassa tai baarissa.

Hotelliasiakkaillemme huonehintaan sisältyy allas- ja saunaosaston käyttö klo 8-22. välisenä aikana sekä kuntosalin käyttö klo 7-23 välisenä aikana. Kylpyläosastolta löytyy löyly-, suola-, höyry- ja leposaunat, kontrastiallas ja hierontapisteet, virkistysallas hierontapisteineen, terapia-allas, porealtaat ja matala lastenallas. Wellness Spassa asiakkaille on tarjolla kauneus- ja kampaamopalveluita sekä hierontaa ja erilaisia vartalohoitoja.

Hotellista löytyy myös kattavat kokouspalvelut, mm. 14 monipuolista kokoustilaa. Omalla autolla matkustaville hotellista löytyy maksullinen sisä- ja ulkopysäköinti.

Hotellirakennus on 7 -kerroksinen uudelta osaltaan. Economy huoneiden lisäksi hotellissa on standard huoneita, hiljattain remontoituja superior huoneita, väliovellisia perhehuoneita, invahuoneita, allergiahuoneita ja sviittejä.

Huoneet

Economy huoneet ovat vaatimattomia huoneita hotellin vanhalla puolella. Huoneet ovat joko parivuoteella tai kahdelle erillisellä vuoteella. Osassa huoneita on kokolattiamatto, 2.-4. kerroksen huoneet ovat laminaatti-/parkettilattialla. Huoneeseen mahtuu lisäksi 2 lisävuodetta silloin kun lisävuoteilla majoittuvat ovat 0-12-vuotiaita. Muuten vain 1 lisävuode huoneeseen. Economy-luokassa on muutama invahuone erillisillä vuoteilla (varattava erikseen). Huoneet ovat remontoimattomia ja kuluneita. Osa huoneista sisäpihalle päin, siten että myös vastapäätä on hotellihuoneita. Kylpytakkeja ja -tossuja on vuokrattavissa vastaanotosta.


Standard huoneet sijaitsevat hotellin uudella puolella (spa- aiemmin superior luokan huoneita, nimi vaihtuu 2019) ja ne ovat joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Huoneeseen ei mahdu lisävuodetta. Huoneissa kokolattimatto, paitsi 7. kerroksen huoneet ovat laminaattilattialla. Huoneen koko noin 19m2. Standard luokassa on muutama parivuoteellinen invahuone (varattava erikseen). Osa huoneista sisäpihalle päin, siten että myös vastapäätä on hotellihuoneita. Osa huoneista alkaa olla kuluneita. Kylpytakkeja ja -tossuja on vuokrattavissa vastaanotosta.


Huhtikuussa 2019 valmistuneet Superior-huoneet sijaitsevat hotellin vanhalla puolella ja ovat remontoitu entisistä tilavista Economy -huoneista. Huoneet ovat joko parivuoteella tai erillisillä vuoteilla ja niihin mahtuu lisävuode. Huone on laminaattilattialla ja kooltaan noin 25m2. Kylpytakkeja ja -tossuja on vuokrattavissa vastaanotosta.


Kaksi standard huonetta yhdistettynä väliovella. Huoneeseen ei mahdu lisävuodetta. Huoneet sijaitsevat hotellin uudella puolella (spa).


Huone 1-3 henkilölle. Huoneissa on erilliset vuoteet ja vuodesohva. Vuodesohva ei ole avattava, mutta siinä voi nukkua yksi henkilö. Kaikki kolmen hengen huoneet sijaitsevat hotellin uudella puolella (spa). 7. kerroksen huoneet ovat laminaattilattialla, muissa kokolattiamatto. Huoneen koko noin 20 m2.


Kaksi economy huonetta yhdistettynä väliovella. Molempiin huoneisiin mahtuu lisäksi 2 lisävuodetta silloin kun lisävuoteilla majoittuvat ovat 0-12-vuotiaita. Muuten vain 1 lisävuode / huone. Huoneet sijaitsevat hotellin vanhalla puolella ja ovat remontoimattomia. Hotelli ei pysty vahvistamaan väliovellisia huoneita etukäteen.


Junior sviitissä on kaksi huonetta ja ne sijaitsevat hotellin vanhalla puolella (classic). Sviiteissä on parisänky ja niihin mahtuu kaksi lisävuodetta. Huoneen koko on noin 40 m2. Varattava erikseen 03-45800.


Yhden huoneen sviitti sijaitsee hotellin uudella puolella (spa). Sviittiin mahtuu kaksi lisävuodetta. Varattava erikseen 03-45800.


Saunallisessa sviitissä on kaksi huonetta ja oma sauna. Saunallisen sviitin parvekkeelta avautuu näkymä Toompealle ja parlamenttitalolle. Kaikissa saunallisissa sviiteissä on parisänky ja niihin mahtuu kaksi lisävuodetta. Huoneet sijaitsevat hotellin vanhalla puolella (classic). Huoneen koko on noin 46 m2.


Lattiasta kattoon olevista olohuoneen ikkunoista avautuu näköala Toompealle ja parlamenttitalolle. Kahden huoneen sviitit ovat parivuoteella ja niihin mahtuu kaksi lisävuodetta. Sviitit sijaitsevat hotellin uudella puolella (spa). Huoneen koko on noin 42 m2.


Grand sviitti on kahden huoneen sviitti jonka parvekkeelta avautuu näköala Toompealle ja parlamentti talolle. Huoneessa on parivuode ja huoneen koko noin 60 m2. Sviittiin mahtuu kaksi lisävuodetta ja se sijaitsee hotelli vanhalla puolella (classic). Varattava erikseen 03-45800.

Lisäpalvelut

Wellness -hoitopakettiin sisältyy yhteensä 2 hoitoa. 1 hoito valikoimasta A: klassinen yleishieronta 50 min., raikastava ja kosteuttava kasvohoito naisille 40 min., raikastava ja kosteuttava kasvohoito miehille 40 min. 1 hoito valikoimasta B: syväkosteuttava, porkkanaa sisältävä hoito ikääntymistä vastaan Thermospassa 40 min., magnesium-laventelikylpy, tehokas kapselihoito (Vichy-suihku) voikukkaa sisältävällä vartalokuorinnalla. Hintaan sisältyy kylpytakki ja -tossut.


Paketti sisältää: 1 x Klassinen osahieronta 40min 1 x kylpytakki ja tossut


Hemmottelupaketti sisältää: C-vitamiinia sisältävä kasvohoito 45min, suolasauna, manikyyri tai pedikyyri, illallinen Grill 250 -ravintolassa (alku- ja pääruoka + lasi talon viiniä), kylpytakki ja tossut. Paketti ostettavissa vain etukäteen Ikaalisten Matkatoimistolta. Kaikki hoitoajat+illallinen varattava etukäteen hotellista.

Sijainti


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12.00 mennessä

Lisätietoja

Ravintolat

 • Kahvila Mademoiselle
 • Ravintola Grill 250°
 • Cubano baari (rajoitetut aukioloajat)

Maksulliset lisäpalvelut

 • Pysäköinti
 • Kokouskeskus
 • Tilaussauna

Muut lisätiedot

 • Lemmikkieläimet sallittu. Varattava erikseen.
 • Myöhäinen huoneen luovutus riippuu hotellin sen päivän täyttyvyydestä. Myöhäinen check out klo 15 maksaa 40 euroa
 • Asiakkaalle annetaan kylpylän vierailun ajaksi pukukaapin avaimen, joka on palautettava vastaanottovirkailijalle lähtiessä. Hävitetystä tai käyttökelvottomasta avaimesta peritään 20 eur.
 • Alle 14-vuotiaille lapsille tarvitaan kylpylässä aikuinen (vähintään 18-vuotias) valvoja.
 • Pelastusliivejä ja lasten kellukkeita saatavana allas- ja saunaosastolla. Allas- ja saunaosaston vastaanotossa myydään uimavaippoja.
 • Jos hotelli on täynnä, saattaa allasosastolle pääsyä joutua odottamaan.

Hyväksytyt maksutavat

 • Käteinen
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Diners
 • Amex

Nähtävyydet

 • Raatihuoneentori 1 km
 • Vapaudenaukio 0,7 km
 • Pyhän Olavin kirkko 1,3 km
 • Merimuseo 2,3 km
 • Teletorni 10,6 km