Tallinnan hotellit lemmikkien kanssa matkustaville

Parasta lemmikkiystävää ei tarvitse jättää reissusta, sillä moni hotelli toivottaa myös lemmikit tervetulleeksi! Tässä hotellitarjontaamme lemmikin kanssa matkustaessa. Lemmikkihuone tulee varata aina erikseen, joten ota yhteyttä toimistoomme mikäli matkustat eläinkaverin kanssa!

Lemmikin kanssa matkustaessa tulee huomioida että kaikki tarvittavat rokotukset ovat kunnossa, ja että lemmikillä on lemmikkipassi. Huomioithan myös, että koiran tulee käydä ottamassa Virossa ekinokokkoosilääkitys 24-120 tuntia ennen Suomeen paluuta. Eläinlääkäri tekee merkinnän lääkityksestä lemmikin passiin. Ajankohtaista lisätietoa löydät täältä.

Laivalla (Tallink Megastar/Star) matkustaessa lemmikit voivat matkustaa oman auton kyydissä autokannella ilman lisämaksua. Lemmikistä tulee kuitenkin mainita varauksen yhteydessä, jotta myös laivayhtiö saa tiedon. Mikäli lemmikki matkustaa laivassa muuten kuin auton kyydissä, tulee sille varata lisämaksullinen lemmikkihäkkipaikka tai -hytti. Ota tässä tapauksessa yhteys toimistomme niin varaamme paikan. Pienet, alle 8 kg painoiset lemmikit voivat matkustaa myös kantokassissa lemmikkilipun hinnalla (13€/suunta v. 2021).

Bussikuljetuksiimme ei valitettavasti voi ottaa lemmikkejä.

Lemmikkihuoneiden ajankohtainen hinta sekä huoneen saatavuus tarkistetaan aina varauksen yhteydessä. Pidätämme oikeiden muutoksiin.