Tallinnan hotellit omalla autolla matkustaville

Seuraavat hotellit sopivat sinulle, jos matkustat omalla autolla Tallinnaan. Alla olevasta listasta löydät tietoa hotellien paikoituksesta. Erityisesti lapsiperheille sopivat hotellit ja matkat löydät Tallinna lapsille -sivulta.

Omalla-autolla-matkalle-001

Braavo Hotell **

braavo-spa-katri-mira-001braavo-spa-hotel-002

Hotellin edessä on vartioitu, maksullinen parkkipaikka. Paikkaa ei voi varata etukäteen. Pysäköintiä varten tulee noutaa hotellin vastaanotosta hotellivarausvahvistuksen kanssa lippu parkkipaikan sisäänpääsyä varten sekä pysäköintikortin, joka jätetään auton kojelaudalle näkyviin. Uloskirjautumisen yhteydessä on pyydettävä poistumislippu vastaanotosta. Jos vierailu kestää pidempään, on vastaanotosta pyydettävä sisäänkäyntikortti (pantti 10 €), jolla pääsee kulkemaan sisään ja ulos parkkipaikalta vierailun ajan. Uloskirjautumisen yhteydessä panttirahan saa takaisin palauttamalla sisäänkirjautumiskortin.

Hestia Hotel Europa ***½

hotell-euroopa-001hotell-euroopa-003

Hotellin kellarikerroksessa on pieni suljettu parkkihalli. Parkkipaikan voi varata etukäteen, maksu paikan päällä tai etukäteen matkatoimiston kautta. Bussille parkkipaikka hotellin edessä on ilmainen.

Go Hotel Shnelli **½

go-hotel-shnelli-001go-hotel-shnelli-003

Hotellin edessä on iso ilmainen (ei vartioitu) parkkipaikka, johon ei voi varata paikkoja etukäteen. Parkkiluvan saa vastaanotosta.

Hotell Metropol ***

hotel-metropol-double-twin-033

Hotellin edessä on hotellin asiakkaille ilmainen parkkipaikka, johon ei voi varata paikkoja. Parkkipaikka ei ole vartioitu. Lähellä hotellia löytyy maksullisia ja vartioituja parkkipaikkoja muilta palveluntarjoajilta.

Hestia Hotel Ilmarine ***

pk-ilmarine-010pk-ilmarine-003

Hotellilla on oma pysäköintialue. Parkkipaikka maksetaan hotellin vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä. Paikkoja ei voi varata etukäteen.

Kreutzwald Hotel Tallinn ****

KreutzwaldHotelStandard room_ KWH

Hotellin takana on vartioitu parkkipaikka. Paikkoja ei voi varata etukäteen.

L´Érmitage Hotel ***½

lermitage-hotel-001lermitage-hotel-002

Maksullinen pysäköinti hotellin kellarikerroksessa sijaitsevassa autotallissa. Paikkoja ei voi varata etukäteen.

Nordic Hotel Forum ****

nordic-hotel-forum-001nordic-hotel-forum-002

Hotellilla on pieni parkkihalli, johon voi matalasesongin (ei 1.1.-9.1. ja 15.5.-15.9. välisenä aikana) aikana varata parkkipaikan etukäteen. Suositellaan varausta etukäteen. Ennakkoon varattaessa maksu matkatoimiston kautta. Hotellilla on myös sopimus Viru-keskuksen parkkipaikan kanssa. Viru-keskuksen parkkilippu tulee esittää hotellin vastaantossa ja sieltä annetaan lisäohjeet pysäköintiä varten.

Original Sokos Hotel Viru ***½

sokos-hotel-viru-001sokos-hotel-viru-002

Hotellin edessä 20 maksullista parkkipaikkaa. Maksuton pysäköinti 15 min. Pysäköintimaksu maksetaan käteisellä hotellin edessä olevaan pysäköintimittariin. Viru-keskuksen pysäköintialue sijaitsee kauppakeskuksen III ja IV kerroksessa ja on avoinna ympäri vuorokauden. Hotellin asukkaille on erikoishinnat. Pysäköintiin tarvitaan huonekortti. Parkkipaikkaa ei voi varata etukäteen, mutta kauppakeskuksen parkkihalli on suuri. Lähin bussiparkki on Rumbi kadulla (Linnahallin lähellä).

Park Inn by Radisson Central ***

park-inn-central-012park-inn-central-003

Hotellin on vieressä yleinen maksullinen pysäköintialue. Paikkaa ei voi varata etukäteen, eikä se ole vartioitu.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn ***½

meriton-grand-spa-028

meriton-grand-spa-038

 

 

 

 

 

 

Pysäköinnin hotellilla järjestää OÜ Citypark Eesti (maksullinen). Hotellin pysäköintialueelta löytyy 132 paikkaa, josta 60 sijaitsee hotellin alla olevassa lämpimässä parkkitalossa. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Pysäköintimaksun voi maksaa joko Mobiili-pysäköinnillä, ePysäköinnillä tai käteisellä lippuautomaattiin. Pysäköintimaksu veloitetaan jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Hotellin edessä olevalla pysäköintialueella on pysäköintikiekkoa käyttäessä ensimmäiset 15 minuuttia pysäköintiä ilmaista.

Radisson Blu Hotel Olümpia ****

radisson-olumpia-011radisson-olumpia-002

Hotellin edessa ja takana maksulliset pysäköintialueet. Kumpikaan parkkialue ei ole vartioitu eikä hotellin omistuksessa. Etuparkkipaikka on myös kahvilan, ravintolan etc. asiakkaiden lyhytaikaisessa käytössä ja helposta sijainnista johtuu kalliimpi. Majoittuvat asiakkaat yleensä käyttävät takaparkkista. Paikkoja ei voi varata etukäteen (paikkoja on runsaasti). Parkkikiekolla 15 min veloituksetta hotellin edessä tai takana. Pysäköinnin hotellilla voi maksaa parkkiautomaattiin (pääoven tai takaoven vieressä) tai hotellin vastaanottoon.

Radisson Blu Sky Hotel ****

radisson-blu-sky-001radisson-blu-sky-007

Hotellin yhteydessä on maksullinen parkkihalli. Hotellin asiakkaat voivat käyttää avainkortillaan myös läheisellä Rävala-parkkipaikalla olevaa aluetta, joka on aidattu muilta (maksullinen). Paikkoja ei voi varata etukäteen. Hotellin edessä on lisäksi Tallinnan kaupungin yleinen parkkipaikka, joka on maksuton arkisin klo 19.00 jälkeen, lauantaisin klo 15.00 jälkeen sekä sunnuntaisin koko päivän.

Hestia Hotel Seaport ***

seaport-hotel-001seaport-hotel-002

Hotellin edessä on iso ilmainen (ei vartioitu) parkkipaikka, johon ei voi varata paikkoja. Parkkiluvan saa vastaanotosta. Hotellissa on lisäksi maksullinen, huoneavainkortilla toimiva pieni pysäköintihalli. Pysäköintihalliin on mahdollista varata paikka ennakkoon.

Solo Sokos Hotel Estoria ****

sokos-hotel-estoria-001sokos-hotel-estoria-002

Hotellin edessä 20 maksullista parkkipaikkaa. Maksuton pysäköinti 15 min. Pysäköintimaksu maksetaan käteisellä hotellin edessä olevaan pysäköintimittariin. Viru-keskuksen pysäköintialue sijaitsee kauppakeskuksen III ja IV kerroksessa ja on avoinna ympäri vuorokauden. Hotellin asukkaille on erikoishinnat. Pysäköintiin tarvitaan huonekortti. Parkkipaikkaa ei voi varata etukäteen, mutta kauppakeskuksen parkkihalli on suuri. Lähin bussiparkki on Rumbi kadulla (Linnahallin lähellä).

Swissotel Tallinn *****

swissotel-tallinn-001swissotel-tallinn-010

Valet parking. Pysäköintiä ei ole tarvetta varata etukäteen. Hotelli parkkeeraa auton ja tuo asiakkaalle hotellin eteen aina tarvittaessa. Maksu hotellin vastaanottoon.

Tallink City Hotel ***½

tallink-city-hotel-001tallink-city-hotel-002

Kameravalvottu ja maksullinen pysäköintialue sijaitsee talon sisäpihalla. Pysäköintiä ei voi varata etukäteen. Paikan saa vastaanotosta, mikäli paikkoja on vapaana. De lux -huoneissa ja sviiteissä majoittuville pysäköinti on maksutonta varaustilanteen salliessa.

Tallink Spa & Conference ***½

tallink-spa-001tallink-spa-004

Maksullinen pysäköintihalli on hotellin kellarikerroksessa. Parkkipaikan voi varata etukäteen hotellin vastaanotosta. Tiedustelut ja varaus: spahotel@tallink.ee tai hotelbooking@tallink.ee.

Von Stackelberg Hotel ****½

Von-Stackelberg-002Von-Stackelberg-013

Hotellin vieressä on maksullinen parkkialue. Paikkoja ei voi varata etukäteen.

 

Pidätämme oikeuden tietomuutoksiin. Pysäköintihinnat voit tiedustella matkatoimistosta. Pysäköintijärjestelyihin saattaa tulla muutoksia, joten ajantasaisen tiedon voit tarkistaa matkatoimistosta tai hotellista.

Tutustu Tallinnan matkoihin

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista