Ikaalisten matkatoimisto

Tallink Spa & Conference

Hotelli on avattu maaliskuussa 2007. 5. kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella. Hotellissa on tehty monia uudistuksia kevään 2019 aikana

Tietoa Tallink Spa & Conference -hotellista

Hotelli on avattu maaliskuussa 2007. 5. kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella. Hotellissa on tehty monia uudistuksia kevään 2019 aikana, mm. vastaanotto, aulatilat, Aqua Span vastaanotto ja ravintola Nero ovat uusittu. Lisäksi on uudistettu osa huoneista sekä rakennettu kokonaan uusi huonekerros. Hotellin palveluita on mm. pyykkipalvelu (arkisin), huonepalvelu (klo 07-24), matkatavarasäilytyshuone, kokousosasto ja kauneushoitola.  Hotellissa on allergiahuoneita, invahuoneita, perhehuoneita, de luxe -huoneita ja sviittejä. Hotelli on kokonaan savuton. Tupakointi on sallittu ulkona ja sikaribaarin tupakointihuoneessa. Hotellissa on ruokaravintola Nero, aulabaari, sikaribaari Fidel ja allasbaari (Aqua Spa -osastolla). Koko hotellissa on ilmainen, langaton internet. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Maksullinen pysäköintihalli sijaitsee hotellin kellarikerroksessa.

Hotellimatkan hinta sisältää Aqua Spa osaston käyttö koko matkan ajan allasosaston aukioloaikoina (saapumispäivänä myös ennen huoneiden saantia klo 15 sekä lähtöpäivänä huoneiden luovutukseen, klo 12 saakka).

Aqua Spa -osasto on monipuolinen; 5 erilaista saunaa mm. erilaisia höyrysaunoja, turkkilainen sauna ja suomalainen sauna sekä allasosasto allasbaareineen. Allasosastolla on iso allas, poreallas, ulkoilma-allas ja lastenallas. Hotellin asukkaille kylpyläosasto on käytettävissä koko matkan ajan. Muille kuin hotellin asukkaille Aqua Span käyttö on maksullinen. Saunamaailma auki päivittäin klo 10-22, allasosasto arkisin klo 7-22, la-su 8-22. Aamusauna arkisin klo 7-10, la-su klo 8-11. Pyhäpäivinä aukioloissa voi olla muutoksia.

Hotellissa on kauneuskeskus Aqua Spa kauneus- ja hyvinvointikeskus, jossa erilaisia kylpylähoitoja sekä kampaamo- ja kosmetologipalvelut. Varaukset kauneushoitolaan puh. +372 6 301 024 tai email beauty.spa@tallink.ee. Kauneuskeskuksen koko valikoima ja hinnasto löytyvät TallinkSiljan nettisivuilta. Avoinna päivittäin klo 8-20.

Hotellissa on lasten menu ravintolassa, lastenallas kylpyläosastolla.

 

Huoneet

Kahden hengen huoneissa on hotellille ominainen ainutlaatuinen sisustus. Huoneet sijaitsevat 2.–5. kerroksessa. Osasta huoneista on näköala Aqua Spa -kylpylän atriumiin. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto. Osassa huoneista on parveke. Kahden hengen huoneen koko on 17,2-18,6 m2. Huoneeseen mahtuu junnupatja (suositellaan vain 0-11-vuotiaalle, mutta voidaan myydä myös vanhemmalle lapselle jos lapsi pienikokoinen), mutta tällöin huoneessa on ahdasta.


Tallink Spa & Conference -hotellin double de luxe on tilava, tyylikkäästi ja värikkäästi sisustettu hotellihuone, jossa on parivuode ja 2 sohvaa (ei levitettäviä). Huoneet sijaitsevat 2.–5. kerroksessa. De Luxe -huoneen koko on 23,7-33,7 m2. Huoneeseen saa lapselle 0-11 v. junnupatjan ja aikuiselle lisävuoteen.


Tallink Spa & Conference -hotellin kahden hengen huoneissa on hotellille ominainen ainutlaatuinen sisustus. Huoneet sijaitsevat 2.–5. kerroksessa. Osasta huoneista on näköala Aqua Spa -kylpylän atriumiin. Huoneissa on kokolattiamatto. Osassa huoneista on parveke. Kahden hengen huoneen koko on 17,2-18,6 m2. Perhehuone koostuu kahdesta kahden hengen huoneesta, jotka ovat yhdistetty väliovella. Perhehuoneet myydään vain perheille, joissa vähintään 2 lasta.


Tallink Spa & Conference -hotellin huoneissa on hotellille ominainen ainutlaatuinen sisustus. Huoneet sijaitsevat 2.–5. kerroksessa. Osasta huoneista on näköala Aqua Spa -kylpylän atriumiin. Allergiahuoneissa ei ole kolattiamattoa. Kahden hengen huoneen koko on 17,2-18,6 m2.


Tallink Spa & Conference -hotellin kahden hengen huoneissa on hotellille ominainen ainutlaatuinen sisustus. Huoneet sijaitsevat 2.–5. kerroksessa. Osasta huoneista on näköala Aqua Spa -kylpylän atriumiin. Huoneissa on kokolattiamatto. Kahden hengen huoneen koko on 17,2-18,6 m2. Hotellissa on 2 invahuonetta. Invahuoneen sängyn koko 160x205 cm ja orkeus 45 cm. Huoneen oven leveys 86 cm ja kylpyhuoneen oven leveys 90 cm. Suihkutuolin korkeus 50 cm. Hotellissa on ramppi pyörätuoleille ja hissillä pääsee jokaiseen kerrokseen. Pyytämällä Aqua Span vastaanotosta pyörätuolilla pääsee allasosastolle erikoisoven kautta. Hera Salongidin hoitoihin 1.kerrokseen pääsee pyörätuolilla ja hoitoihin 0.kerrokseen pääsee henkilökunnan hissillä.


Premium kahden hengen huoneet sijaitsevat 5. kerroksessa. Huoneet ovat kokonaan remontoitu v, 2019 keväällä. Sisustus on vaalea ja raikas. Huoneissa on erilliset vuoteet tai parivuode. Huoneiden koko on n. 15 m2.


Superior kahden hengen huoneet sijaitsevat 5. kerroksessa ja ovat kokonaan uusia huoneita. Huoneissa on kylpyamme ja jenkki-tyyliset kaksi erillistä vuodetta tai parivuode. Sisustus on vaalea ja raikas. Huoneista on näköala kaupungille tai Aqua Spa -vesikeskukseen. Huoneiden koko on 22 m2.

Sijainti

Puhelin: +372 6 301 000

Sähköposti:hotell.spa@tallink.ee

Tallink Span internetsivut

 


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12.00 asti

Lisätietoja

Ravintolat

 • Ravintola Nero
 • Sikaribaari Fidel
 • Aulabaari

Maksulliset lisäpalvelut

 • Pysäköinti
 • Tilaussauna
 • Kokoustilat

Muut lisätiedot

 • Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja

Hyväksytyt maksuvälineet

 • Käteinen
 • Visa
 • Mastercard
 • Eurocard
 • American Express

Nähtävyydet

 • Raatihuoneentori 1,8 km
 • Vapaudenaukio 2 km
 • Merimuseo 2,5 km
 • Teletorni 8,7 km