Ikaalisten matkatoimisto

Pirita Marina Hotel & SPA

Olympiahistoriaan liittyvä kylpylähotelli tarjoaa laajan valikoiman terveys-, kauneus- ja hyvinvointipalveluja ja -paketteja. Hotelli sijaitsee 5 kilometrin päässä keskustasta, kauniilla merenrannalla Pirita-joen suulla. Hotellin edessä on suuri pysäköintialue, jossa pysäköinti on majoittuville asiakkaille ilmaista. Tallinnan paras uimaranta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellista on hyvät bussiyhteydet Tallinnan keskustaan.

Tietoa Pirita Marina Hotel & SPA -hotellista

Pirita Marina Hotel & SPA sijaitsee 5 kilometrin päässä keskustasta Piritan alueella, meren rannalla, keskellä rauhallista puutarhakaupunkia. Hotelli tarjoaa hyvin laajan valikoiman terveys-, kauneudenhoito- ja hyvinvointipalveluja ja -paketteja. Arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen, katamaraania muistuttava hotelli on rakennettu vuoden 1980 Olympialaisten purjehduskilpailuja varten. Rakennus on arkkitehtoninen suojelukohde.

Pirita Marinassa on 5 kerrosta, joista 3 majoituskerrosta, hissillä pääsee ainoastaan 2. majoituskerrokseen sekä 5. kerroksen ravintolaan ja 3. kerroksen kokoustiloihin. Hotellin aulassa 1. krs vaatemyymälä, kasino, ilmainen langaton internetyhteys (WiFi).

Pirita Marinassa on urheilukeskus, jossa sijaitsee 25 metriä pitkä 6-ratainen uima-allas ja saunat, kuntosali, urheilusali sekä höyry-tilaussauna ja infrapunasauna. Huom. miehillä ja naisilla yhteinen pukuhuone.

Kylpylä ei sovi liikuntarajoitteisille, koska kylpylässä on paljon portaita, erittäin pitkät käytävät ja rajoitteiset hissilläpääsymahdollisuudet.
Kylpylän ympäristössä hyvät liikunta- ja lenkkeilymahdollisuudet. Piritan uimarantaan matkaa n. 1 km.
Vastaanotosta mahdollista vuokrata myös kävelysauvoja.

Huoneet

SPA-luokan savuttomista, allergiaystävällisistä huoneista on parveke hiljaiselle, puistomaiselle kadulle. Uudistetut Marine -luokan huoneet merinäköalalla lisämaksusta. Erikseen varattavissa perhehuoneita, sviittejä ja Double De Luxe -huoneita. Parvekkeilla ei saa tupakoida. Huoneissa ei ole ilmastointia. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Wifi: kaikissa huoneissa on langaton internetyhteys (WiFi).

Pysäköinti: Pysäköinti on ilmaista kylpylän asiakkaille.

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Uusitut Spa -huoneet ovat sisustettuja modernisti, mutta kodikkaasti. Parvekkeelta on näkymät vihreälle kadulle. Huoneissa on 2 erillistä vuodetta. Spa -huoneet huoneet sijaitsevat 2.-3. kerroksissa. Vain 2. kerroksen huoneisiin pääsee hissillä. Huoneissa langaton internetyhteys WiFi. Huoneissa on parkettilattia. Huoneen koko on 16-20 m2. Huoneissa ei ole ilmastointia.


Pirita SPA -hotellin uudistetuista Marine -huoneista avautuu kaunis merinäköala. Kaikissa Marine -huoneissa on laminaattilattia ja parveke. Huoneet sijaitsevat hotellin 2.–3. kerroksessa, vain 2. kerroksen huoneisiin pääsee hissillä. Huoneissa on yksi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneiden koko 20 m2. Huoneissa ei ole ilmastointia.


Viihtyisissä Marine De Luxe -huoneissa on tilava parveke ja niistä avautuu upea merinäköala. On mahdollista valita huone, jossa on joko poreamme, höyry- tai löylysauna. Huoneet sijaitsevat hotellin 1. ja 3. kerroksessa, Huoneisiin päästäkseen tulee kulkea portaita pitkin. Huoneissa on yksi parivuode. Huoneiden koko 36 m2. Huoneissa ei ole ilmastointia.


Pirita SPA -hotellin junior-sviitit ovat avaria ja valoisia kahden huoneen sviittejä, jotka on sisustettu tyylikkäästi. Huoneista on näköala rauhalliselle kadulle. Hotellissa on kuusi junior-sviittiä, jotka sijaitsevat hotellin 2.–3. kerroksessa, huoneisiin päästäkseen tulee kulkea portaita pitkin. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa langaton internetyhteys WiFi. Huoneiden koko 35-40 m2. Huoneissa ei ole ilmastointia.


Pirita SPA -hotellin sviitit ovat valoisia ja avaria. Huoneista on näköala kauniille Tallinnan lahdelle. Sviitit sijaitsevat hotellin 1. ja 3. kerroksessa, huoneisiin päästäkseen tulee kulkea portaita pitkin. Huoneissa on kaksi parivuodetta. Huoneissa langaton internetyhteys WiFi. Huoneen koko on 54 m2. Huoneissa ei ole ilmastointia.


Pirita SPA -hotellin mukavat ja tilavat perhehuoneet tarjoavat mahdollisuuden viihtyisään perhelomaan. Huoneet sijaitsevat hotellin 1. tai 3. kerroksessa, huoneisiin päästäkseen tulee kulkea portaita pitkin. Huoneissa on kolme erillistä vuodetta, lisäksi saa yhden lisävuoteen. Huoneiden koko 28 - 40 m2. Huoneissa ei ole ilmastointia.


Pirita SPA -hotellin suuret perhehuoneet ovat todella tilavia ja ne sopivat mukavan perheloman viettoon. Huoneet sijaitsevat hotellin 1.–2. kerroksessa, huoneisiin päästäkseen tulee kulkea portaita pitkin. Huoneissa on kaksi parivuodetta. Huoneissa langaton internetyhteys WiFi. Huoneissa ei ole ilmastointia. Huoneiden koko 27 - 54 m2.

Hoitopaketit

2 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen, huom. jos meno iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei saa), aamuvoimistelu ma-pe klo 8.00-8.20, kylpytakin ja -tossujen käyttö, yhteensä 2 henkilökohtaista hoitoa ja 1 ryhmähoito seuraavasta valikoimasta: Henkilökohtaiset hoidot: hieronta 25 min, yrttiporekylpy 15 min, Charcot -suihku 15 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, musiikkiterapia 30 min, venytysterapia 20 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, magneettihoito 10-20 min, sähköhoito 10-20 min, ultraäänihoito geelillä 10-20 min, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta ja kevyt hieronta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. Yksi henkilökohtainen hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, lääkintävoimistelu salissa 20 min, vesivoimistelu 20 min, vesiaerobic 45 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, venytys-rentoutushoito 20 min. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


3 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen, huom. jos meno iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei saa), aamuvoimistelu ma-pe klo 8.00-8.20, kylpytakin ja -tossujen käyttö, yhteensä 4 henkilökohtaista hoitoa ja 2 ryhmähoitoa seuraavasta valikoimasta: Henkilökohtaiset hoidot: hieronta 25 min (max 2 kertaa), yrttiporekylpy 15 min, Charcot -suihku 15 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, musiikkiterapia 30 min, venytysterapia 20 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, magneettihoito 10-20 min, sähköhoito 10-20 min, ultraäänihoito geelillä 10-20 min, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta ja kevyt hieronta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. Yksi henkilökohtainen hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, lääkintävoimistelu salissa 20 min, vesivoimistelu 20 min, vesiaerobic 45 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, venytys-rentoutushoito 20 min. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


4 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen, huom. jos meno iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei saa), aamuvoimistelu ma-pe klo 8.00-8.20, kylpytakin ja -tossujen käyttö, yhteensä 6 henkilökohtaista hoitoa ja 3 ryhmähoitoa seuraavasta valikoimasta: Henkilökohtaiset hoidot: hieronta 25 min (max 3 kertaa), yrttiporekylpy 15 min, Charcot -suihku 15 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, musiikkiterapia 30 min, venytysterapia 20 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, magneettihoito 10-20 min, sähköhoito 10-20 min, ultraäänihoito geelillä 10-20 min, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta ja kevyt hieronta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. Yksi henkilökohtainen hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, lääkintävoimistelu salissa 20 min, vesivoimistelu 20 min, vesiaerobic 45 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, venytys-rentoutushoito 20 min. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


5 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen, huom. jos meno iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei saa), aamuvoimistelu ma-pe klo 8.00-8.20, kylpytakin ja -tossujen käyttö, yhteensä 8 henkilökohtaista hoitoa ja 4 ryhmähoitoa seuraavasta valikoimasta: Henkilökohtaiset hoidot: hieronta 25 min (max 3 kertaa), yrttiporekylpy 15 min, Charcot -suihku 15 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, musiikkiterapia 30 min, venytysterapia 20 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, magneettihoito 10-20 min, sähköhoito 10-20 min, ultraäänihoito geelillä 10-20 min, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta ja kevyt hieronta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. Yksi henkilökohtainen hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, lääkintävoimistelu salissa 20 min, vesivoimistelu 20 min, vesiaerobic 45 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, venytys-rentoutushoito 20 min. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


6 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen, huom. jos meno iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei saa), aamuvoimistelu ma-pe klo 8.00-8.20, kylpytakin ja -tossujen käyttö, lääkärin tulokonsultointi, yhteensä 10 henkilökohtaista hoitoa ja 5 ryhmähoitoa seuraavasta valikoimasta: Henkilökohtaiset hoidot: hieronta 25 min (max 4 kertaa), yrttiporekylpy 15 min, Charcot -suihku 15 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, musiikkiterapia 30 min, venytysterapia 20 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, magneettihoito 10-20 min, sähköhoito 10-20 min, ultraäänihoito geelillä 10-20 min, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta ja kevyt hieronta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, lääkintävoimistelu salissa 20 min, vesivoimistelu 20 min, vesiaerobic 45 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, venytys-rentoutushoito 20 min. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


7 yön kylpyläpakettiin puolihoidolla sisältyy uima-altaan ja saunojen käyttö aukioloaikoina, puolihoitoruokailut aamiainen ja illallinen (menopäivänä illallinen ja lähtöpäivänä aamiainen, huom. jos meno iltalaivalla, pakettiin kuuluvaa menopäivän illallista ei saa), aamuvoimistelu ma-pe klo 8.00-8.20, kylpytakin ja -tossujen käyttö, lääkärin tulokonsultointi, yhteensä 12 henkilökohtaista hoitoa ja 6 ryhmähoitoa seuraavasta valikoimasta: Henkilökohtaiset hoidot: hieronta 25 min (max 4 kertaa), yrttiporekylpy 15 min, Charcot -suihku 15 min, vedenalainen suihkuhieronta 20 min, parafiini-osokeriittihoito 20 min, paikallinen turvehoito 20 min, inhalaatio 10 min, musiikkiterapia 30 min, venytysterapia 20 min, magnesium-jalkakylpy 15 min, lämpöhoito Vulkan-pak 20 min, valohoito (paikallinen) 15 min, paikallinen kylmähoito 10-20 min, Shiatsu-hierova tuoli 20 min, hierontatuoli ja musiikkia 20 min, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, magneettihoito 10-20 min, sähköhoito 10-20 min, ultraäänihoito geelillä 10-20 min, jalkojen suonihoito geelillä 10-20 min, selän kuorinta ja kevyt hieronta 20 min, jalkapohjan hieronta hierontalaitteella 15 min. Ryhmähoidot: musiikkiterapia 30 min, lääkintävoimistelu salissa 20 min, vesivoimistelu 20 min, vesiaerobic 45 min, SAD-valohoito 30 min, suolahuonehoito 30 min, infrapunasauna 30 min, venytys-rentoutushoito 20 min. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. Alle 12 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.

Puhelin +372 639 8600

Sähköposti:  Reservations@PiritaMarina.ee

Kylpylän kotisivut


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
12.00 mennessä

Lisätietoja

Ravintolat

 • Ravintola Regatta
 • Baari Seaside Lounge
 • Aulabaari

Maksulliset lisäpalvelut

 • Pesulapalvelut ja kemiallinen pesula
 • Kasino

Muut lisätiedot

 • Lemmikkieläimet ovat sallittuja (varattava etukäteen)

Hyväksytyt maksuvälineet

 • Tunnetuimmat luottokortit hyväksytään maksuvälineinä

Nähtävyydet

 • Piritan Luostari
 • Tallinnan kasvitieteellinen puutarha
 • Tallinnan televisiotorni
 • Kadriorgin palatsi
 • KUMU taidemuseo
 • Tallinnan laulukenttä
 • Viron historiallinen museo / Maarjamäen linna