Ikaalisten matkatoimisto

Radisson Blu Sky Hotel

Erittäin tasokas konferenssihotelli Tallinnan ydinkeskustassa tarjoaa monipuolisia palveluita niin liike- kuin lomamatkailijallekin.

Tietoa Radisson Blu Sky Hotelista

Radisson Blu Sky Hotel sijaitsee keskellä Tallinnan eläväistä keskustaa, lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Tornimainen hotellirakennus kohoaa korkealle ja hotellin 24 kerroksesta löytyy standard-huoneita, business-huoneita, sviittejä ja presidenttisviitti. Kaikissa huoneissa on mahdollisuus kahvin ja teen keittämiseen sekä ilmainen, nopea WiFi. Hotellihuoneista aukeavat upeat panoraamanäköalat Tallinnan ylle ja huoneet on sisustettu hienostuneella maulla. Radisson Blu Sky Hotelin huoneet soveltuvat myös allergikoille, sillä jokaisessa huoneessa on puulattia. Yhteensä hotellissa on 280 huonetta. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden ja hotellin yhteydessä on parkkihalli, joka toimii avainkortilla.

Hotelli tarjoaa asiakkaille monipuolisia palveluita. Hotellilla on oma kuntokeskus ja sauna, joiden käyttö kuuluu hintaan. Hotellissa on myös kaksi tilavaa tilaussaunaa, joita voi varata yksityistilaisuuksia varten. Näiden saunojen tiloissa on löylyhuoneiden lisäksi sohvat, tuolit, pöydät ja televisiot rentoa oleskelua varten. Tilaussaunoihin mahtuu jopa 20 henkeä/sauna. Radisson Blu Sky Hotelista löytyy myös kauneushoitola Beauty Skin Spa, jossa nautit olostasi laadukkaissa kauneushoidoissa. Hoitolassa on myös panoraama-näkymällä varustettu suomalainen sauna, jonka standard-luokassa majoittuva voi varata lisämaksusta. Muissa huoneluokissa saunan käyttö kuuluu huonehintaan (varaus tehtävä etukäteen).

Liikematkustajia ajatellen Radisson Blu Sky Hotel on varma valinta. Hotellissa on 10 erilaista konferenssi- ja kokoushuonetta, joita voi varata muutamasta tunnista useammaksi päiväksi. Etukäteen on myös mahdollista tilata kokoustarjouilut. Hotellissa on myös Banquett hall, joka toimii vaikkapa juhlapaikkana ja siellä on mahdollista saada istumapaikat jopa 350 hengelle. Myös tarjoilut juhlia varten ovat mahdollisia.

Hotellin Seasons-ravintolassa tarjoillaan Super Breakfast -buffet aamiainen, ja muina aikoina ravintola toimii à la carte -ravintolana. Ravintolan voi myös varata yksityistilaisuuksia tai liiketapaamisia varten lounas- tai päivällisaikaan. Seasons-ravintolan lisäksi hotellissa on aulabaari Sky Lobby Bar, jossa voit nauttia erikoisdrinkkejä ja herkullisia ruokia baarin omalta menulta. Voit myös tästä baarista napata mukaasi Grab & Run -aamiaisen. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, mainittakoon hotellin viihtyisä kattobaari Lounge 24, josta aukeavat upeat näkymät Tallinnan ylle 90 metrin korkeudesta. Lounge 24:ssä voit nauttia erikoisista cocktaileista ja maukkaista à la carte -annoksista.

Hotelliin voi tutustua myös virtuaalikierroksen muodossa tästä linkistä: Virtuaalikierros

Huoneet

Standard-huoneet ovat hyvällä maulla sisustettuja, tilavia huoneita, joista aukeavat upeat näkymät Tallinnan ylle. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja huoneeseen saa yhden lisävuoteen (ei suositella aikuisille). Kaikissa huoneissa on puulattiat. Hotellissa on muutama savullinen huone. Huoneen koko on 30 m2.


Business-huoneessa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneeseen mahtuu myös lisävuode. Huoneet ovat tyylikkäitä ja tilavia huoneita, joista aukeavat upeat näkymät Tallinnan ylle. Kaikissa huoneissa on puulattiat. Majoituksen hintaan sisältyy kuntokeskuksen ja saunojen käytön lisäksi vielä pääsy Beauty Skin Span Sauna Oasikseen, jossa on höyrysauna sekä panoraamasauna. Halutessaan aamiaisen voi tilata huoneeseen ilman lisämaksua. Business-luokassa on mahdollista varata myös lisämaksutta Turn Down -palvelu, jossa huone valmistellaan etukäteen nukkumaan menemistä varten. Huoneen koko on 30 m2. Varattavissa erikseen 03-45800.


Blu Sky Hotellissa on perheitä varten väliovella yhdistettäviä standard-huoneita, joissa mahtuu majoittumaan 4-7 henkeä lasten iästä riippuen. Molemmissa huoneissa on tällöin normaalin standard-huoneen varustelu. Varattava erikseen 03-45800.


Blu Skyn invahuoneessa on sama varustelu, kuin standard-huoneissakin, mutta huone on suunniteltu ja sisustettu esteetöntä kulkua varten. Varattava erikseen 03-45800.

 • Esteetön

Sviitit ovat tyylikkäitä ja tilavia parivuoteellisia huoneita, joista aukeavat upeat näkymät Tallinnan ylle. Sviitissä on erillinen olohuone ja makuuhuone, ja huoneissa on puulattiat. Saatavilla myös Executive-sviitti, jossa on kaksi makuuhuonetta ja olohuone. Hintaan sisältyy kuntokeskuksen ja saunojen käytön lisäksi pääsy Babor Beauty Span Sauna Oasikseen, jossa on höyrysauna sekä panoraamasauna (varattava etukäteen). Halutessaan aamiaisen voi tilata sviittiin ilman lisämaksua. Lisämaksutta on mahdollista myös varata Turn Down -palvelu, jossa huone valmistellaan etukäteen nukkumaanmenemistä varten. Huoneen koko 60 m2. Varattava erikseen 03-45800.


Presidenttisviitissä on suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista avautuvat näkymät vanhaankaupunkiin ja merelle. Sviitissä on ylellisen makuuhuoneen lisäksi olohuone, kokoushuone, kabinetti sekä suuri kylpyhuone ja sauna. Huoneistossa on puulattia. Hintaan sisältyy kuntokeskuksen ja saunojen käytön lisäksi myös pääsy Babor Beauty Span Sauna Oasikseen. Halutessaan aamiaisen voi tilata huoneeseen ilman lisämaksua. Lisämaksutta on mahdollista myös varata Turn Down -palvelu, jossa huone valmistellaan etukäteen nukkumaan menemistä varten. Huoneen koko on 133m2. Varattava erikseen 03-45800.

Sijainti

Räevala Puiestee 3
10143 Tallinn
Estonia

+372 – 66 90 000

http://www.radissonblu.com/hotel-tallinn


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
Klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
Klo 12.00 mennessä

Lisätietoja

Huoneet

 • Standard
 • Business
 • Sviitti
 • Presidenttisviitti
 • Inva

Ravintolat

 • Ravintola Seasons
 • Sky Lobby Bar
 • Lounge 24

Maksulliset lisäpalvelut

 • Pysäköinti

Hyväksytyt maksutavat

 • Käteinen
 • VISA
 • Master Card

Nähtävyydet

 • Raatihuoneentori 1 km
 • Vapaudenaukio 1 km
 • Pyhän Olavin kirkko 1,5 km
 • Merimuseo 2,8 km
 • Teletorni 9,9 km