Ikaalisten matkatoimisto

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Suuri ja monipuolinen kylpylähotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja Vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa. Hotellissa on spa-osasto, kauneuskeskus sekä kuntosali. Majoitus Meriton Spa hotellissa sisältää buffet aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön.

Tietoa Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotellista

Hotellista on lyhyt matka keskustan moniin kohteisiin, mm. ostoksille, teattereihin ja ravintoloihin. Hotellissa on 465 huonetta, joissa on kahvin- ja teen keittomahdollisuus sekä ilmastointi. Hotellin ravintolassa voit nauttia grilliherkkuja ja rentoutua kahvilassa tai baarissa.

Hotelliasiakkaillemme huonehintaan sisältyy allas- ja saunaosaston käyttö klo 7:00-22:00. välisenä aikana sekä kuntosalin käyttö klo 6:00-23:00 välisenä aikana. Kylpyläosastolta löytyy löyly-, suola-, höyry- ja leposaunat, kontrastiallas ja hierontapisteet, virkistysallas hierontapisteineen, porealtaat ja matala lastenallas. Wellness Spassa asiakkaille on tarjolla kauneus- ja kampaamopalveluita sekä hierontaa ja erilaisia vartalohoitoja.

Hotellista löytyy myös kattavat kokouspalvelut, mm. 12 monipuolista kokoustilaa. Omalla autolla matkustaville hotellista löytyy maksullinen sisä- ja ulkopysäköinti.

Hotellin Spa-puolinen osa on 7 -kerroksinen. Hotellissa on standard huoneita, hiljattain remontoituja superior huoneita, väliovellisia perhehuoneita, invahuoneita, allergiahuoneita ja sviittejä.

Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Huoneet

Standard huoneet sijaitsevat hotellin Spa -puolella ja ne ovat joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Huoneisiin ei mahdu lisävuodetta. Huoneissa kokolattimatto, paitsi 7. kerroksen huoneet ovat laminaattilattialla. Huoneen koko noin 20m2. Standard luokassa on muutama parivuoteellinen invahuone (varattava erikseen). Osa huoneista sisäpihalle päin, siten että myös vastapäätä on hotellihuoneita. Osa huoneista alkaa olla kuluneita. Kylpytakkeja ja -tossuja on vuokrattavissa vastaanotosta.


Huhtikuussa 2019 valmistuneet Superior-huoneet sijaitsevat hotellin vanhalla puolella ja ovat remontoitu entisistä tilavista Economy -huoneista. Huoneet ovat joko parivuoteella tai erillisillä vuoteilla ja niihin mahtuu jopa 2 lisävuodetta alle 13 -vuotialle lapsille. Huom! Huoneessa voi tulla ahdasta. Huone on laminaattilattialla ja kooltaan noin 25m2. Kylpytakkeja ja -tossuja on vuokrattavissa vastaanotosta.


Kaksi standard huonetta yhdistettynä väliovella. Huoneeseen ei mahdu lisävuodetta. Huoneet sijaitsevat hotellin uudella puolella (spa).


Kaksi hiljattain remontoitua superior huonetta yhdistettynä väliovella. Huoneeseen mahtuu enintään kaksi lisävuodetta. Huoneet sijaitsevat hotellin ns. vanhalla puolella (Grand).


Huone 1-3 henkilölle. Huoneissa on erilliset vuoteet ja vuodesohva. Vuodesohva ei ole avattava, mutta siinä voi nukkua yksi henkilö. Kaikki kolmen hengen huoneet sijaitsevat hotellin uudella puolella (spa). 7. kerroksen huoneet ovat laminaattilattialla, muissa kokolattiamatto. Huoneen koko noin 20 m2.


Yhden huoneen sviitti sijaitsee hotellin uudella puolella (spa). Sviittiin mahtuu kaksi lisävuodetta. Varattava erikseen 03-45800.


Lattiasta kattoon olevista olohuoneen ikkunoista avautuu näköala Toompealle ja parlamenttitalolle. Kahden huoneen sviitit ovat parivuoteella ja niihin mahtuu kaksi lisävuodetta. Sviitit sijaitsevat hotellin uudella puolella (spa). Huoneen koko on noin 42 m2.

Lisäpalvelut

Wellness -hoitopakettiin sisältyy yhteensä 2 hoitoa. 1 hoito valikoimasta A: klassinen yleishieronta 50 min., raikastava ja kosteuttava kasvohoito naisille 40 min., raikastava ja kosteuttava kasvohoito miehille 40 min. 1 hoito valikoimasta B: syväkosteuttava, porkkanaa sisältävä hoito ikääntymistä vastaan Thermospassa 40 min., magnesium-laventelikylpy, tehokas kapselihoito (Vichy-suihku) voikukkaa sisältävällä vartalokuorinnalla. Hintaan sisältyy kylpytakki ja -tossut. Huom! Hoitoajat on varattava samalle päivälle etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Jos hoitoaikaa ei ole varattu etukäteen, hoitoajan saatavuutta ei voida taata enää paikan päällä. Varaukset sähköpostilla wellness.meriton.tallinn@parkinn.com. Paketin hinta 59€.


Paketti sisältää: yhden klassisen osahieronnan 40min sekä kylpytakin ja tossut. Huom! Hoitoaika on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Jos hoitoaikaa ei ole varattu etukäteen, hoitoajan saatavuutta ei voida taata enää paikan päällä. Varaukset sähköpostilla wellness.meriton.tallinn@parkinn.com. Paketin hinta 39€.


Hemmottelupaketti sisältää: C-vitamiinia sisältävä kasvohoito 45min, suolasauna, manikyyri tai pedikyyri, illallinen Grill 250 -ravintolassa (alku- ja pääruoka + lasi talon viiniä), kylpytakki ja tossut. Paketti ostettavissa vain etukäteen Ikaalisten Matkatoimistosta. Huom! Hoitoajat sekä illallinen on varattava etukäteen suoraan kylpylästä ajoissa ennen matkaa. Jos aikoja ei ole varattu etukäteen, niiden saatavuutta ei voida taata enää paikan päällä. Varaukset sähköpostilla wellness.meriton.tallinn@parkinn.com. Paketin hinta 99€.

Sijainti

Puhelin: +372 66 77 111

Sähköposti: info.meriton.tallinn@parkinn.com

Park Inn Meriton Span internet sivut

 


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12.00 mennessä

Lisätietoja

Ravintolat

 • Kahvila Mademoiselle
 • Ravintola Grill 250°
 • Cubano baari (rajoitetut aukioloajat)

Maksulliset lisäpalvelut

 • Pysäköinti
 • Kokouskeskus
 • Tilaussauna

Muut lisätiedot

 • Lemmikkieläimet sallittu. Varattava erikseen.
 • Myöhäinen huoneen luovutus riippuu hotellin sen päivän täyttyvyydestä. Myöhäinen check out klo 15 maksaa 40 euroa
 • Asiakkaalle annetaan kylpylän vierailun ajaksi pukukaapin avaimen, joka on palautettava vastaanottovirkailijalle lähtiessä. Hävitetystä tai käyttökelvottomasta avaimesta peritään 20 eur.
 • Alle 14-vuotiaille lapsille tarvitaan kylpylässä aikuinen (vähintään 18-vuotias) valvoja.
 • Pelastusliivejä ja lasten kellukkeita saatavana allas- ja saunaosastolla. Allas- ja saunaosaston vastaanotossa myydään uimavaippoja.
 • Jos hotelli on täynnä, saattaa allasosastolle pääsyä joutua odottamaan.

Hyväksytyt maksutavat

 • Käteinen
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Diners
 • Amex

Nähtävyydet

 • Raatihuoneentori 1 km
 • Vapaudenaukio 0,7 km
 • Pyhän Olavin kirkko 1,3 km
 • Merimuseo 2,3 km
 • Teletorni 10,6 km